Connect with us

Dâmboviţa

Marian Țachianu, deputat: România nu-și permite să piardă fondurile PNRR, din cauza pensiilor speciale

Publicat

pe

Deputatul Marian Țachianu este convins că reprezentanții Partidului Social Democrat vor ști să gestioneze și să transpună în practică recomandările Băncii Mondiale și ale Comisiei Europene cu privire la pensiile speciale.

„La nivelul partidul nostru, s-a format un grup de lucru care va analiza situația și va propune amendamente care să țină cont de opiniile Comisiei Europene și ale Băncii Mondiale. Țara noastră nu își poate permite să piardă, din cauza pensiilor speciale, fondurile europene asigurate prin Planul de Redresare și Reziliență”, precizează deputatul Marian Țachianu.

Ne-a mai informat parlamentarul social-democrat de Dâmbovița că miniștrii care se ocupă de acest domeniu sensibil vor veni cu formule care să reducă ponderea pensiilor speciale în Produsul Intern Brut și să asigure un echilibru față de sistemul de pensii bazat pe contributivitate. Oricum, subliniază deputatul Țachianu, decizia finală pe această problemă se va lua în cadrul Coaliției PSD-PNL-UDMR.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Tânăr din Prahova, reținut de polițiștii din Târgoviște pentru comiterea a șapte furturi

Publicat

pe

Polițiștii din Târgoviște au reținut un tânăr de 19 ani, din județul Prahova, care a participat, în luna februarie 2023, la comiterea a șapte furturi pe teritoriul municipiului Târgoviște.

Potrivit IPJ Dâmbovița, cel în cauză, având fața acoperită, a asigurat zona comiterii faptelor in timp ce un alt tânăr, în vârstă de 18 ani, aflat acum sub control judiciar, a sustras toba catalitică de la șapte autoturisme parcate în municipiul Târgoviște.

Dosarul este instrumentat sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Unitățile de pompieri din Dâmbovița își deschid porțile pentru copii, pe 1 iunie 2023

Publicat

pe

de

Joi – 1 iunie 2023, între orele 10:00 – 18:00, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, pompierii din localitățile Târgoviște, Titu, Moreni, Găești, Pucioasa, Voinești, Răcari, Potlogi, Cornești, Vișina și Fieni își deschid porțile pentru le oferi copiilor posibilitatea de a interacționa cu eroii noștri și pentru a învăța despre importanța serviciilor de urgență.

Participanții, copii și părinți, vor avea ocazia de a explora autospecialele de intervenție, echipamentele și accesoriilor din dotare folosite în intervențiile de urgență și de a lua parte la activități distractive și educative.

La Detașamentul de Pompieri din Târgoviște copiii se pot întâlni cu Baia, câinele de serviciu care face parte din echipajul de căutare-salvare.

Pe timpul activității se va pune accent pe educarea copiilor în privința prevenirii incendiilor și a comportamentului sigur în situații de urgență și le vor fi prezentate materiale de informare preventivă având ca și grup țintă copiii.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats