Connect with us

ACTUALITATE

Camera de Comerț Dâmbovița a premiat cele mai puternice femei-antreprenor din județ

Publicat

pe

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița a organizat, joi – 23 martie 2023, cea de-a doua ediție a evenimentului „Leadership feminin – Provocări și Reziliență”, dedicat doamnelor care sunt adevărate modele. În deschidere, președintele CCIA Valentin Calcan a vorbit despre cât sunt de importante femeile puternice în business, în administrație, despre echilibrul și susținerea oferite de acestea.

În cadrul evenimentului, au fost decernate premii de excelență doamnelor antreprenor, reprezentante ale companiilor dâmbovițene din industrie, servicii, transporturi, educație și sănătate.

„Leadership-ul feminin este adesea asociat cu caracteristici precum empatia, comunicarea deschisă și colaborarea. Acestea sunt calități importante pentru a crea un mediu de lucru sănătos și productiv, dar pot fi, de asemenea, esențiale în situații de criză sau de schimbare rapidă.

Reziliența este, de asemenea, un aspect important al leadership-ului feminin. Reziliența implică abilitatea de a face față provocărilor și obstacolelor și de a reveni din experiențe dificile mai puternic decât înainte. Această abilitate poate fi crucială în timpul perioadelor de incertitudine, în care liderii trebuie să-și conducă organizațiile și echipele prin schimbări dificile și să se adapteze rapid la noile condiții.

Leadershipul feminin din organizații aduce cu sine un „aer nou” în echipe. Este admirabil să întâlnești femei puternice care aleg constant să facă multe lucruri fără să se plângă, din contră, să le facă cu bucurie, pasiune și determinare”, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Alături de invitați, femei manager și antreprenor, au participat și doamne remarcabile din administrația publică: Claudia Gilia – prefect, Monica Ilie – viceprimar Târgoviște, Smaranda Brebeanu – director Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, Constanța Anghel – director AJOFM, Cristina Sima – director Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Dâmbovița, Agnes Erich – director Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu”, Cristina Ștefan – decan al Facultății de Științe Economice și Constanța Mătușescu – decan al Facultății de Drept.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Ambasadoarea Greciei la București a participat la activitățile organizate la Potlogi, de „Zilele Județului Dâmbovița”

Publicat

pe

Palatul Brâncovenesc de la Potlogi a fost animat, astăzi – 3 iunie 2023, de o activitate inedită prin care organizatorii, Complexul Muzeal Curtea Domnească, Universitatea București – Facultatea de Limbi Străine, Consiliul Județean Dâmbovița și Ambasada Greciei la București, au dorit să le dezvăluie iubitorilor de istorie obiceiuri și tabieturi de pe vremea domnitorului Constantin Brâncoveanu, întâmplate la Curtea Palatului construit în localitatea de pe Valea Sabarului.

Expoziția de elemente de îmbrăcăminte, decorațiuni, podoabe, obiecte și ustensile folosite în odăile Palatului la pregătitul și servitul mesei și a băuturilor s-a desfășurat sub titulatura „Rânduiala oaspețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principiilor fanarioți”. Majoritatea pieselor care comun această expoziție tematică provin din colecții particulare. Și nu a fost numai atât! Oaspeții și ceilalți vizitatori aflați astăzi la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi au putut să guste din bucate preparate după rețete asemănătoare cu cele folosite în bucătăriile domnești cu câteva sute de ani în urmă.

Gazda acestui eveniment parte a manifestărilor socio-culturale și sportive desfășurate sub egida „Zilele Județului Dâmbovița – 511 ani de atestare documentară” a fost directorul Complexului Muzeal Curtea Domnească – Ovidiu Cârstina. Invitat special – ambasadorul Greciei la București, Excelența Sa doamna Sofia Grammata. Înaltul oaspete a fost primit și însoțit în această vizită de președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan. De asemenea, au participat la acest eveniment vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, secretarul de stat Ionuț Săvoiu, deputații Carmen Holban, Marian Țachianu și Radu Popa, secretarul general al județului – Dănuț Popa, primarul municipiului Târgoviște – Daniel Cristian Stan, primarul interimar al comunei Potlogi, Viorel Draghici, alți reprezentanți ai vieții publice dâmbovițene și numeroși turiști veniți din toate colțurile țării.

Șeful administrației județene i-a adresat ambasadoarei Greciei un cuvânt de bun venit pe meleagurile dâmbovițene, în mod deosebit la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi. Corneliu Ștefan i-a spus Excelenței Sale Sofia Grammata că este oricând invitată în județul Dâmbovița pentru a vizita și a cunoaște și alte obiective de importanță turistică și istorică, tradițiile și ospitalitatea dâmbovițeană.

Ambasadorul Greciei a mulțumit gazdelor pentru primirea făcută. A vorbit despre prietenia româno-greacă, depre istoria comună și legăturile avute în timp, despre credința creștin-ortodoxă care ne unește, grecii și românii fiind singurele popoare neslave care își ghidează viața, conduita, crezul, după dogmele creștin ortodoxe.

Specialiștii în istorie au făcut o prezentare a expoziției, insistând asupra fiecărui element etalat, asupra provenienței sale și a utilității. Expoziția va putea fi vizitată pe tot parcursul lunii iunie.

Înainte de mult așteptata degustare de bucate gătite după rețete domnești, oaspeții au fost invitați la un miniconcert de muzică medievală susținut de formația „Trei Parale”, care are în componență cercetători de la Muzeul Țăranului Român.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Babel FAST 2023: Program Ziua a II-a, duminică – 4 iunie

Publicat

pe

Ediția de anul acesta a Festivalului Artelor Spectacolului Babel FAST (3 – 11 iunie 2023) reunește la Târgoviște trupe din 25 de țări, care dau viață la peste 100 de evenimente.

Există, după cum ne-a spus directorul Festivalului și al Teatrului Tony Bulandra Târgovişte, maestrul Mc Ranin, și un program pentru cei cărora… le este frică de teatru, pentru cei care nu rezonează cu sălile de artă dramatică. În piețele publice din municipiu și la Teatrul de Vară, vom avea muzică rock, tarafuri și spectacole de stradă. De asemenea, la această ediție a Babel FAST se va pune accent și pe film.

Program Babel FAST 2023 – Ziua a II-a, duminică – 4 iunie

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats