Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Corneliu Ștefan, președinte CJ Dâmboviţa: Proiectele de infrastructură demarate în județ vor avea sprijinul Guvernului Ciolacu

Publicat

pe

Stabilitatea și protejarea românilor sunt în centrul programului de guvernare propus de Marcel Ciolacu – a precizat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan. A mai spus liderul social-democraților dâmbovițeni că PSD este un partid care „va asigura echilibrul țării”, care se confruntă, la fel ca și celelalte state, cu situații identice generate de crizele internaționale din ultimii ani.

„Intrarea la guvernare, acum doi ani, a fost mesajul clar al actualului premier și al nostru, al tuturor membrilor PSD: politica se face pentru oameni, iar ideologiile sunt obligate să găsească o cale comună prin care să răspundă nevoilor unei țări întregi. Am demonstrat acest lucru din prima zi de la desemnarea miniștrilor PSD din actuala coaliție, iar prin programul de guvernare propus de Marcel Ciolacu vom continua să ne asumăm, cu aceeași responsabilitate, sprijinul ferm pentru români, indiferent de categorie socială și de locul în care trăiesc și muncesc”.

A mai spus președintele CJ Dâmbovița că proiectele de infrastructură din județ, care se află în diferite faze de implementare, vor avea sprijinul Guvernului Ciolacu și al miniștrilor care s-au implicat cu succes în demararea unor investiții istorice în județul nostru. Vorbim despre: modernizarea la patru benzi a DN7, tronsonul Bâldana-Titu, unde s-au început deja lucrările; modernizarea la patru benzi a DN71, tronsonul Bâldana-Târgoviște, în momentul de față se elaborează proiectul tehnic după care, cel târziu în luna august, documentația va fi predată Ministerului Transporturilor, urmând ca, până la sfârșitul anului, să fie demarate lucrările. De asemenea, a fost adjudecată licitația pentru DN71, tronsonul Târgoviște-Sinaia.

„Avem inelul doi al centurii municipiului Târgoviște, investiție cu o valoare totală de 147 milioane de euro. Inelul de centură pentru orașele Pucioasa și Fieni. Ambele centuri ocolitoare vor fi construite în regim de drum expres, iar pentru orașul Găești avem semnat contractul de finanțare între CJD și Ministerul Dezvoltării. Acum suntem în faza de proiectare pentru proiectul tehnic. Până la sfârșitul anului, vom scoate la licitație execuția centurii ocolitoare de la Găești. Obiectivul are o valoare de 80 de milioane de lei.

Cred că pentru județul Dâmbovița Guvernul Marcel Ciolacu este foarte important pentru a putea duce la bun sfârșit aceste proiecte pe care ni le-am asumat în fața dâmbovițenilor”, a declarat Corneliu Ștefan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

A prins contur creșa cu cinci săli de grupă pe care o construiește Primăria Titu

Publicat

pe

Lucrările care vizează construirea unei creșe cu cinci săli de grupă și multiple facilități în orașul Titu se desfășoară fără sincope. Imobilul edificat de Primărie a prins deja contur. Capacitatea unității va fi de 75 de locuri pentru copii cu vârste între 1 și 3 ani.

Pe lângă cele cinci săli de grupă, creșa va mai avea două zone de acces cu vestiare, două săli multifuncționale, bucătărie și depozit de alimente, zonă de îngrijire medicală, gospodărie de apă – construcție subterană, platforme pentru amplasarea grupului electrogen, platformă pentru gunoi, locuri de joacă, spaţii verzi şi gard pentru împrejmuirea incintei.

„Fiecare sală de grupă va avea grup sanitar propriu și ieșire pe terasă acoperită de pe care se va realiza accesul către curtea de joacă în aer liber. Pentru evitarea încălzirii excesive, pe timpul sezonului cald terasele vor fi prevăzute cu sisteme de umbrire fixe (în copertină acoperitoare) și mobile – panouri glisante – trafor din lemn amplasate în dreptul ferestrelor, pe terasă”, se precizează într-un comunicat al Primăriei Titu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Moreni execută lucrări de reabilitare și modernizare pe strada Mihai Eminescu

Publicat

pe

Municipalitatea morenară desfășoară, în această perioadă, ample lucrări de modernizare și reabilitare pe strada Mihai Eminescu. Investiția este realizată în cadrul proiectului „Îmbunătățirea infrastructurii publice urbane în municipiul Moreni”, finanțat din fonduri europene prin Programul Operațional Regional.

Lucrările incluse în acest proiect prevăd asfaltarea străzilor Mihai Eminescu, Ana Ipătescu, Democrației, Culturii și Aleea Prahovei și amenajarea sensului giratoriu (în zona LIDL), plus parcări și trotuare.

„Se mai are în vedere realizarea canalizării pluviale pe străzile Ana Ipătescu, Democrației, Culturii și cale de acces spre Piața Agroalimentară”, ne-a precizat primarul Constantin Dinu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats