Connect with us

TIMP LIBER

Jocuri de cărți pentru ceva timp liber petrecut online

Publicat

pe

Jocurile de cărți există de mulți ani. Unii spun că au fost inventate în China antică, în timp ce alții spun că au apărut pentru prima dată în Europa; oricare ar fi istoria lor, cele mai multe dintre ele sunt binecunoscute de majoritatea oamenilor de pe tot globul. În zilele noastre, putem juca o gamă largă de jocuri clasice de cărți online, de la Solitaire la poker.

Fie că vrei să îți îmbunătățești abilitățile de joc, să răscolești niște amintiri sau să te distrezi pentru ceva timp, iată câteva dintre cele mai bune jocuri de cărți pe care le poți juca online.

Îți amintești jocurile clasice gratuite pentru Windows, disponibile în versiunile mai vechi? Unul dintre cele mai populare a fost Solitaire, cunoscut și sub numele de Klondike sau Patience. Vestea bună este că nu ai cum să îi duci dorul, pentru că îl poți găsi pe diverse platforme, una dintre ele fiind joacasolitaire.ro, unde nici măcar nu e nevoie să te înregistrezi. Cu sfaturi de strategie și multe altele, acest website este simplu și ușor de utilizat.

Un joc de cărți simplu și rapid de învățat, care poate fi accesat online prin câțiva câțiva pași, este blackjack, parte a colecției de jocuri de cazinou. În acest caz, adversarul împotriva căruia te impui este dealer-ul și obiectivul tău este să obții un scor de 21 sau cât mai aproape de acesta. Faci acest lucru combinând valorile cărților care ți-au fost împărțite în timpul jocului. Cuvântul „blackjack” descrie exact acel moment în care faci 21 din primele două cărți pe care le-ai primit. Acest lucru se întâmplă atunci când ți se împarte un as și una dintre următoarele cărți, care este fie 10, fie valet sau damă. Deși există diferite variante de blackjack, cum ar fi clasic, premium sau high roller, aceste aspecte vor rămâne mereu în vigoare.

Crazy Eights este un joc distractiv de cărți, pe care probabil l-ai jucat la un moment dat în viața ta. Implică doi sau mai mulți jucători, iar scopul este să scapi de toate cărțile înaintea tuturor. Site-ul y8 îți permite să concurezi la nivel global în modul multiplayer, cupa săptămânală și există chiar și o provocare zilnică Crazy Eights. Pentru a profita din plin de această platformă, asigură-te că te înregistrezi și îți creezi un profil. Procedând astfel, poți ține evidența scorurilor jocului de cărți și a nivelului de calificare pe măsură ce treci de la stadiul de ucenic Crazy Eights, la cel de profesionist.

Hearts este un joc clasic de cărți în care jucătorul cu cel mai mic scor câștigă. Pe playhearts-online.com, poți juca Hearts online gratuit, fără să te înregistrezi sau să fie necesar să descarci vreun software. Trebuie doar să vizitezi platforma și poți începe să joci imediat. De fiecare dată când joci, vei concura cu muzicieni celebri, precum Jimi Hendrix, Aretha Franklin și Jerry Garcia. Aveți opțiunea de a continua să joci împotriva lor și de a continua să acumulezi puncte sau să apeși Joc nou pentru a-ți șterge toate scorurile și a începe un nou joc de cărți. O explicație detaliată a regulilor și câteva resurse de strategie sunt disponibile pentru cei care încearcă jocul pentru prima oară sau pentru cei care au nevoie de o reîmprospătare a cunoștințelor. O altă variantă a jocului Hearts este disponibilă pe platforma Crazy Games, iar în cazul său este foarte simplu de intuit ce pași trebuie urmați.

UNO este probabil unul dintre cele mai interesante jocuri de cărți existente și cel care provoacă cele mai multe confruntări. Regulile sunt simple – scapă de tot ce posezi, în timp ce joci diferite cărți reprezentate de numere, simboluri care reprezintă acțiuni și diverse alte simboluri. Jocul UNO de pe platforma poki îți permite să te confrunți cu un bot, fiind nevoie să alegi doar numărul de jucători și nivelul de dificultate. În plus, poți participa la un meci UNO în timp real împotriva unui jucător online. Pentru a te confrunta cu jucători online din întreaga lume, pur și simplu alegi un pseudonim și intri în lobby. Aici poți naviga prin numeroasele camere disponibile și poți găsi una care are locuri libere pentru a te alătura. Ceea ce face ca site-ul web Poki să atragă mulți jucători, este că pe lângă toate celelalte jocuri de cărți gratuite, ai acces și la alte jocuri bine-cunoscute, precum Crossy Road și Temple Run.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Galeria de Artă Târgoviște aduce în fața publicului expoziția de pictură „Construcții bizantine”

Publicat

pe

Vineri – 22 septembrie 2023, de la ora 17:00, va fi vernisată, la Galeria de Artǎ Târgovişte (foaierul Cinema Independenţa), expoziția de pictură „Construcții bizantine” a artistului Mircea Albu.

Evenimentul este organizat de Primăria Târgoviște și Teatrul Tony Bulandra. Participanții la vernisaj vor fi, de asemenea, încântați de prezența tânărului muzician Andrei Pițu, care va îmbogăți atmosfera cu recitalul său de chitară clasică.

Expoziția „Construcții bizantine” va putea fi vizitată gratuit până în data de 15 noiembrie 2023. Vorbim despre picturi cu tematică religioasă în care artistul aduce în fața privitorului fragmente de compoziții bizantine la mărimi ce se regăsesc în ansambluri murale bisericești unde publicul nu are acces.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Pe 8 septembrie 2023, comuna Tătărani va fi în sărbătoare!

Publicat

pe

Pe 8 septembrie 2023, de Sfânta Marie Mică, la Tătărani va fi sărbătoare. După mulți ani de pauză, primarul Constantin Pătru a decis să aducă un strop de bucurie, de tihnă și încântare tuturor locuitorilor comunei.

Pe scena special amenajată în perimetrul bazei sportive Tătărani vor evolua interpreți consacrați ai folclorului românesc. Îi numim aici pe Virginica Neagu, Delia Barbu, Mariana Ionescu Căpitănescu, Antonio și Constantin Magureanu și Daniel Ioniță. Vor mai încânta publicul trupe de dansatori ai unor ansambluri folclorice din județ.

Din câte am aflat, primarul Constantin Pătru a decis să renască această sărbătoare, să îi dea un suflu nou, să țină prezentul ancorat în rădăcinile trecutului, neuitând de manifestările culturale, tradiționalele și de divertisment care se organizau în localitate, cu ani în urmă, de Ziua Minerului sau cu alte prilejuri, când oamenii se adunau la un pahar de bere și un platou de mici, iar în târg veneau meșteri populari, producători agricoli și comercianți din toate colțurile județului și nu numai.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite