Connect with us

Dâmboviţa

Avemus alt antrenor la Chindia Târgoviște! Pe Vasile Miriuță

Publicat

pe

Fostul, Dragoș Militaru, adus cu oarece surle și trâmbițe acum două luni, a plecat, cu tot alaiul său. Zice Andrei Cordoș, președintele Clubului de sub celebrul turn, că a fost o despărțire amiabilă. Fără aciditate, gloanțe și blesteme. Onorabil. Tânărul șef al clubului a repetat replicile de la prima întâlnire. Structura aceeași, contextul, evident, altul.

A spus Andrei Cordoș că trebuie să vorbim mai mult despre viitor și mai puțin despre trecut. Spirit reconciliant, neconflictual președintele Clubului Chindia Târgoviște! Știe că trecutul aduce resentimente, amintiri plăcute sau neplăcute și poate declanșa speculații conflictuale.

Până la urmă, conexiunea cu trecutul nu poate fi ignorată total. Din el se formează viitorul. Dar asta e altă filosofie. Așa că ceea ce așteptăm, nesigur, incert, deocamdată, înseamnă speranțe. Vasile Miriuță, antrenor principal la Chindia, este una dintre ele. Tehnicianul a spus că are de gând să rămână la Târgoviște. Vrea să aducă plus valoare echipei, să obțină ceea ce își dorește tot iubitorul de fotbal târgoviștean, promovarea în prima ligă, asta ca să nu zicem reîntoarcerea în Divizia A.

Vasile Miriuță a mai adăugat că, așa, într-o mică măsură, cât de cât, cunoaște lotul de jucători și că, în următoarele zile, vrea să îi cunoască și mai bine. Această cunoaștere în următoarea perioadă, destul de scurtă, înseamnă antrenament intens și ambiție, fiindcă marți, 22 august 2033, pe teren propriu, adică acasă, în bătătura sa, Chindia se va confrunta cu Buzăul. Noul antrenor vrea să câștige acest meci. Se va concentra pe victorie. Ar fi o prefață importantă a acestui capitol târgoviștean din cariera sa de antrenor.

Vasile Miriuță a fost încântat de ceea ce a găsit la Târgoviște, o bază sportivă excelentă, cu teren de joc deosebit, compartimente specifice, suporteri, totul demn de prima ligă. Acum, să așteptăm performanța. Marți, primul test. Meciul cu Gloria Buzău.

Nu putem încheia fără a consemna ceea ce a mai remarcat președintele AFC Chindia, Andrei Cordoș, în puținul timp petrecut în Cetate. Ceva cu care noi suntem deja obișnuiți: în Târgoviște, există prea multă ură!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

S-a electrocutat când meșterea la instalația de iluminat public stradal în Crevedia

Publicat

pe

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Un bărbat de 46 de ani din Crevedia, în timp ce meșterea pe un stâlp, la instalația de iluminat public stradal, s-a electrocutat. Muncitorul, după ce i s-a acordat primul ajutor medical, a fost transportat la Spitalul Universitar București.

Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs nedoritul eveniment. În acest caz, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și încălcarea prevederilor Legii nr. 319/2006 (Nota redacției: protecția și securitatea muncii).

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Atenție! Se întrerupe furnizarea apei în mai multe localități din Dâmbovița. Vezi lista!

Publicat

pe

de

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița va întrerupe furnizarea apei, luni – 25 septembrie 2023 și marți – 26 septembrie, în mai multe localități din județ, pentru lucrări de igienizare a bazinelor de stocare, după cum urmează:

– în localitățile Ionești, Greci, Gherghești, Potlogeni Deal din comuna Petrești, în data de 25.09.2023, între orele 06:00-20:00;

– în localitățile Crângurile de Sus, Crângurile de Jos, Bădulești, Rătești, din comuna Crângurile, în data de 25.09.2023, între orele 08:00–16:00;

– în comuna Iedera, în data de 25.09.2022, între orele 08:00-18:00;

– în localitățile Petrești, Puntea de Greci, Coada Izvorului din comuna Petrești, în data de 26.09.2023, între orele 06:00-20:00.

„De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asiguram că echipele noastre depun toate eforturile necesare în vederea finalizării lucrărilor de igienizare în cel mai scurt timp”, se precizează într-un comunicat transmis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats