Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Modernizarea întregii infrastructuri rutiere de la Voinești este spre gata!

Publicat

pe

Comuna Voinești se află într-un continuu proces de reabilitare și modernizare a infrastructurii rutiere. Mai sunt câțiva pași investiționali de parcurs până ce toate drumurile din localitate vor fi asfaltate. În această perioadă, se lucrează intens în satul Suduleni, unde sunt modernizați 4,6 km, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

„Deja am turnat ambele straturi de asfalt pe circa 3 km. Vom continua cu modernizarea tuturor străzilor și ulițelor din acest sat. Apoi, vom trece, conform proiectului tehnic, la realizarea șanțurilor betonate și a podețelor de acces în gospodării”, ne-a precizat Dănuț Gabriel Sandu – primarul comunei Voinești.

Valoarea totală a proiectului implementat la Suduleni este de 5.400.000 lei. Edilul de la Voinești salută inițiativa președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, de a continua finanțarea prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, unic deocamdată la nivel național, un sprijin consistent pe care administrația județeană îl acordă autorităților locale în vederea demarării sau definitivării unor proiecte de interes comunitar.

„PJDL Dâmbovița este gura de oxigen pentru toate unitățile administrativ-teritoriale, un ajutor pe care conducerea Consiliului Județean îl acordă primăriilor din județ pentru a realiza o serie de investiții utile pentru oameni, pentru comunitate”, a mai spus Gabriel Dănuț Sandu.

Prin PJDL, la Voinești, au fost încheiate lucrările la proiectul „Modernizare prin asfaltare străzi în satul Gemenea Brătulești”.

„Am semnat raportul procedural privind achiziția lucrărilor pentru implementarea celui de-al treilea proiect, intitulat „Modernizare prin asfaltare strada Valea Scheii” în satul Manga. În perioada următoare, vom începe execuția lucrărilor. Valoarea totală a acestei investiții este de 2.700.000 de lei, din care 50% este contribuția Consiliului Județean și 50% contribuția Consiliului Local”, ne-a informat primarul comunei Voinești.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

A prins contur creșa cu cinci săli de grupă pe care o construiește Primăria Titu

Publicat

pe

Lucrările care vizează construirea unei creșe cu cinci săli de grupă și multiple facilități în orașul Titu se desfășoară fără sincope. Imobilul edificat de Primărie a prins deja contur. Capacitatea unității va fi de 75 de locuri pentru copii cu vârste între 1 și 3 ani.

Pe lângă cele cinci săli de grupă, creșa va mai avea două zone de acces cu vestiare, două săli multifuncționale, bucătărie și depozit de alimente, zonă de îngrijire medicală, gospodărie de apă – construcție subterană, platforme pentru amplasarea grupului electrogen, platformă pentru gunoi, locuri de joacă, spaţii verzi şi gard pentru împrejmuirea incintei.

„Fiecare sală de grupă va avea grup sanitar propriu și ieșire pe terasă acoperită de pe care se va realiza accesul către curtea de joacă în aer liber. Pentru evitarea încălzirii excesive, pe timpul sezonului cald terasele vor fi prevăzute cu sisteme de umbrire fixe (în copertină acoperitoare) și mobile – panouri glisante – trafor din lemn amplasate în dreptul ferestrelor, pe terasă”, se precizează într-un comunicat al Primăriei Titu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Moreni execută lucrări de reabilitare și modernizare pe strada Mihai Eminescu

Publicat

pe

Municipalitatea morenară desfășoară, în această perioadă, ample lucrări de modernizare și reabilitare pe strada Mihai Eminescu. Investiția este realizată în cadrul proiectului „Îmbunătățirea infrastructurii publice urbane în municipiul Moreni”, finanțat din fonduri europene prin Programul Operațional Regional.

Lucrările incluse în acest proiect prevăd asfaltarea străzilor Mihai Eminescu, Ana Ipătescu, Democrației, Culturii și Aleea Prahovei și amenajarea sensului giratoriu (în zona LIDL), plus parcări și trotuare.

„Se mai are în vedere realizarea canalizării pluviale pe străzile Ana Ipătescu, Democrației, Culturii și cale de acces spre Piața Agroalimentară”, ne-a precizat primarul Constantin Dinu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats