Connect with us

ACTUALITATE

Ferma „Florin Pomicultorul” te invită la degustare de produse, de „Zilele comunei Priboieni”

Publicat

pe

Vineri – 8 septembrie 2023, Ferma „Florin Pomicultorul” va avea un stand de prezentare, cu degustare de produse proaspete și procesate, în cadrul târgului prilejuit de „Zilele comunei Priboieni”, din județul Argeș.

De asemenea, tânărul agricultor Florin Chiuță își dorește să dezbată cu cei care vor vizita perimetrul expozițional aspecte ce țin de așteptările clienților cu privire la calitatea produselor și livrarea directă către consumatori, la domiciliu sau din livadă. Cei mai activi dintre participanți vor primi mostre de produse.

Reamintim că, luna trecută, Ferma „Florin Pomicultorul” a organizat un eveniment de promovare similar în târgul tradițional din orașul Topoloveni. Acțiunea s-a bucurat de interes maxim din partea vizitatorilor, care au apreciat faptul că li s-a oferit posibilitatea să guste produsele oferite spre vânzare.

„Ne propunem, prin acest festival al fructelor, să intrăm puternic pe piața locală și, totodată, să fim prima opțiune locală de fructe, legume și produse procesate”, ne-a mărturisit Florin Chiuță.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Ziua Sfântă de Florii să ne fie dar de liniște, sănătate și fericire!

Publicat

pe

De

Ziua Sfântă de Florii, în care Mântuitorul Nostru Iisus Hristos a intrat curat, curajos, senin, în Ierusalim, să ne fie dar de liniște, sănătate și fericire. Celor care poartă nume de floare vă urez să aveți parte numai de bucurii și împliniri alături de toți cei dragi. La mulți ani!

Cu stimă,
Sorin Vasile Ioniță – primarul comunei Gura Ocniței
Județul Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Să aveți parte de sănătate și reușite în tot ceea ce întreprindeți!

Publicat

pe

De

Cu ocazia Sfintei Zile de Florii, când Domnul Nostru Iisus Hristos a pășit triumfător în Ierusalim, pregătit să învingă moartea și să dea drumul zăgazurilor vieții veșnice, vă urez tuturor celor care purtați nume de floare să aveți parte de reușite în tot ceea ce întreprindeți, să fiți sănătoși și iubiți. La mulți ani!

Cu stimă,
Marian Alexandru – primarul comunei Conțești
Județul Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite