Connect with us

ACTUALITATE

Anul școlar a început în condiții excelente în comuna Poiana

Publicat

pe

Anul școlar 2023-2024 a debutat în condiții excelente în comuna Poiana, județul Dâmbovița. Primarul Marian Șerban a pus unitățile de învățământ pe un loc prioritar în agenda sa de lucru, încă de la preluarea primului mandat de edil, în anul 2004. În toți acești ani, s-a investit constant pentru modernizarea și dezvoltarea sistemului educativ din comună.

Spre exemplu, Poiana a fost prima localitate din mediul rural din județul Dâmbovița unde a fost deschis un centru de zi tip after school, cu mulți ani în urmă. De asemenea, administrația publică locală a construit creșă, sală de sport și bază sportivă, iar școlile și grădinițele au fost reabilitate și aduse la standarde europene. La fel, din punct de vedere al dotărilor, se întrunesc toate condițiile pentru ca procesul de învățământ să fie de calitate.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

ACTUALITATE

Jandarmeria Giurgiu angajează psiholog

Publicat

pe

De

Ești absolvent al Facultății de Psihologie și vrei să faci parte din Jandarmeria Română? Acum ai ocazia!

Jandarmeria Giurgiu organizează concurs din sursă externă pentru 1 post de ofițer specialist psiholog.

Până pe data de 15 mai 2024 te așteptăm să-ți depui cererea de înscriere online la adresa: resurseumane@jandarmeriagiurgiu.ro

Pentru mai multe detalii accesați linkul următor: https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=1938

Informații suplimentare se pot obține de la structura Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu, telefon: 0246.219 631.

Sursa: IJJ Giurgiu 

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Doliu la Finanțe Publice Dâmbovița. Dumnezeu să-l odihnească pe Adrian Ion Chivu

Publicat

pe

De

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Dâmbovița își exprimă regretul și profunda tristețe pentru trecerea fulgerătoare în nefiintă a colegului nostru – Adrian Ion Chivu, șeful Serviciului colectare persoane juridice. Un om deosebit, bun prieten și coleg, profesionist desăvarșit, familist, tatăl a doi copii.

Dispariția lui atât de timpurie lasă un mare gol în inimile noastre. În aceste momente de adancă tristețe, transmitem indoliatei familii întreaga noastră compasiune și sincere condoleanțe.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite