Connect with us

Dâmboviţa

Lider PSD Dâmbovița: Vom câștiga fiecare localitate în parte, pentru că oamenii țin cont de fapte!

Publicat

pe

Conducerea PSD Dâmbovița a avut astăzi, 25 ianuarie 2024, o întâlnire cu primarii și șefii organizațiilor PSD din localitățile de pe Valea Dâmboviţei, din zonele Găești, Titu, Răcari și Băleni. Dialogurile dintre președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, și reprezentanții filialelor social-democrate din județ au vizat strategia campaniei electorale, targetul pentru alegerile europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale care se vor desfășura în acest an.

„Știm că va fi o provocare, dar vom câștiga fiecare localitate în parte, iar acest lucru este posibil pentru că dâmbovițenii sunt oameni care țin cont de fapte și de lucruri concrete”, a spus liderul Corneliu Ștefan.

A mai spus președintele social-democraților dâmbovițeni că a demonstrat prin proiectele implementate, prin investițiile vizibile, că PSD este singurul partid aflat alături de oameni.

„Ne-am implicat în dezvoltarea fiecărei localități din județ și ne-am asigurat că nevoile dâmbovițenilor sunt mereu în centrul a tot ceea ce s-a făcut din 2020 până acum”, a adăugat Corneliu Ștefan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

A trântit la pământ, cu portiera mașinii, un motociclist aflat în trafic!

Publicat

pe

Foto cu caracter ilustrativ

Cumplită este de cele mai multe ori neatenția participanților la traficul rutier. Nici nu știi când dai cu oiștea în gard sau te trezești, Doamne ferește, pe un pat de spital cu leziuni care îți vor afecta tot restul vieții. Totul de la o clipă de neatenție.

Un asemenea episod s-a consumat astăzi, 16 aprilie 2024, în orașul Pucioasa. Un motociclist de 46 de ani, din Fieni, a ajuns la spital după ce a fost victima unui accident neobișnuit. Bărbatul se afla în deplasare când, la un moment dat, s-a deschis portiera unei mașini staționate. Motociclistul nu a mai putut evita coliziunea, s-a dezechilibrat și s-a răsturnat pe șosea.

Ușa autoturismului fusese deschisă de un bărbat de 46 de ani, din Pucioasa, care se afla în habitaclu. Probabil i se făcuse cald sau voia să coboare și nu a fost atent la traficul din jur.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Incredibil! Bărbat lovit mortal de o mașină Școala. S-a întâmplat în comuna Comișani

Publicat

pe

Foto cu caracter ilustrativ

Un bărbat de 60 de ani din Lazuri, comuna Comișani, a decedat în urma unui accident mai puțin obișnuit. Omul a fost lovit de un autoturism Școala, la volanul căruia se afla un cursant de 17 ani. Instructorul auto, de 47 de ani, din Greci, comuna Petrești, era în mașină cu elevul.

În prima fază, poliția ne-a informat că pietonul a fost rănit și a ajuns la spital. Ușor, grav, nu s-a mai precizat. Am aflat ulterior că bietul om nu a mai putut fi salvat și a decedat.

Poliția are o misiune dificilă: aceea de a afla cine se face vinovat de producerea acestei tragedii. Sunt rare cazurile când autoturismele școală omoară oameni. De obicei, circulă prudent și cu atenție sporită.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite