Connect with us

Dâmboviţa

Deputat Radu Popa: Oamenii trebuie să fie prima urgență și prima preocupare a oricăror lideri politici

Publicat

pe

Europa este în agitație. Germania, Franța, Belgia, Spania sunt cuprinse de revoltele fermierilor nemulțumiți de politicile impuse de Comisia Europeană. Nu este rost ca protestele, transformate pe alocuri în lupte de stradă cu forțele de ordine, să se oprească.

Deputatul PSD de Dâmbovița Radu Popa este unul dintre politicienii români care urmărește fenomenul și care consideră că mai marii Europei ar trebui să acorde atenție fermierilor, cetățenilor pe care îi reprezintă până la urmă, și să încerce să le rezolve o parte din revendicări, să le asculte păsurile.

„Fermierii francezi au distrus Parisul. Cei belgieni au blocat Bruxelles-ul. Toată Europa “fierbe” dar oficialii europeni se reunesc azi la Bruxelles, printre camioane și tractoare, ca să discute despre banii lui Orban și prestația premierului maghiar. Dar Orban e același lider al PPE pe care toți șefii dreptei europene l-au mângâiat pe cap și s-au prefăcut că e totul bine.

Dar problema e alta. În mijlocul acestei inflamații funciare întinsă peste toată Europa, liderii se întâlnesc să discute alte probleme. E și acesta un simptom al bolii care trebuie tratată prin alegerile europene și rezolvată urgent. Oamenii trebuie să fie prima urgență și prima preocupare a oricăror lideri politici. Altfel, să nu ne mai mirăm de interesul prăbușit al cetățenilor pentru participarea la scrutinele politice de tot felul sau de creșterea populismului pe care unii se prefac că nu l-ar înțelege. E acolo, în dezinteresul și în prostia lor”, a scris deputatul Radu Popa, pe pagina sa de Facebook.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

A trântit la pământ, cu portiera mașinii, un motociclist aflat în trafic!

Publicat

pe

Foto cu caracter ilustrativ

Cumplită este de cele mai multe ori neatenția participanților la traficul rutier. Nici nu știi când dai cu oiștea în gard sau te trezești, Doamne ferește, pe un pat de spital cu leziuni care îți vor afecta tot restul vieții. Totul de la o clipă de neatenție.

Un asemenea episod s-a consumat astăzi, 16 aprilie 2024, în orașul Pucioasa. Un motociclist de 46 de ani, din Fieni, a ajuns la spital după ce a fost victima unui accident neobișnuit. Bărbatul se afla în deplasare când, la un moment dat, s-a deschis portiera unei mașini staționate. Motociclistul nu a mai putut evita coliziunea, s-a dezechilibrat și s-a răsturnat pe șosea.

Ușa autoturismului fusese deschisă de un bărbat de 46 de ani, din Pucioasa, care se afla în habitaclu. Probabil i se făcuse cald sau voia să coboare și nu a fost atent la traficul din jur.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Incredibil! Bărbat lovit mortal de o mașină Școala. S-a întâmplat în comuna Comișani

Publicat

pe

Foto cu caracter ilustrativ

Un bărbat de 60 de ani din Lazuri, comuna Comișani, a decedat în urma unui accident mai puțin obișnuit. Omul a fost lovit de un autoturism Școala, la volanul căruia se afla un cursant de 17 ani. Instructorul auto, de 47 de ani, din Greci, comuna Petrești, era în mașină cu elevul.

În prima fază, poliția ne-a informat că pietonul a fost rănit și a ajuns la spital. Ușor, grav, nu s-a mai precizat. Am aflat ulterior că bietul om nu a mai putut fi salvat și a decedat.

Poliția are o misiune dificilă: aceea de a afla cine se face vinovat de producerea acestei tragedii. Sunt rare cazurile când autoturismele școală omoară oameni. De obicei, circulă prudent și cu atenție sporită.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite