Connect with us

Dâmboviţa

232 de locuri de muncă disponibile prin AJOFM Dâmbovița

Publicat

pe

AJOFM Dâmbovița informează persoanele interesate să se angajeze, că astăzi au la dispoziție 232 de locuri de muncă, din care 189 sunt pentru persoanele calificate în diverse meserii.

Dintre acestea enumerăm: agent transporturi valori, cartonagist, croitor, lăcătuș mecanic, agent securitate, confecționer articole textile, infirmier, electromecanic auto, ambalator manual, lucrător bucătărie, lucrător comercial, brutar, conducător auto, acoperitor – învelitor țiglă și tablă, barman, mecanic utilaj, bucătar, comerciant produse nealimentare, operator introducere validare date, conducător auto transport persoane, asistent medical generalist, operator mașini-unelte, manipulant mărfuri, asistent medical generalist, constructor montator structuri metalice, crescător animale de lapte și carne, femeie de serviciu, agent poștal, electrician întreținere – reparații, mașinist la mașini de preparat și turnat betoane, operator centru de răcire lapte, oficiant poșta, stivuitorist, preparator mase ceramice, sudor, laborant pentru construcții – drumuri și operator la utilaje de forjat.

Pentru persoanele cu studii superioare sunt ofertate următoarele posturi: inginer metalurg, inginer construcții civile, contabil, referent resurse umane, kinetoterapeut, inginer mecanic, șef șantier și specialist în achiziții.

Muncitorii necalificati au la dispoziție locuri de muncă în domenii precum: confecții textile și ambalare produse.

Detalii suplimentare se pot obţine consultând site-ul AJOFM Dâmbovița (www.anofm.ro – ajofm dambovita – rubrica persoane fizice – locuri de muncă vacante) sau la numărul de telefon: 0245.620.635.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Târgoviște – „Calea luminii”: Se închide circulația pe Bulevardul Carol I, între orele 19:00 și 23:00

Publicat

pe

Foto arhivă

Participanții la traficul rutier sunt informați că astăzi, 2 mai 2024, între orele 19:00 și 23:00, circulația va fi închisă pe Bulevardul Regele Carol I din Târgoviște. Această măsură s-a luat ca urmare a desfășurării evenimentului „Calea Luminii”, activitate cultural-religioasă unică la nivel național până în momentul de față.

În acest context, Serviciul de Poliție Rutieră din cadrul IPJ Dâmbovița recomandă tuturor participanților la trafic să respecte indicațiile polițiștilor din teren și să adopte o conduită responsabilă.

„Totodată, pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente nedorite, este important să parcați autovehiculele doar în locurile special amenajate și să nu blocați calea de acces spre zona evenimentului”, se precizează într-un comunicat transmis de IPJ Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Acțiune de plantare flori și arbuști ornamentali organizată de echipa Parcului Industrial Moreni

Publicat

pe

Angajații Parcului Industrial Moreni au derulat ieri, de 1 Mai, împreună cu directorul Gabriel Purcaru, fiindcă întotdeauna lucrează în echipă, o acțiune de înfrumusețare a spațiilor exterioare din incinta unității. Cu acest prilej, au plantat flori și arbuști ornamentali. Nu este prima dată când se organizează astfel de activități în Parcul Industrial Moreni.

Cât privește rezultatele economice, precizăm că, sub conducerea lui Gabriel Purcaru, Parcul Industrial Moreni a încheiat fiecare an cu profit, gradul de ocupare este 100%, iar numărul angajaților care lucrează în cadrul societăților de aici bate spre 1.000 de persoane. Totodată, s-au găsit soluții pentru extindere – spre exemplu, a fost preluată o suprafață de teren de 1,35 hectare de la Primărie. Toate acestea plasează Parcul Industrial Moreni în topul celor mai bune unități de acest tip la nivel de țară.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite