Connect with us

ACTUALITATE

Camera de Comerț Dâmboviţa pregătește „Gala Leadership Feminin” 2024, eveniment unic în județ

Publicat

pe

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița va organiza, luna viitoare, cea de-a treia ediție a Galei Leadership Feminin, evenimentul unic în județ, dedicat femeilor din Dâmbovița care au obținut rezultate remarcabile în diferite domenii de activitate.

Gala Leadership Feminin 2024 va avea loc la Biblioteca Județeană Ion Heliade Rădulescu Dâmbovița, în data de 21 martie, începând cu ora 15:00, și reprezintă o oportunitate de a împărtăși experiențe și de a sărbători puterea femeilor și impactul lor în comunitate.

Pentru înscrieri și detalii: 
https://forms.gle/qPdcxCuUdU2JKbc1A
Data limită pentru înscrieri: 15 martie 2024
Telefon: 0751.153.708
E-mail: simona.dodan@cciadb.ro

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

76 de ani de la crearea Statului Israel, sărbătoriți pe scena Operei Române din București

Publicat

pe

Senatorul Titus Corlățean a participat, aseară, la invitația ambasadorul Reuven Azar, la evenimentul de aniversare a 76 de ani de la crearea Statului Israel, organizat la Opera Națională. La manifestarea culturală au mai fost prezenți: deputatul Silviu Vexler – președintele Federației comunitaților evreiești din România, Tova Ben-Nun – președintele Boardului Liceului Lauder Reut, reprezentanți ai corpului diplomatic străin acreditat la București, supraviețuitori ai Holocaustului, israelieni originari din România.

Pe scenă a evoluat Orchestra Operei Naționale dirijată de Daniel Jinga, directorul instituției, tenorul Daniel Magda, corul de copii al Liceului Lauder Reut din București și formația Habibi Grup, care a reprezentat Israel la Eurovision 1981.

„Deosebit de emoționant în cadrul acestui spectacol momentul dedicat celor răpiți de teroriști la 7 octombrie anul trecut, din care cel puțin doi bebeluși și mulți alți copii, precum și rugăciunea pentru eliberarea lor”, a precizat Titus Corlățean.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Galerie perdea sau șine pentru draperiile și perdelele din casă?

Publicat

pe

De

Galeriile de perdea sunt elemente esențiale pentru casa fiecăruia, deoarece oferă foarte multe avantaje și caracteristici în ceea ce privește decorul și montarea perdelelor și a draperiilor la ferestrele casei. O galerie perdea este deseori preferată unei șine pentru că este mai facil pentru oricine să se folosească de funcțiile ei pentru a agăța textilele preferate atunci când acestea trebuie puse la loc sau reînnoite.

Beneficii irezistibile ale galeriilor de perdele – de ce să le alegi pentru casa ta?

Aparte de beneficiile estetice care sunt vizibile cu ochiul liber, aceste galerii prezintă și o serie de beneficii practice care sunt extrem de folositoare la apartament, la casă sau la garsonieră.

Când vorbim de avantaje, acestea sunt considerabile și hai să vezi cam ce ai extrage tu de aici pentru a-ți monta asemenea sisteme la ferestrele din locuință.

  • Materialele diversificate

Galeriile sunt confecționate din variate materiale care pot mulțumi orice gust și preferință. Lemnul, metalul și plasticul tare sunt doar câteva dintre acestea. Fiecare în parte deține o serie de avantaje și caracteristici care îți vor veni în ajutor în ceea ce privește alegerea ta finală.

  • Tipul de montaj

Și acest criteriu cântărește foarte mult privitor la selectarea celor mai rezistente și practice galerii pentru acasă la tine. Aceste sisteme pot fi prinse de perete sau de tavan, dar doar de tine depinde dacă le dorești montate într-un fel sau altul. În timp ce montajul direct pe tavan poate oferi iluzia de spațiu extins, montajul pe perete este mai des întâlnit. Nici o alegere nu este corectă sau incorectă. Fiecare își poate personaliza după achiziție acest proces.

  • Stilul galeriilor de perdele

În ceea ce privește stilul de galerie perdea, ai putea opta pentru stiluri simple, minimaliste, stiluri alambicate, încărcate. Totul ține de felul în care arată casa ta și de designul interior pe care l-ai ales în decorul locuinței. Iarăși, nici aici nu există bine sau rău, o variantă ideală sau nu. Totul rămâne la latitudinea fiecăruia.

Avantaje oferite de o galerie perdea montată la ferestrele încăperilor în care locuiești

Galerii elegante, de tip bară, de tip șină, din metal sau PVC – toate aceste variante există la Insula de perdele pentru alegeri inspirate. Dar tu ai nevoie să știi care sunt beneficiile acestor accesorii pentru casă pentru a face cele mai inspirate selecții și pentru a nu regreta mai apoi.

  • Poți folosi perdele și draperii cu inele, care se rulează mult mai ușor atunci când atârni textilele de decor la ferestre.
  • Sunt inedite pe post de ornamente pentru locuință, existând posibilitatea să fie alese în conformitate cu restul decorului din casă și cu celelalte elemente funcționale sau de mobilă din încăperi.
  • Dispun de prețuri bune, în funcție de grosimea țevii, de modelul capetelor și de consolele pe care le alegi, așadar vei găsi ceva și pentru bugetul tău.
  • Poți selecta dintre mai multe stiluri disponibile pe piață, pe site-ul www.insuladeperdele.ro, găsind modele diverse, elegante, minimaliste sau în stil clasic, care te vor ajuta să obții un efect inedit pentru ferestrele tale și, de altfel, pentru toată încăperea.
  • De asemenea, în funcție de dimensiunea ferestrelor unde vrei să agăți perdele și draperii, să zicem dormitor, living sau bucătărie, ai opțiunea de a găsi dimensiuni diverse sau personalizate pentru ce-ți trebuie ție.

La magazinul Insula de perdele vei găsi mereu tot felul de produse moderne, dar și clasice. În funcție de preferințele fiecăruia, există câte o categorie de șine, galerii, jaluzele, perdele, draperii, storuri, rolete și rulouri de care să te bucuri și cu care să-ți decorezi și personalizezi locuința.

Contact:
contact@insuladeperdele.ro
0759.800.400

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite