Connect with us

Prahova

ANCHETĂ: Furau bani din seifuri şi ATM-uri din Prahova, Braşov şi Buzău!

Poliţiştii de investigaţii criminale din Prahova au desfăşurat, în această dimineaţă, cinci percheziţii la persoane bănuite de furturi din societăţi comerciale şi ATM-uri. Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 100.000 de lei (un miliard de lei vechi).

Publicat

pe

Poliţiştii de investigaţii criminale din Prahova au desfăşurat, în această dimineaţă, cinci percheziţii la persoane bănuite de furturi din societăţi comerciale şi ATM-uri. Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 100.000 de lei (un miliard de lei vechi).

Şapte persoane au fost conduse la Poliţie pentru audieri. Descinderile s-au organizat cu sprijinul jandarmilor, la locuinţe din judeţele Prahova şi Ilfov.

Potrivit anchetatorilor, începând cu luna septembrie 2017, suspecţii au sustras bani din seifuri și ATM-uri, situate în județele Prahova, Brașov și Buzău.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prahova

Spectacol umanitar pentru Dana Oncioiu, o mamă care a primit un diagnostic crunt

Publicat

pe

Publicația on-line Info Ploiești și Asociația Sindrom Down Ploiești organizează, sâmbătă – 29 iunie 2024, în colaborare cu Asociația Antreprenorilor de Fapte Bune, spectacolul caritabil „Împreună pentru Dana 2”. Evenimentul va avea loc în Sala Europa a Consiliului Județean Prahova (Palatul Administrativ Ploiești), între orele 17:00-20:00, și va conține momente de dans și muzică live, susținute de trupe și artiști din județ.

În urmă cu 3 luni, la un control medical, Dana (Diana) – președinta Asociației Curcubeul Autismului a primit un diagnostic crunt… Neoplasm mamar, cu metastaze la subraţ. Șansa ei la viață este o intervenție chirurgicală care costă circa 30.000 de lei, la care se adaugă regimul alimentar pe care trebuie să îl urmeze și care înseamnă câteva sute de lei bune pe săptămână, întrucât Dana suferă și de diabet.

”Despre mama lui Mihăiță, care aleargă neobosită de 14 ani pentru a învinge autismul copilului ei, totul la superlativ!

Diagnosticul primit de ea acum 3 luni a fost unul pe care ea l-a primit exact aşa cum a venit: neoplasm mamar cu metastaze la subraţ.

Dana urmează un tratament foarte costisitor pe care, din păcate, nu îl poate susţine din punct de vedere financiar. Operaţia de mastectomie este obilgatoriu să fie efectuată în luna iulie. (…)

Las aici contul ei bancar, în speranţa că o vom ajuta să nu o doboare nimic în viaţa aceasta!”, este mesajul transmis de Corina Ardeleanu – președinta Asociația Sindrom Down Ploiești.

Așadar, puteți face donații în timpul spectacolului caritabil de sâmbătă, 29 iunie, organizat cu sprijinul Consiliului Județean Prahova, dar și direct în contul:
RO95 INGB 0000 9999 0646 3766, deschis pe numele Onciou Isabel Diana.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Prahova

Traficanți de canabias, reținuți de procurorii din Prahova

Publicat

pe

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești au dispus reținerea a doi inculpați, membri ai aceleași familii, și măsura controlului judiciar față de o altă persoană, cu toții cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținerea de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept.

Ancheta a scos la iveală că, în perioada aprilie 2023 – iunie 2024, învinuiții au deținut și comercializat, în mod repetat, canabis către consumatori de pe teritoriul județelor Dâmbovița și Prahova. Îl vindeau cu 50 lei pentru un gram.

În urma perchezițiilor efectuate de oamenii legii la domiciliare celor cercetați, au ridicat canabis, un cântar electronic de precizie, un grinder, obiecte purtând urme de substanță și alte mijloace de probă.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite