Connect with us

Dâmboviţa

DÂMBOVIŢA: Amenzi în valoare de 60.000 de lei pentru muncă nedeclarată!

Publicat

pe

20 de angajatori din judeţul Dâmboviţa au fost sancţionaţi cu avertismente şi amenzi în valoare de 75.000 de lei pentru următoarele neconformități: munca nedeclarată, împiedicarea inspectorului de muncă de a exercita controlul în cadrul societății şi refuzul angajatorului de a prezenta documentele solicitate în vederea efectuării controlului.

„Munca nedeclarată a fost depistată la 19 angajatori din domeniile: comerț, alimentație publică, taximetrie, construcții, servicii medicale, pariuri, confecții metalice. 9 persoane au fost identificate muncind fără încheierea contractelor individuale de muncă, 20 de persoane nu aveau înregistrate contractele de muncă în registrul de evidență a salariaților (Revisal), iar 2 persoane munceau în afara programului de lucru stabilit în contractele de muncă cu timp parţial. În aceste cazuri, angajatorii au fost sancționați cu amenzi în valoare de 60.000 de lei”, spune Marius Lixandru – inspector şef ITM Dâmboviţa.

Tot în luna februarie 2018, inspectorii ITM Dâmboviţa au efectuat şi 80 de controale în domeniul securităţii şi sănătăţii în m un că, ocazie cu care au constatat 142 de neconformităţi pentru care s-au dispus măsuri de intrare în legalitate şi s-au aplicat 5 amenzi, totalizând 19.000 de lei.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Pucioasa: Un bărbat de 58 de ani și-a dat foc din cauza unei executări silite

Publicat

pe

Disperarea conduce, de multe ori, la producerea unor adevărate drame. Astăzi – 6 octombrie 2022, un bărbat de 58 de ani, afectat din cauza unei executări silite, a găsit de cuviință să protesteze față de această măsură, dându-și foc.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale, care, după ce i-au acordat primul ajutor, l-au transportat la spital.

Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului. Vom reveni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ANUNŢURI

Anunț de mediu Primăria Valea Mare, județul Dâmbovița

Publicat

pe

de

COMUNA VALEA MARE anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Modernizare drumuri de interes și sisteme de scurgere și evacuare ape pluviale în comuna Valea Mare, județul Dâmbovița”, propus a fi amplasat în județul Dâmbovița, comuna Valea Mare.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consulate pe site-ul A.P.M. Dambovita http://www.anpm.ro/web/apm-dambovita/anunturi-publice.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats