Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

DÂMBOVIŢA: Microbuz cu pasageri s-a răsturnat pe DN71 la Brăteşti!

Publicat

pe

Sursa foto: Jandarmeria Română

Un microbuz în care se aflau mai mulţi călători s-a răsturnat pe DN71, Târgovişte-Bucureşti, în satul Brăteşti. Din fericire, nu sunt răniţi. Oamenii au fost adăpostiţi într-o staţie Peco din apropiere, înainte de a fi preluaţi de un alt mijloc de transport.

Mai mulţi militari jandarmi de la Batalionul 3 din cadrul Jandarmeriei Bucureşti, care veneau de la un stagiu de pregătire efectuat la Centrul de la Ochiuri, din comuna Gura Ocniţei, au acţionat pentru scoaterea din microbuz a călătorilor.

Dâmboviţa

Transmite indexul şi plăteşte factura direct pe site-ul Companiei de Apă Târgovişte-Dâmboviţa!

Publicat

pe

de

Clienții Companiei de Apă Târgoviște-Dâmbovița au acces, începând cu luna septembrie 2018, la informații privind situația facturilor prin intermediul unui portal online.

Astfel, la adresa https://portal.catd.ro sau pe site-ul www.catd.ro, la sectiunea ”PORTAL”, clienții noștri pot transmite indexul, pot consulta facturile și pot verifica istoricul plăților efectuate. De asemenea, se pot transmite petiții și se pot face plăți online.

Pentru a beneficia de aceste servicii, consumatorii trebuie să-și creeze un cont, folosind codul de client și datele de pe două facturi diferite. Până în acest moment, portalul CATD are aproximativ 1.900 de utilizatori.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Motivele demisiei preşedintelui executiv al PSD Dâmboviţa, deputatul Corneliu Ştefan

Publicat

pe

Organizaţia PSD Dâmboviţa a fost confiscată de un grup de persoane, promovate de preşedinta Rovana Plumb cu încălcarea statutului, oameni proveniţi din PDL, PNL şi UNPR, oameni care îi ţin sub supraveghere strictă şi îi ameninţă frecvent pe membrii cu ştate vechi în partid! Este concluzia la care am ajuns după ce am ascultat motivele care l-au determinat pe deputatul Corneliu Ştefan să-şi depună demisia din funcţia de preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa:

– Nu se respectă statutul partidului. Ultima abatere de la statut a avut loc în Comitetul Executiv Judeţean de luni, 17 iunie, când s-a suplimentat numărul de vicepreşedinţi PSD Dâmboviţa şi, ca un titlu de recompensă, am promovat coordonatorul de campanie (Nota redacţiei: Andrei Plumb, fiul preşedintei Rovana Plumb) în funcţia de vicepreşedinte, după o campanie în care PSD Dâmboviţa a obţinut cel mai slab scor politic din istoria organizaţiei.

– Plasarea în funcţii cheie şi în poziţii de strategii politice în cadrul PSD Dâmboviţa a unor persoane pe care noi, cei din PSD Dâmboviţa, le-am învins în toate bătăliile politice, oameni care au distrus organizaţiile PDL, PNL, UNPR din judeţul Dâmboviţa.

– Dublarea tuturor structurilor de conducere din cadrul PSD Dâmboviţa, sub stricta îndrumare a echipei de coordonare de campanie.

– Divizarea PSD Dâmboviţa, chiar şi la nivel declarativ, pe zone, pe oameni, pe grupuri de interese, acesta fiind cel mai periculos joc care se putea face pentru destabilizarea PSD Dâmboviţa, una dintre cele mai puternice organizaţii din ţară.

– Comunicarea în afara partidului, dar şi în partid, nu a existat în această perioadă care s-a scurs de la alegerile din 15 martie.

– Organizarea defectuasă a mitingului în municipiul Târgovişte, fapt pentru care am pierdut un număr semnificativ de voturi. Organizare în care Biroul Permanent nu a fost implicat. Eu, ca preşedinte executiv, nu am ştiut absolut nimic.

– Din rezultatul alegerilor din 26 mai, se pare că noi, cei din PSD Dâmboviţa, nu am înţeles absolut nimic. Dovadă, la ultimul Comitet Executiv de săptămâna aceasta, în care am luat măsuri contrare votului dâmboviţenilor.

– Mare parte din colegii mei, mai ales cei noi, au pierdut contactul cu cetăţeanul. Nu poate să vină să ne dea un sfat de campanie o persoană care nu a mers un minut în campanie. Nu poate să vină să ne dea un sfat de campanie o persoană care nu a coordonat o campanie în viaţa lui.

– S-au format echipe, din interiorul şi din exteriorul partidului, pentru a urmări colegi de partid, ceea ce nu s-a întâmplat niciodată în istoria PSD Dâmboviţa. S-au creat grupuri de presiune care ameninţă primarii, consilierii locali, consilierii judeţeni şi chiar şi alte persoane, fără determinare politică la nivelul judeţului nostru. Tot aceste echipe fac discuţii total nestatutare despre proiecte de investiţii din judeţul nostru. Aceste discuţii sunt făcute de oameni care nu au nicio calitate în partidul nostru sau în statul român.

Nu voi mai tolera acţiunile toxice din cadrul PSD Dâmboviţa!

„Aceste lucruri le-am spus şi în Biroul Permanent Judeţean, a doua zi după alegerile europarlamentare, şi în Comitetul Executiv de acum patru zile, şi în alte întâlniri. Am spus foarte clar unde am fost deficitari, cu ce am greşit şi ce lucruri trebuie să îndreptăm pentru a crea o organizaţie puternică. Dâmboviţenii aşteaptă un Partid Social Democrat aproape de oameni, nu îndepărtat de valorile pe care le avem. PSD Dâmboviţa este al psd-iştilor dâmboviţeni, este al oamenilor, al românilor şi nu voi lăsa niciodată ca PSD Dâmboviţa să fie al unei găşti care vrea să controleze partidul.

Astăzi, 20 iunie 2019, îmi înaintez demisia din funcţia de preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa. Rămân membru al PSD Dâmboviţa. Obiectivul meu principal este acela de a lupta, cu toţi PSD-iştii, pentru toate obiectivele de la nivelul judeţului nostru. Fac apel către toţi membrii PSD şi către toţi dâmboviţenii, să fim o echipă serioasă la nivelul PSD Dâmboviţa, o echipă puternică pentru judeţul nostru, care să aibă un singur obiectiv: judeţul Dâmboviţa.

Îmi rezerv dreptul de a comunica opiniei publice tot ceea ce se petrece în cadrul PSD Dâmboviţa şi vă asigur că voi ţine conferinţe de presă, ceea ce nu s-a mai întâmplat demult în cadrul organizaţiei noastre, de la acest pupitru, din sediul de partid, nu din altă parte, ori de câte ori va fi nevoie, în calitatea mea de membru PSD Dâmboviţa de 18 ani, membru care am plecat de jos şi mă mândresc cu această calitate: de la lipit de afişe, simplu membru, vicepreşedinte al Organizaţiei de Tineret, secretar general, ăpreşedinte al Organizaţiei de Tineret, vicepreşedinte al PSD la nivel naţional, vicepreşedinte al organizaţiei de seniori, preşedinte executiv până astăzi.

Împreună cu primarii, consilierii locali, consilierii judeţeni şi, nu în ultimul rând, cu toţi colegii care îşi doresc acest lucru, voi construi, de astăzi, o echipă puternică pentru PSD Dâmboviţa şi, nu în ultimul rând, pentru toţi dâmboviţenii.

Împreună cu toţi aleşii locali care vor dezvoltarea acestui judeţ, vom continua proiectele de dezvoltare la nivelul judeţului Dâmboviţa şi vă asigur că vom identifica şi alte proiecte pentru dezvoltarea comunităţilor locale din judeţul nostru.

Transmit tuturor colegilor din PSD să pună în practică cât mai repede ideea desprinsă la ultimul Comitet Executiv al PSD Dâmboviţa, de organizare a unei conferinţe judeţene de alegeri, pentru a salva cea mai puternică organizaţie a PSD.

Nu voi mai tolera acţiunile toxice, neconforme cu valorile democraţiei din cadrul PSD Dâmboviţa, împotriva membrilor PSD, acţiuni care încalcă principiul unităţii unui partid politic”, a spus deputatul Corneliu Ştefan.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!