Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Blestemul conducerii provizorii pândeşte din nou PNL Dâmboviţa!

Publicat

pe

Decizia de a demisiona din funcţie luată de preşedintele PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu, se pare că are ca bază de pornire conflictele din ultimul timp pe care le-a avut cu o serie de membri ai conducerii judeţene, printre care, spun sursele noastre, s-ar număra Gabriel Grozavu, dar şi cu liderul partidului, Ludovic Orban, căruia i-au suflat unii în ureche cam ce au vrut.

Mai mulţi colegi de partid încearcă să-l determine pe Marius Caraveţeanu să renunţe la această hotărâre, care va arunca organizaţia liberalilor dâmboviţeni din nou în provizorat. Preşedintele PNL Dâmboviţa a convocat o conferinţă de presă pentru ora 18:00.

ACTUALITATE

Au fost ridicate filtrele rutiere instituite după confirmarea pestei porcine în Lucieni

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: covasnamedia.ro)

Centrul Local de Combatere a Bolilor din județul Dâmbovița a dispus, astăzi – 24 septembrie 2018, ridicarea filtrelor rutiere instituite urmare confirmării pestei porcine africane în comuna Lucieni. De asemenea, au fost suspendate activităţile de dezinfecţie a mijloacelor de transport auto.

Deciziile vin urmare faptului că, în perioada 16 – 24 septembrie, nu au mai fost constatte şi notificate cazuri de îmbolnăvire şi mortalitate la porcii din zona de protecţie.

Măsuri pentru perioada următoare:
• Monitorizarea zonelor de protecție și supraveghere împreună cu Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița, în vederea respectării interdicției de circulație și transport al porcinelor pe drumurile publice
• Informarea permanentă și conștientizarea populației care deține porcine, cu privire la respectarea măsurilor de igienă, necesare pentru reducerea riscului propagării virusului de pestă porcină africană
• Examinarea clinică și prin examene de laborator (recoltare probe de sânge) a efectivului de porcine pentru a detecta eventuala prezență a virusului PPA, nu mai devreme de 40-45 de zile de la terminarea operațiunilor de curațenie și dezinfecție a exploatației infectate.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Servicii online la Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa: index, facturi, plăţi

Publicat

pe

În sfâşit, Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa s-a aliniat noilor standarde de comunicare! Începând cu această lună, clienţii au acces online la informaţiile privind situaţia facturilor, istoricul plăţilor efectuate şi pot transmite indexul.

De asemenea, pot formula petiţii şi, în scurt timp, anunţă responsabilii CATD, vor avea posibilitatea să efectueze şi plăţile.

Pentru a beneficia de aceste servicii, consumatorii trebuie să acceseze site-ul furnizorului – www.catd.ro, secţiunea PORTAL şi să-și creeze un cont, folosind codul de client și datele de pe două facturi diferite.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!