Conectați-vă cu noi

POLITIC

Liviu Dragnea, între mărire şi decădere!

Publicat

pe

Liviu Dragnea - preşedinte PSD (Sursa foto: evz.ro)

Jurnalistul Ion Cristoiu îi înfioară pe social-democraţi, lansând ipoteza că Liviu Dragnea va fi condamnat în dosarul aflat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Decizia ar urma să se dea vineri, 8 iunie, cu o zi înainte de organizarea marelui miting din Piaţa Victoriei împotriva abuzurilor săvârşite de statul paralel în România.

Cristoiu şi-a exprimat supoziţia, pornind de la decizia de condamnare la 6 ani cu executare a Elenei Udrea. Consideră celebrul analist că statul paralel funcţionează bine mersi, iar cei care reprezintă un pericol real sunt trimişi la închisoare sau sunt în continuare hărţuiţi.

Udrea plăteşte, fiindcă a avut curajul să o înfrunte pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi. Dragnea, crede Ion Cristoiu, dacă va fi achitat, va deveni o forţă şi membrii puterii oculte nu vor acest lucru. Ar deveni un pericol. Condamnarea sa va aduce fragilizarea liderului PSD, dar şi a partidului pe care îl reprezintă, fapt convenabil pentru cei care alcătuiesc statul paralel şi care sunt atacaţi din toate poziţiile, de o bună bucată de timp.

Sunt destui cei cred că se va mai da o amânare, până după miting. Alţii au convingerea că Dragnea a bătut palma cu sistemul, a făcut pace şi va ieşi teafăr din acest litigiu.

În concluzie, sâmbătă, vom avea miting, ca revoltă accentuată, în forţă, împotriva abuzului – dacă Dragnea va fi condamnat sau ca victorie şi revoltă ponderată – dacă Dragnea va fi achitat!

Dâmboviţa

“Ghioceii” din PSD Dâmbovița nu mai recunosc scrisoarea către preşedinta Viorica Dăncilă!

Publicat

pe

Președinta PSD Dâmbovița, europarlamentara Rovana Plumb, joacă tare. Se vede treaba că este un politician hârşit și capabil să întoarcă orice luptă, pe față sau de culise, în interesul său. Ca să faci ceea ce s-a întâmplat aseară la ședința Comitetului Executiv Județean al PSD Dâmbovița, îți trebuie curaj, forță politică și tenacitate extraordinară.

Rovana Plumb a transmis presei, opiniei publice interesată de ceea ce se întâmplă în ograda social-democraților dâmbovițeni, un comunicat de presa asemănător unei grenade cu fragmentare, adică să rupă tot. Se precizează în document că CJEx-ul a hotărât, la propunerea liderei Rovana Plumb, să organizeze o conferință județeană de alegeri pe 6 septembrie, aşa cum, de altfel, s-a decis la nivelul central al partidului. Ba mai mult, membrii acestei structuri de conducere, 83 la număr, și-au dat cu siguranță acordul de a mai fi inserat în comunicat alt mesaj, care întărește poziția, cel puțin morală, a politicienei Rovana Plumb.

Este vorba de scrisoarea semnată de 50 de PSD-işti din Dâmbovița, oameni de bază și cu poziții care, conform comunicatului, nu își mai asumă conținutul scrisorii, spunând că ei, săracii, nu au citit documentul, au semnat fără să știe ce scrie acolo, credeau că este vorba doar de organizarea unei conferințe de alegeri, nu de o întreagă poveste.

Foarte tare! Rovana Plumb are aplomb și tărie, nu glumă! În final, au rămas doar doi colegi țapi ispășitori, restul imaculați și… aliniați! Ne aducem aminte că aşa s-a procedat şi, anul trecut, la nivel central, când cu scrisoarea lui Adrian Țuțuianu. Pare, aşadar, că este o modă printre PSD-işti să bagi capul în nisip şi să trădezi.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Deputatul Cezar Preda explică de ce este istorică vizita preşedintelui Iohannis în SUA

Publicat

pe

Deputatul PNL de Dâmbovița Cezar Preda, care este puternic racordat la politica europeană şi mondială, consideră că preşedintele României, Klaus Iohannis, şi-a îndeplinit cu succes misiunea de şef al statului şi pe aceea de prim-emisar al diplomației româneşti.

Spune Cezar Preda că preşedintele Klaus Iohannis îşi va încununa primul mandat cu o misiune istorică, cu ocazia vizitei în Statele Unite ale Americii din data de 20 august.

„România este la ora actuală un pol de creștere economică într-o Europă divizată și cu viteze diferite.
Pierdem pe două paliere:
– Lipsa apartenenței la Spațiul Schengen;
– Lipsa apartenenței la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică;

Statele Unite ale Americii, împreună cu președintele Donald Trump, pot rezolva situația lipsei la apartenența Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică.

Sunt convins că, pe agenda președintelui României, este acest deziderat și va solicita președintelui Statelor Unite ale Americii acest obiectiv de maximă importanță pentru țara noastră.

Misiunea Președintelui României, Klaus Iohannis în vizita, pe care o va efectua în Statele Unite ale Americii în data de 20 august, este istorică deoarece poate asigura României cel de al treilea obiectiv de țară, după aderarea la Organizația Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) și la Uniunea Europeană.

Aceasta ne va conferi drepturi egale cu toate țările Europei și ale întregii lumi”, a scris deputatul Cezar Preda pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!