Conectați-vă cu noi

POLITIC

Virusul dezbinării bântuie PSD!

Publicat

pe

Sursa foto: G4Media.ro

Apele sunt din ce în ce mai agitate în PSD. După Ecaterina Andronescu, a trecut la atac împotriva lui Liviu Dragnea și Gabriela Firea. Conflictul a ieșit la suprafață la întâlnirea pe care capii PSD au avut-o la Neptun și unde primarul general al Capitalei a spus cam tot ce are pe suflet. Și lucrurile nu par să se oprească aici! Dragnea a declarat că Gabriela Firea, prin poziția adoptată, se situează de partea celor care lovesc PSD.

Mulți spun că, de toate aceste atacuri declanșate, ca la o comandă, la adresa lui Dragnea, a premierului Viorica Dăncilă și a ministrul de Interne Carmen Dan, nu ar fi străini nici Oprea, Maior și Ponta şi că loviturile neașteptate ale Gabrielei Firea survin, curios, după ce conducerea social-democraților intenționează să înceapă procedura de înlocuire din funcția de ambasador al României în Statele Unite a lui George Maior, fost director al Serviciului Roman de Informații. Ba mai mult, se constată că, în această perioadă, Gabriel Oprea se află în plin proces de… resetare politică.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. moshu49

    septembrie 5, 2018 at 4:47 am

    nu apele sînt tot mai agitate în partidul dezavuat chiar și de socialiștii europeni, ci zoaiele

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Comunicat ALDE Dâmboviţa: PNL și Orban, respect ZERO pentru legi și oameni!

Publicat

pe

de

Ionel Petre - președinte ALDE Dâmboviţa

Ticăloșie fără margini din partea lui Orban și a PNL în Dâmbovița! Cât de disperați să fie încât să nu le pese de lege, de nimic?

Deși campania electorală e încheiată, pentru Orban și PNL nu contează acest lucru!

Ceea ce a făcut Ludovic Orban azi în Dâmbovița reprezintă o încălcare grosolană a legii, o sfidare a legislației electorale, a oricăror norme ale unei democrații. Dar când a contat pentru Orban și PNL legea? Ei știu doar cum să o încalce.

La toate aceste încălcări ale legii de către PNL și Ludovic Orban nu vom asista impasibil. ALDE Dâmbovița va depune plângere cu privire la această încălcare a legislației electorale de către PNL-ul lui Orban și Iohannis, unică în istoria democrației românești!

Citește în continuare

Dâmboviţa

Comunicat PNL: Statul va prelua, printr-o societate comercială, activele COS Târgoviște

Publicat

pe

de

Soarta COS Târgoviște continuă să preocupe autoritățile guvernamentale la cel mai înalt nivel. La intervenția directă a primului ministru Ludovic Orban, au avut loc discuții între reprezentanții Administratorului Judiciar MAESTRO SPRL și reprezentanți ai Ministerului Justiției, Ministerului de Finanțe, Ministerului Muncii și ai Consiliului Concurenței, optându-se pentru una dintre cele trei variante propuse pentru modificarea Planului de Restructurare a COS Târgoviște, respectiv “Divizarea parțială către compania existentă deținută de Ministerul Economiei.” Soluția aleasă este fezabilă și a fost convenită de toate părțile pentru că planul inițial de reorganizare nu mai poate fi îndeplinit și, cel mai important aspect, există intenția Ministerului Economiei de a prelua COS Târgoviște.

Ca etapă imediat următoare, Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri înființează o nouă societate comercială, care va îngloba părți din patrimoniu rezultate din divizarea COS Târgoviște. Întrucât noua companie va avea capital social majoritar de stat, se va putea proceda la conversia datoriilor fiscale.

Potrivit acordului agreeat de Administratorul Judiciar, la COS Târgoviște vor rămâne active care nu concură la activitatea de producție. Compania nouă, după divizarea realizată prin planul nou de reorganizare a COST, va proceda la conversia creanțelor bugetare în acțiuni. Preocuparea imediată a Guvernului Orban este în aceste condiții identificarea resurselor în vederea plății salariilor angajaților actuali ai combinatului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!