Connect with us

POLITIC

Virusul dezbinării bântuie PSD!

Publicat

pe

Sursa foto: G4Media.ro

Apele sunt din ce în ce mai agitate în PSD. După Ecaterina Andronescu, a trecut la atac împotriva lui Liviu Dragnea și Gabriela Firea. Conflictul a ieșit la suprafață la întâlnirea pe care capii PSD au avut-o la Neptun și unde primarul general al Capitalei a spus cam tot ce are pe suflet. Și lucrurile nu par să se oprească aici! Dragnea a declarat că Gabriela Firea, prin poziția adoptată, se situează de partea celor care lovesc PSD.

Mulți spun că, de toate aceste atacuri declanșate, ca la o comandă, la adresa lui Dragnea, a premierului Viorica Dăncilă și a ministrul de Interne Carmen Dan, nu ar fi străini nici Oprea, Maior și Ponta şi că loviturile neașteptate ale Gabrielei Firea survin, curios, după ce conducerea social-democraților intenționează să înceapă procedura de înlocuire din funcția de ambasador al României în Statele Unite a lui George Maior, fost director al Serviciului Roman de Informații. Ba mai mult, se constată că, în această perioadă, Gabriel Oprea se află în plin proces de… resetare politică.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. moshu49

    septembrie 5, 2018 at 4:47 am

    nu apele sînt tot mai agitate în partidul dezavuat chiar și de socialiștii europeni, ci zoaiele

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITIC

PERPLEX. Madam Chichirău, de la USR PLUS, în ciorapi la Parlament!

Publicat

pe

Deputata USR PLUS de Iași Cosette Chichirău merge neabătut pe drumul creat de aceste formațiuni politice, acela de a ieși în evidență prin lucruri anormale. Sunt doar ei și atât. Restul contează mai puțin.

De pildă, parlamentara Chichirău, crezându-se probabil la prășit porumbul nu în înaltul for legislativ al țării, s-a descălțat de opincuțe. Era mai confortabil. Și asta pare a fi o atitudine neomarxistă țopârlănească. Evident, imaginea cu pricina a ajuns pe rețelele de socializare, fiecare comentând în fel și chip mesajul care răzbatea din respectiva fotografie.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Cosmin Tătulescu este noul președinte interimar PRO România Târgovişte

Publicat

pe

Cosmin Celestin Stejerel Tătulescu, de profesie inginer, a fost desemnat, aseară – 12 mai 2021, președinte interimar al PRO România Târgovişte. Spune că își asumă cu onoare responsabilitatea de a reconstrui cea mai importantă organizație a partidului în plan județean și să o pregătească pentru anul electoral 2024.

Având în vedere noua postură, Tătulescu a început să analizeze în detaliu activitatea administrației publice locale. Și s-a oprit în prima fază asupra cifrelor din execuția bugetară și din proiectul de buget aferent anul 2021, așa cum au fost afișate pe site. Și a ajuns la concluzia că, în lipsa unor rectificări bugetare, Primăria Târgoviște riscă să intre în blocaj financiar, având în vedere că avea, la data de 31 martie 2021, plăți restante în valoare de 31 de milioane de lei.

„Spre exemplu, mă întreb cum va putea să funcționeze Direcția de Salubritate cu un buget pentru salarii de 8.934 de mii de lei, având în vedere că, în anul 2020, plățile cu salariile au fost în valoare de 10.905 de mii de lei.

De asemenea, pentru întreținerea străzilor, trotuarelor și a marcajelor, a fost alocată suma de 2.500 de mii de lei, în condițiile în care, anii trecuți, reparațiile curente au fost de aproximativ 60.000 de mii de lei. (…)

La ora actuală, Primăria Târgoviște plătește peste 50 de miliarde de lei pe an, atenție, doar dobânzi la creditele pe care le-a angajat. Suma este una uriașă”, a punctat Cosmin Tătulescu.

Noul lider al PRO România Târgovişte și-a propus să vină periodic în fața jurnaliștilor pentru a dezbate problemele Primăriei, astfel încât opinia publică să fie informată corect.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT