Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Începe Festivalul Internațional de Fanfare și Majorete de la Piteşti!

Publicat

pe

În acest week-end, argeșenii se vor putea delecta cu muzică de fanfară, în cadrul celei de a IX-a ediții a Festivalului Internațional de Fanfare și Majorete, care se va derula la Grădina de Vară din Piteşti și lângă Biblioteca Județeană Argeș.

Festivalul, organizat de Consiliul Județean Argeș prin Centrul Cultural Județean Argeș, își propune să revigoreze și să promoveze tradiția fanfarelor ca formă de exprimare artistică. Anul acesta, la Festival vor participa cinci Fanfare din străinătate (Turcia, Bulgaria, Republica Moldova, Polonia și Grecia), iar România va fi reprezentată de minunata noastră orchestră – Fanfara „Argeșul”, dirijor Gheorghe Predoiu.

Prima ediţie s-a organizat în anul 2010, la inițiativa dirijorului Gheorghe Predoiu, iar de la cea de-a II-a ediţie, festivalul a devenit unul internaţional, fiind în acest moment singurul din Muntenia şi cel mai prestigios din ţară.

PROGRAM

VINERI, 28 Iunie
Ora 17:00 – PRIMIREA DELEGAȚIILOR la Consiliul Județean Argeș
Ora 17:30 – PREZENTAREA FANFARELOR și intonarea imnurilor statelor participante
Ora 17:30–18:00 – PARADA FANFARELOR ȘI MAJORETELOR – pe traseul Piața Milea – Grădina de Vară
Ora 18:30 – CONCERTE DE FANFARĂ susținute de orchestrele participante

SÂMBĂTĂ, 29 Iunie
Ora 11:00 – MUZICĂ DE PROMENADĂ lângă Biblioteca Județeană Argeș
Ora 18:30 – CONCERTE DE FANFARĂ susținute de orchestrele participante

DUMINICĂ, 30 Iunie
Ora 18:30 – CONCERTE DE FANFARĂ susținute de orchestrele participante.
Închiderea Ediției a IX-a a Festivalului Internațional de Fanfare și Majorete

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Gabriela Firea, în concediu în stațiunea Edipsos, Grecia

Publicat

pe

de

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, se află în aceste zile în vacanță, împreună cu familia, în Grecia, pe insula Evia. Doamna Firea este însoțită în acest sejur de mai mulți prieteni.

Câteva zile la rând, Gabriela Firea s-a aflat în stațiunea Edipsos, renumită pentru izvoarele sale termale, folosite pentru tratarea diferitelor afecțiuni. Se pare că primărița generală a Bucureștiului s-a odihnit la renumitul complex hotelier de cinci stele „Wellnes Hotel” , care dispune de o puternică bază de tratament.

În mai multe seri, Gabriela Firea a zăbovit cu soțul şi copiii pe terasa de la malul mării a cunoscutului hotel, în care au fost cazați de-a lungul timpului Maria Callas, Aristotel Onassis, Winston Churchill, Greta Garbo etc.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Publicul a rămas până târziu în noapte la Padina Folk, în ciuda ploii

Publicat

pe

Preşedintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, şi vicepreşedintele Alin Manole au participat, ieri – 15 august, la deschiderea Festivalului “Padina Folk”, care se desfăşoară în zona Telecabinei Peştera din Munţii Bucegi.

La concertul de aseară au mai asistat: consilierul județean Ruxanda Dragomir; inspectorul școlar general al ISJ Dâmbovița – Cristina Stroe, primari dâmbovițeni și un public numeros, iubitor de muzică folk, care, în ciuda vremii, a rămas lângă scenă, până târziu după miezul nopții.


În prima seară de festival au concertat Maria Gheorghiu, Cătălin Stepa, Mircea Baniciu, Vasile Şeicaru şi Adrian Bezna, urmând ca astăzi să urce pe scenă, începând cu ora 18:30, Andrei Păunescu, Trupa Calendar, Magda Puşkaş, Nicu Zotta şi Cristi Corcioveanu. Accesul la concerte este liber.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!