Connect with us

POLITIC

Ţuţuianu, despre Bădălău: Este un fel de titirez al cuvântului. Nu mai ştie ce spune, când spune!

Publicat

pe

Senatorul PRO România Adrian Ţuţuianu i-a „mitraliat” pe foştii săi colegi de partid, Codrin Ştefănescu – până mai ieri secretar general al PSD şi Niculae Bădălău – actualul ministru al Economiei. Acesta din urmă, după ce a semnat alături de Ţuţuianu, Firea şi Paul Stănescu celebra scrisoare în care i se solicita lui Dragnea să schimbe cursul partidului, politica şi modul de comunicare, a făcut un pas înapoi, şi-a trădat camarazii şi a sărit de îndată în barca lui Dragnea, preferând să abdice de la principiile enunţate în epistola politică în schimbul unor demnităţi publice.

A povestit senatorul Ţuţuianu că, pe 19 septembrie 2018, Niculae Bădălău declara că PSD a devenit vulnerabil din cauza problemelor lui Liviu Dragnea cu justiţia, din cauza modului său de acţiune, care a atras oprobiul unei importante părţi a societăţii româneşti. Spunea atunci Bădălău că demersul colegilor Firea, Ţuţuianu şi Stănescu este unul democratic, menit să salveze partidul într-un moment dificil.

„La două zile distanţă, pe 21 septembrie, în şedinţa CEX, marele caracter Bădălău s-a dat de trei ori peste cap şi a uitat ce-a semnat şi ce-a declarat şi nu a mai susţinut scrisoarea. Câteva zile mai târziu, a declarat că nici măcar nu a fost vreodată de acord cu înlocuirea lui Liviu Dragnea de la şefia PSD”, a precizat Adrian Ţuţuianu.

Îşi mai aminteşte fostul lider al PSD Dâmboviţa că Bădălău a fost primul om care a venit cu un draft de scrisoare, pe jumătate de pagină, care, chiar de la primul punct, susţinea că Dragnea trebuie să plece de la şefia partidului şi de la conducerea Camerei Deputaţilor.

„Domnul Bădălău este un fel de titirez al cuvântului. Nu mai ştie ce spune, când spune… PSD este astăzi unde este şi din cauza laşităţii şi lipsei lui de caracter. Nu toţi am fost precum domnia sa. Am fost oameni care am avut curajul să spunem ce aveam de spus şi pentru asta am fost executaţi. Am fost executaţi şi din cauza laşilor ca Niculae Bădălău. Am fost oameni care ne-am păstrat cuvântul şi coloana vertebrală şi am fost oameni care au refuzat să fie cumpăraţi de Liviu Dragnea cu «privilegiile» de care vorbeşte astăzi Niculae Bădălău. Care a fost preţul trădării sale? Postul de ministru al Economiei”, a precizat senatorul PRO România.

Concluzia lui Adrian Ţuţuianu, în cazul lui Bădălău de la Giurgiu, este că, dacă acest tip de personaje, de caractere, rămân în fruntea partidului, PSD nu are nici o şansă să revină vreodată în prim-planul vieţii politice naţionale.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITIC

Adriana Săftoiu: Cei cumpărați mereu vor fi cumpărați de cei care dau mai mult!

Publicat

pe

Sursa foto: stirileprotv

Fostul deputat PNL Adriana Săftoiu, trecută pe linie moartă de conducerea partidului tocmai pentru faptul că a spus lucrurilor pe nume, l-a taxat din nou pe liderul Ludovic Orban.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Adriana Săftoiu spune că ceea ce se întâmplă acum în PNL este o consecință a modului în care Ludovic Orban a condus partidul. Apropierea unor oameni prin acordarea unor favoruri.

Ceea ce a scris Adriana Săftoiu este adevărat și, din păcate, se întâmplă cam în toate partidele mari. Liderii sunt luați de cap și pierd, de obicei pe mâna altora, contactul cu realitatea. Și, mai devreme sau mai târziu, cei care au trădat o dată vor mai trăda. Se înregimentează rapid sub alte steaguri. E chestie de interese, de salvare a poziției.

„Din păcate, Ludovic, și implicit PNL, adună ce a semănat. Când refuzi gândirea critică și crezi că asta e cheia succesului să cumperi loialități fără să ții cont că cei cumpărați mereu vor fi cumpărați de cei care pot da mai mult decât poți da tu, vei ajunge unde ai ajuns. Fără o minimă morală, fără o minimă etică, nici o șansă spre mai bine. Cine dă mai mult e câștigătorul. Și turma la asta se uită. Cine dă”, a scris Adriana Săftoiu.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Noua echipă de conducere a PNL Dâmboviţa

Publicat

pe

Comitetul de Coordonare Județean al PNL Dâmbovița s-a reunit în ședință de alegeri pentru a stabili componența Biroului Politic Județean la Sala Casei de Cultură a Sindicatelor.

În urma votului exprimat a rezultat următoarea componență:
1. Virgil Guran – Președinte
2. Gabriel Plăiașu – Prim-vicepreședinte – Strategii politice şi comunicare
3. Aurelian Popa – Prim-vicepreședinte – Politici Publice
4. Daniel Lucian Andrei – Vicepreședinte – Departamentul pentru Strategii şi Relații Politice
5. Adrian Mocanu – Vicepreședinte – Departamentul Imagine, Comunicare, Relații cu mass-media şi Purtător de cuvânt
6. Silviu Grigorescu – Vicepreședinte – Departamentul pentru Politici Economice, Mediu de afaceri, Dezvoltare Regională şi Fonduri Europene
7. Gabriel Ion Grozavu – Vicepreședinte – Departamentul pentru Politici Sociale, Relații cu Sindicate, Patronate, Organizații Neguvernamentale şi grupuri de cetățeni
8. Teodora Anghelescu – Vicepreședinte – Departamentul pentru Politici privind Administrația Publică, Justiție, Siguranță Națională, Ordine Publică şi Siguranța Cetățeanului
9. Grigore Gheorghe – Vicepreședinte – Departamentul pentru Politici în Agricultură, Silvicultură, Mediu şi Dezvoltare Rurală
10. Sorin Ion – Vicepreședinte – Departamentul pentru Politici în Educație, Cercetare, Cultură, Culte, Minorități şi Sport
11. Lavinia Ionescu – Vicepreședinte – Departamentul pentru Politici în Sănătate
12. Marcel Bamboi – Membru
13. Teodor Buta – Membru
14. Marin Petre – Membru
15. Aurelian Ilie Cotinescu – Membru
16. Iulian Buibăr – Membru
17. Valentin Mihalache – Membru
18. Cristina Sima – Membru
19. Gabriel Cezar Dragnea – Membru
20. Maria Vîrjoghe – Membru
21. Alexandru Cosmin Tudora – Membru
22. Teodor Rădoi – Membru
23. Gheorghe Cigăran – Membru
24. Dragoș Paraschiv – Membru
25. Marius Aristotel Oncescu – Membru
26. Cătălin Pechea – Membru
27. Maria – Mirabela Pîscoveanu – Trezorier
28. Adrian Chițescu – Președinte Comisia Județeană de Arbitraj
29. Constantin – Tiberiu Popa – Președinte Comisia Județeană de Revizie și Cenzori

La ședință au participat un număr de 289 de delegați.

Departamentul de comunicare al PNL Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT