Connect with us

ACTUALITATE

PRO România Dâmboviţa ajută copiii să redescopere gustul pentru lectură

Publicat

pe

Elevii Şcolii Gimnaziale „Grigore Alexandrescu”, din Târgovişte, au la dispoziţie peste 300 de cărţi noi, donate de Organizaţia de Femei PRO România Dâmboviţa, coordonată de Cristina Sima.

Alături de doamnele şi domnişoarele implicate direct în această acţiune caritabilă, au fost Oana Vlăducă – deputat PRO România şi Paul Briceag – coordonator PRO România Târgovişte. De reţinut că urmează să fie ajutate şi alte biblioteci şcolare din judeţ.

„Copiii trebuie îndrumaţi şi ajutaţi să redescopere gustul pentru lectură. Cărţile ar trebui să ocupe timpul elevilor, cel puţin la fel de mult precum tabletele ori telefoanele mobile”, spune Georgică Dumitru – coordonator PRO România Dâmboviţa şi iniţiator al acestei campanii.

Remarcăm faptul că deputata Oana Vlăducă este implicată şi în proiectul „România citeşte” la nivelul judeţului Dâmboviţa. O primă etapă se va încheia miercuri, 31 iulie 2019, la Cercul Militar din Târgovişte, cu donarea unui număr remarcabil de cărţi pentru mai multe case de copii, centre de plasament şi şcoli speciale din România.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Nu neglija consultația de prevenție la medicul de familie!

Publicat

pe

Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) va derula, începând cu data de 1 martie 2024, o campanie de comunicare către pacienți, scopul fiind ca fiecare persoană asigurată să înțeleagă că are drepturi, dar și obligații – a declarat Valeria Herdea, președintele CNAS.

​„Dreptul de a avea acces la servicii medicale înseamnă și obligația de a trece pe la medicul tău de familie, în așa fel încât să poți să îl ajuți: asta se face în toate țările civilizate și cred că modelul vest-european poate fi împrumutat și la noi”.

Practic, șefa Casei Naționale de Sănătate își dorește să îi convingă pe români să își programeze o consultație de prevenție la medicul de familie în luna din an în care s-au născut.

„Trebuie să înțelegem că suntem și noi responsabili de sănătatea noastră. Într-un sistem cu buget mic alocat, cred că ar fi cazul să devenim pro-activi. Este un cadou pe care ni-l putem face. Ține de noi”, a declarat Valeria Herdea, care este de profesie medic de familie.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Camera de Comerț Dâmboviţa te ajută să obții finanțare europeană nerambursabilă

Publicat

pe

În sfârșit, a fost lansat Programul Regional de Finanțare Sud Muntenia! Persoanele care dețin o microîntreprindere sau o întreprindere mică în județele din Regiunea Sud Muntenia vor putea depune, în perioada 15 martie 2024, ora 08:00 – 14 iunie 2024, ora 12:00, proiecte pentru obținerea de fonduri europene nerambursabile pentru a-și dezvolta afacerea.

Se pot accesa sume cuprinse intre 50.000 și 200.000 de euro, iar condițiile de eligibilitate le găsiți la următorul link: https://2021-2027.adrmuntenia.ro/prsmid1113a…/apel/51?fbclid=IwAR1wnPylZ6cpMzUCXeYeBMTdYMStU8qgCDsXnZXtEdp4QsLaaHa6LD_Ql64

Ai nevoie de consultanță? Apelează cu încredere la specialiștii Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița! Întâlnirile pot fi programate la numărul de telefon 0751.153.703 sau la adresa de e-mail alexandra.pirlea@cciadb.ro.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite