Connect with us

ACTUALITATE

PRO România Dâmboviţa ajută copiii să redescopere gustul pentru lectură

Publicat

pe

Elevii Şcolii Gimnaziale „Grigore Alexandrescu”, din Târgovişte, au la dispoziţie peste 300 de cărţi noi, donate de Organizaţia de Femei PRO România Dâmboviţa, coordonată de Cristina Sima.

Alături de doamnele şi domnişoarele implicate direct în această acţiune caritabilă, au fost Oana Vlăducă – deputat PRO România şi Paul Briceag – coordonator PRO România Târgovişte. De reţinut că urmează să fie ajutate şi alte biblioteci şcolare din judeţ.

„Copiii trebuie îndrumaţi şi ajutaţi să redescopere gustul pentru lectură. Cărţile ar trebui să ocupe timpul elevilor, cel puţin la fel de mult precum tabletele ori telefoanele mobile”, spune Georgică Dumitru – coordonator PRO România Dâmboviţa şi iniţiator al acestei campanii.

Remarcăm faptul că deputata Oana Vlăducă este implicată şi în proiectul „România citeşte” la nivelul judeţului Dâmboviţa. O primă etapă se va încheia miercuri, 31 iulie 2019, la Cercul Militar din Târgovişte, cu donarea unui număr remarcabil de cărţi pentru mai multe case de copii, centre de plasament şi şcoli speciale din România.

ACTUALITATE

Primăria Gura Ocniței a premiat „Cuplurile de aur” ale acestui an, de „Ziua internațională a persoanelor vârstnice”

Publicat

pe

Momente frumoase și pline de emoție, astăzi – 1 octombrie 2022, de „Ziua internațională a persoanelor vârstnice”, la Primăria Gura Ocniței, din județul Dâmbovița. La inițiativa edilului Sorin Vasile Ioniță, au fost premiate cele 13 familii din comună care își aniversează anul acesta „Nunta de aur”, un exemplu de iubire adevărată și sinceră pentru generațiile tinere.

Sărbătoriților le-au fost înmânate flori, diplome de excelență și câte 500 de lei, împreună cu urări de sănătate și fericire mulți, mulți ani de acum înainte.

De asemenea, primarul comunei a transmis un mesaj de felicitare și celorlalți seniori din comună, și nu numai.

„Ziua internațională a persoanelor vârstnice reprezintă întotdeauna încă un prilej de a ne aminti de cei care au pus bazele la ceea ce suntem noi astăzi, oamenii de la care am învățat și învățăm zilnic tainele vieții, tradițiile și cultura țării noastre. Ei sunt cei care ne-au născut, crescut și care au reușit să ne creeze un mediu bun și un viitor pentru noi! Tuturor seniorilor, vă urez din suflet la mulți ani, multă sănătate, fericire și liniște alături de cei dragi, iar bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze!”.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Senatorul Titus Corlățean, mesaj cu prilejul „Zilei internaționale a persoanelor vârstnice”

Publicat

pe

de

Oameni care au trecut prin viață, așa cum este ea construită… Cu bune și cu mai puțin bine, cu multă muncă, suflet, energie, speranțe, dar și deziluzii, dezamăgiri, cu aspirații și vise la tinerețe, cu împliniri, dar și cu eșecuri, cu o viață în familie, dar și uitați de cei dragi… O viață de om…

De ziua dumneavoastră, cu respect pentru părul argintat pe care îl aveți, vă doresc sănătate, ca cel puțin ziua de azi să vă aducă în memorie doar ce a fost frumos în viața dumneavoastră și, pentru cei care încă nu știu, să realizați că există un Mântuitor pentru toți, singurul care nu ne-a uitat sau abandonat vreodată și care așteaptă încă să reverse peste dumneavoastră dragostea și binecuvântările Sale! La mulți ani!

Titus Corlățean,
Senator PSD de Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT