Conectați-vă cu noi

SPORT

IJJ Argeş, şedinţă tactică înaintea începerii sezonului sportiv competiţional

Publicat

pe

Inspectoratul de Jandarmi Argeş a organizat, astăzi – 31 iulie 2019, o întâlnire de lucru, pentru a analiza problemele întâmpinate şi a găsi, împreună cu toţi factorii implicaţi, cele mai bune soluţii pentru prevenirea şi combaterea violenţei pe parcursul sezonului sportiv competiţional ce urmează să înceapă. De asemenea, au fost schimbate date de interes operativ şi s-a efectuat o informare în detaliu cu privire la aspectele de noutate în domeniu.

Au fost prezenţi reprezentanţi ai IJJ, IPJ şi ISU Argeş, ai Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, Asociaţiei Judeţene de Fotbal Argeş, Poliţiei Locale Piteşti, Poliţiei Locale Mioveni, Clubului Sportiv Mioveni, Fotbal Club Argeş Piteşti BCMU F.C. Argeș Pitești, Clubul Sportiv Unirea Bascov şi ai societăţilor private de securitate care prestează servicii pe arenele sportive.

SPORT

Jandarmul Ionuț Timofte, pe primul loc la „Maratonul Argonauților” Cheile Dobrogei

Publicat

pe

Jandarmul montan Ionuț Timofte, din cadrul IJJ Dâmboviţa, și-a adjudecat, în weekendul care a trecut, locul I la „Maratonul Argonauților” Cheile Dobrogei – ediția a III-a, categoria de vârstă 30-39 de ani.

Subofițerul a intrat în competiție la proba de cros și a parcurs o distanță de 16 km cu +400 de metri diferență de nivel, obținând un timp de 1 oră, 13 minute și 30 de secunde.

Plutonierul-major Ionuț Timofte îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Mircea cel Bătrân” Dâmbovița din anul 2006, fiind încadrat la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga din Munții Bucegi. În ultimii 5 ani a participat la peste 70 de competiții sportive, de fiecare dată cu rezultate notabile.

Citește în continuare

SPORT

Voleibalistele Târgoviștei au învins pentru a treia oară campioana în exercițiu, Alba Blaj

Publicat

pe

de

Sursa foto: Facebook

Echipa de volei feminin a CSM Târgoviște a obținut, astăzi – 10 aprilie 2021, cea mai categorică victorie contra rivalelor de la Alba Blaj, campioana în exercițiu, chiar pe terenul acestora.

Dacă precedentele două meciuri din actualul sezon s-au terminat după cinci seturi, târgoviștencele s-au impus acum cu 3-1 (19-25, 25-18, 23-25, 22-25). Cea mai bună marcatoare a partidei a fost Heydi Casanova, vedeta CSM Târgoviște, cu 21 de puncte. De la gazde s-a remarcat Bojana Milenkovic, cu 17 puncte.

Mâine – 11 aprilie, CSM Târgoviște va întâlni Dinamo București, de la ora 14:00. Meciul va fi transmis live pe pagina de Facebook a Clubului. Dacă va termina turneul pe locul 1, CSM Târgoviște devine, în premieră, campioană națională.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT