Connect with us

Dâmboviţa

Claudia Gilia, deputat: Acolo unde femeile au avut putere au făcut multe lucruri pentru comunitățile lor!

Publicat

pe

Organizaţia Femeilor Social Democrate şi-a asumat, ca obiectiv naţional, să facă din România o țară în care femeile să aibă aceleași drepturi și în realitate, nu doar pe hârtie, în care fiecare femeie bine pregătită să aibă șanse egale la angajare și vocea femeilor să fie auzită și respectată.

„De-a lungul timpului au demonstrat că sunt serioase, implicate și lucrează pentru rezultate concrete. Acolo unde femeile au avut putere au făcut multe lucruri pentru comunitățile lor: femeile din Consiliile Locale sau Județene, doamnele cu funcții de primar, parlamentar, miniștrii și premier având un bilanț impresionant.

În Parlament am militat zi de zi pentru a implementa politici publice pentru întărirea egalității de gen, pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntau femeile, în special nesiguranța financiară, lipsa educației sau a unui loc de muncă, violența domestică sau hărțuirile și abuzurile de orice fel”, a punctat deputata Claudia Gilia – preşedinta OFSD Dâmboviţa, după participarea la Şcoala Politică de Vară a Organizaţiei Femeilor Social Democrate.

În cadrul întâlnirii de la Constanţa, doamnele din PSD și-au reiterat sprijinul pentru candidatura premierului Viorica Dăncilă la funcția supremă în stat.

„Noi, femeile din PSD, înțelegem nevoile femeilor, ale familiei și ale comunităților locale, și vom depune toate eforturile necesare pentru a da primul Președinte al României, o femeie cu rezultate foarte bune în activitatea guvernamentală.

Faptele și cifrele sunt de partea noastră, în mandatul doamnei Premier Viorica Dăncilă:
• Au crescut pensiile și salariile în medie cu 30%;
• A crescut PIB-ul țării cu aproape 300 mld;
• S-au dublat investițiile publice (în drumuri, școli și spitale);
• Au crescut veniturile bugetare cu aproape 100 mld;
• Au crescut de 11 ori sumele atrase de la Uniunea Europeană;
• A scăzut datoria guvernamentală cu 2,6%;
• A crescut puterea de cumpărare a salariaților cu 22,5%;
• A scăzut șomajul de la 4,8% la 2,9%.

PSD a obținut aceste rezultate pentru că am înțeles că binele românilor trebuie să fie mai presus de orice obiectiv meschin, politicianist. Sunt mândră că fac parte din Organizatia de Femei a Partidului Social Democrat”, spune deputata Claudia Gilia.

Dâmboviţa

COMUNICAT: Parlamentarii PNL-USR-PLUS-UDMR admit cu cinism că guvernarea lor minte

Publicat

pe

de

În această seară, PNL, USR-PLUS și UDMR au dat un vot pentru mușamalizarea adevărului: parlamentarii celor trei partide au votat împotriva constituirii comisiei de anchetă privind datele din pandemie.

USR-PLUS, partid care clamează transparența și al cărui ministru al Sănătății a devoalat date controversate, precum că numărul morților de COVID ar fi mai mare decât cel raportat oficial, și-a dovedit fățărnicia, mai mult decât oricine.

Este aproape de necrezut cum PNL, USR-PLUS și UDMR nu vor ca românii să afle de ce nu au fost raportați peste 5.300 de morți. Este vorba de 18,2% din totalul celor 29.034 de morți COVID-19 raportați oficial în România.
Din acest moment, cuvinte precum adevăr, transparență, onestitate sunt adevărate blasfemii în gura oricărui reprezentant al puterii. Rușine PNL! Rușine USR-PLUS! Rușine UDMR! Orice golan de alba-neagra are mai mult caracter decât aveți voi!

Parlamentarii PNL-USR-PLUS-UDMR admit cu cinism că guvernarea lor minte și, cu premeditare, ascunde adevărul. Ce vor să nu se afle? De ce parlamentarii puterii refuză o cercetare transparentă a datelor despre pandemie, așa cum PSD a cerut în nenumărate rânduri? Ce ilegalități protejează? Se tem cumva că românii i-ar alunga cu pietre dacă ar ieși la iveală grozăviile pe care le ascund?

Votul de astăzi adâncește catastrofal lipsa de încredere în instituțiile statului și va avea efecte devastatoare, inclusiv în privința vaccinării și combaterii pandemiei.
Fiecare parlamentar care a votat împotriva constituirii comisiei de anchetă este un complice ticălos al celor care vor să țină românii în minciună și teroare.

PSD Dâmbovița

Citește în continuare

Dâmboviţa

Mascarada Guvernului în privința deceselor cauzate de COVID trebuie să înceteze!

Publicat

pe

Deputata PSD de Dâmbovița Carmen Holban susține înființarea unei comisii parlamentare de anchetă care să pună capăt mascaradei Guvernului în privința persoanelor decedate din cauza COVID-19. Românii trebuie să știe adevărul – este mesajul transmis de Carmen Holban.

„Este inadmisibil să tratezi cu atât de puțină compasiune mii de familii. Modul ireal în care guvernanții tratează o astfel de problemă este strigător la cer.

De zile întregi, o țară întreagă vrea să știe dacă există mii de decedați în plus față de cei oficial recunoscuți – 2.300 neraportați și încă 3.000 cu diagnostic secundar COVID!

Acest lucru se poate face doar prin înființarea unei comisii parlamentare de anchetă. Coaliția de Dreapta trebuie să aprobe înființarea unei astfel de comisii. Asta doar dacă nu au ceva de ascuns!”, a punctat Carmen Holban – deputat PSD de Dâmbovița.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT