Connect with us

SOCIAL

Locuri de muncă sigure în ţările din Uniunea Europeană

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://turdanews.net)

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 428 locuri de muncă vacante, după cum urmează:

Olanda – 135 locuri de muncă pentru: culegător de fructe, instalator sanitar, de încălzire și aparate de aer condiționat, muncitor în sera de flori, muncitor în producția de roșii, muncitor necalificat în grădinărit, procesor bulbi de flori;

Germania – 131 locuri de muncă pentru: ajutor electrician, ajutor la curățenie, bucătar, bufetier, cameristă, chef de partie, chef de rang, commis de rang, conducător tren mărfar, consultant IT, demichef de rang, dezvoltator software, electrician, fierar-betonist, junior chef/sous chef, manager recepție, manipulant de mărfuri, mecanic de proces – mașini producție muluri, mecanic mașini de prelucrare a plasticului, menajeră, operator excavator, operator stivuitor, ospătar, pictor-decorator, preparator de înghețată, recepționer, specialist în confecționare mobilă, specialist IT, sudor MAG, zidar;

Austria – 84 locuri de muncă pentru: electrician, faianțar, instalator sanitar și de încălzire, lăcătuș mecanic în construcții, montator de mobilă, operator CNC, reactJS frontend developer, stivuitorist, tâmplar producție de mobilier, tâmplar de ferestre;

Norvegia – 49 locuri de muncă pentru: electrician, instalator, mecanic auto, montator folii ferestre/parbrize mașini, ospătar, tâmplar/dulgher, tinichigiu auto, vopsitor auto;

Spania – 15 locuri de muncă pentru: tehnician mecanic și electric la întreținere echipamente;

Slovacia – 12 locuri de muncă pentru: sticlar;

Slovenia –2 locuri de muncă pentru: programator.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro, sau se pot prezenta la sediul AJOFM Dâmbovița, unde consilierul EURES îi poate îndruma.

Sursa: Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOCIAL

Vacanță transformată în tragedie pentru o familie de români!

Publicat

pe

Ceea ce trebuia să reprezinte o minunată vacanță pentru o familie din județul Suceava s-a transformat într-o cumplită tragedie. Silviu Gabriel Ilie și Crina Florinela au plecat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, împreună cu fetița lor de numai 5 ani, spre însorita Grecie.

Nu am ajuns acolo unde și-au dorit. Pe autostradă, în Bulgaria, la circa 30 km de Sofia, autoturismul condus de bărbatul din Ipotești a derapat și s-a izbit din lateral de parapetul șoselei. Neșansa lor a fost că parapetul era rupt iar, în urma impactului, o bucată metalică a pătruns cu forța în mașină, exact în dreptul locurilor din față. Conducătorul auto a murit pe loc, iar soției sale i-au fost străpunse picioarele. Fetița, care se afla pe bancheta din spate, a scăpat ca prin minune. Crina Florinela a fost transportată în stare gravă la un spital din Sofia, unde a fost intubată și i-au fost amputate picioarele.

Nu se cunosc încă motivele care au condus la producerea acestui accident. Se bănuie că șoferul care, spun cunoscuții, avea o experiență de peste 20 de ani pe drumurile lungi, ar fi adormit la volan. Cu puțin timp înainte de tragedie, ar fi oprit într-o stație de benzină pentru a se odihni și a bea o cafea.

Rudele familiei sucevene se află la Sofia pentru a efectua procedurile de repatriere a trupului neînsuflețit al bărbatului decedat și pentru a o aduce acasă fetiță. Mama va mai rămâne o vreme internată în spitalul din Sofia.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

SOCIAL

Căutați mașini second hand Suceava? AutoDelSuceava are flotă de mașini imediat disponibile

Publicat

pe

de

Achiziția unei mașini second hand în trecut presupunea asumarea unor riscuri. Cei interesați mergeau la așa zisă piață auto sau discutau direct cu proprietarii sau cu intermediarii. Au fost celebre cazurile celor care au plătit mai mult decât ar fi făcut o mașină, doar din necunoștință de cauză. Acum, achiziția unei mașini second-hand poate fi un proces mai ușor de parcurs, prin intermediul firmei AutoDelSuceava.

Cei interesați de masini second hand Suceava vor descoperi la AutoDel o flotă de mașini imediat disponibile. Cu alte cuvinte, fie că sunt în căutarea unei mașini Mazda, fie că vorbim de Audi sau de Fiat, dacă găsesc în showroom ceva pe placul și bugetul lor, pot pleca de acolo cu mașina dorită.

Mașinile sunt atât noi, cât și second hand, unele cu numere provizorii disponibile, după caz. Cert este că puteți pleca imediat acasă cu mașina aleasă, având și actele în regulă, pentru că și de acest aspect se ocupă această echipă.

Tranzacții auto, simplu și sigur realizate

La AutoDelSuceava o tranzacție auto este ușor de realizat. Căutați mașina dorită, o alegeți și puteți pleca cu ea acasă imediat. Dacă încă nu sunteți convinși, puteți cere un test drive. Acest serviciu este gratuit, impune o programare în prealabil și vă permite să vă dați seama cum se comportă mașina dorită pe orice tip de drum.

Orice autovehicul parte din flota acestui dealer auto este atent verificată, estetic și tehnic. Ceea ce este listat la vânzare respectă condițiile de calitate pe care orice șofer și proprietar de autovehicul și-ar dori să le aibă mașina condusă de el.

Buy back avantajos

De asemenea prin AutoDel veți descoperi că este mai avantajos să vă vindeți mașina veche și să achiziționați o alta. Serviciul disponibil aici, cel de tip buy back, vă permite să faceți alegeri avantajoase. Astfel, descoperiți aici cum vă puteți valorifica vechea mașină, cu o evaluare ce are loc imediat.

Dacă ce se află în stocul de mașini disponibile în showroom nu vă este pe plac, puteți la fel de bine să comandați autovehiculul dorit. Cei de la AutoDel va pun la dispoziție și acest serviciu de intermediere auto, implicit cu ceea ce ține de partea birocratică, a actelor.

Service AutoDel Suceava

În completarea acestor servicii cei de la AutoDel oferă și servicii de detailing și reparații auto. La sediul acestui dealer auto veți găsi și service-ul profesional. Poate că vă doriți să oferiți mașinii un look ca de revistă sau pur și simplu trecerea timpului și uzura își spun deja cuvântul. Poate că a sosit acel timp în care să vă vindeți mașina și pentru a o pune la vânzare vă doriți câteva retușuri făcute. Ei bine ați ajuns unde trebuie.

La AutoDelSuceava puteți solicita polish auto, înlăturarea zgârieturilor, tratamente pentru geamuri. De asemenea, poate fi realizată o curățare profesională a interiorului, pentru portiere, bord, plafon, mochetă etc.

Despre toate aceste servicii și cum să colaborați avantajos cu AutoDel veți găsi detalii în pagina oficială.

Contact:
contact@autodel.ro
SUCEAVA: 0374 006 007
BUCUREȘTI: 0759 888 788

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT