Connect with us

Dâmboviţa

Corneliu Ştefan, deputat: PSD a câştigat alegerile la CJ Dâmboviţa, nu domnul preşedinte uninominal!

Publicat

pe

Tânărul deputat Corneliu Ştefan, cel care ar putea să aducă unitatea, coeziunea, colaborarea şi comunicarea corectă în PSD Dâmboviţa, a avut astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, un punct de vedere bine închegat, politicos, obiectiv şi calat pe problemele interne ale filialei, pe ceea ce ar trebui întreprins rapid, acum, înainte de declanşarea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale.

„Cred că, și la nivel național, și în județul Dâmbovița, a sosit momentul să strângem rândurile și să luptăm pentru interesele românilor, ale dâmbovițenilor. Singurul proiect concret al alegerilor prezidențiale este cel al Partidului Social Democrat, proiectul nostru prezidențial este programul nostru de guvernare, lucrurile bune pe care le-am făcut pentru români.

Pentru greșelile pe care le-am făcut la alegerile europarlamentare, și în țară, și în Dâmbovița, cred că am plătit cu scorul pe care l-a avut PSD. Astăzi, este timpul să strângem rândurile pentru a lupta cu cei care ne vând doar iluzii, care nu au nimic concret pentru români.

Alegerile prezidențiale nu sunt o competiție între candidați. Alegerile prezidențiale reprezintă o luptă între partide. Important este ca, în ciuda dificultăților prin care am trecut, să arătăm românilor că suntem o echipă strânsă, o echipă cu rezultate ale guvernării, o echipă care se aliază cu românii și care se adresează zi de zi numai românilor.

În această guvernare, fiecare român a beneficiat de creștere salarială, de mărirea punctului de pensie, de facilități fiscale, de scutiri de taxe și impozite și de multe alte beneficii.

În timpul guvernării PSD, nimeni nu a fost dat la o parte și am reușit să ținem cont de toate interesele românilor. Nu vreau să uite nici dâmbovițenii și nici românii că, atâta timp cât dreapta a fost la guvernare, oamenii au fost neglijați, în detrimentul altor interese și, mai mult decât atât, au fost supuși unor experimente de austeritate. De astăzi, în cele două săptămâni de precampanie și în toată campania electorală, trebuie să le vorbim românilor, fără frică, despre tot ceea ce am făcut pentru ei”, a precizat Corneliu Ştefan.

Fiindcă a fost întrebat, tânărul deputat PSD nu s-a prevelat de răspuns şi a lansat şi câteva concluzii vizavi de prestaţia preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa în cadrul organizaţiei, despre atacurile pe care acesta le-a avut la adresa unor colegi de partid şi de administraţie.

„Nu o să comentez, așa cum a făcut domnul președinte al Consiliului Județean. Dânsul se vede că este mai tânăr în Partidul Social Democrat și nu are experiența necesară pentru a discuta aceste probleme în cadrul Organizației. Trebuie să-i aduc aminte domnului președinte că este președinte al Consiliului Județean Dâmbovița ales dintre cei 22 de consilieri județeni ai Partidului Social Democrat.

PSD a câștigat alegerile la Consiliul Județean Dâmbovița și nu a câștigat dânsul alegerile uninominal. În al doilea rând, îmi doresc și ne dorim cu toții, am discutat și cu parlamentarii, și cu primarii, să înceteze aceste atacuri la adresa colegilor, și în interiorul partidului, și în exteriorul partidului, și pe anumite pagini de Facebook.

Eu cred că lucrurile acestea nu aduc nimic bun Partidului Social Democrat, unității despre care tot vorbim la fiecare conferință de presă, dar o afișăm mai puțin în anumite cazuri. Din punctul meu de vedere, domnul președinte Alexandru Oprea a luat un cartonaș galben cu acel atac asupra multor colegi din Partidul Social Democrat.Îmi pare rău că nu a învățat nimic de când a luat cartonașul roșu și a fost eliminat.

Eu cred că aceste lucruri trebuie să le discutăm în cadrul Organizației noastre și îmi mai doresc, o spun pentru a doua oară, să înceteze cu toate atacurile și cu triada aceasta de acuze la adresa colegilor din Partidul Social Democrat! Acest lucru nu este valabil neapărat doar pentru dânsul, ci este valabil pentru toți colegii, pentru a îndepărta odată această atmosferă de tensiune, care nu este benefică nici pentru membrii Partidului Social Democrat și nici pentru dâmbovițeni”, a spus deputatul PSD.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Patru răniți într-un accident rutier la Corbii Mari

Publicat

pe

În această seară, pe DJ 701, în comuna Corbii Mari, județul Dâmbovița, s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea a patru persoane.

Un bărbat de 57 de ani, aflat la volanul unui tractor, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca BMW, condus de M.C. de 36 de ani, intrând în coliziune cu acesta.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unei femei de 29 ani, a doi copii, o fetiță de de 6 ani și un băiețel de 3 ani, pasageri în autoturismul tamponat, dar și a tractoristului.

Trei dintre victime au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, iar o persoană a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la un spital din Capitală.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Spitalul Municipal Moreni a intrat în etapa a II-a a procedurii de acreditare

Publicat

pe

Spitalul Municipal Moreni a intrat în procedura de obținere a Acreditării ANMCS – ciclul II, după o vizită de șapte zile a factorilor responsabili, care au apreciat pozitiv eforturile depuse pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii sanitare.

În acest context, primarul Constantin Dinu a declarat că va continua procesul de îmbunătățire a activității spitalului, atât în ceea ce-i privește pe salariați, dar mai ales când vine vorba de serviciile medicale oferite pacienților.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT