Connect with us

Dâmboviţa

Corneliu Ştefan, deputat: PSD a câştigat alegerile la CJ Dâmboviţa, nu domnul preşedinte uninominal!

Publicat

pe

Tânărul deputat Corneliu Ştefan, cel care ar putea să aducă unitatea, coeziunea, colaborarea şi comunicarea corectă în PSD Dâmboviţa, a avut astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, un punct de vedere bine închegat, politicos, obiectiv şi calat pe problemele interne ale filialei, pe ceea ce ar trebui întreprins rapid, acum, înainte de declanşarea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale.

„Cred că, și la nivel național, și în județul Dâmbovița, a sosit momentul să strângem rândurile și să luptăm pentru interesele românilor, ale dâmbovițenilor. Singurul proiect concret al alegerilor prezidențiale este cel al Partidului Social Democrat, proiectul nostru prezidențial este programul nostru de guvernare, lucrurile bune pe care le-am făcut pentru români.

Pentru greșelile pe care le-am făcut la alegerile europarlamentare, și în țară, și în Dâmbovița, cred că am plătit cu scorul pe care l-a avut PSD. Astăzi, este timpul să strângem rândurile pentru a lupta cu cei care ne vând doar iluzii, care nu au nimic concret pentru români.

Alegerile prezidențiale nu sunt o competiție între candidați. Alegerile prezidențiale reprezintă o luptă între partide. Important este ca, în ciuda dificultăților prin care am trecut, să arătăm românilor că suntem o echipă strânsă, o echipă cu rezultate ale guvernării, o echipă care se aliază cu românii și care se adresează zi de zi numai românilor.

În această guvernare, fiecare român a beneficiat de creștere salarială, de mărirea punctului de pensie, de facilități fiscale, de scutiri de taxe și impozite și de multe alte beneficii.

În timpul guvernării PSD, nimeni nu a fost dat la o parte și am reușit să ținem cont de toate interesele românilor. Nu vreau să uite nici dâmbovițenii și nici românii că, atâta timp cât dreapta a fost la guvernare, oamenii au fost neglijați, în detrimentul altor interese și, mai mult decât atât, au fost supuși unor experimente de austeritate. De astăzi, în cele două săptămâni de precampanie și în toată campania electorală, trebuie să le vorbim românilor, fără frică, despre tot ceea ce am făcut pentru ei”, a precizat Corneliu Ştefan.

Fiindcă a fost întrebat, tânărul deputat PSD nu s-a prevelat de răspuns şi a lansat şi câteva concluzii vizavi de prestaţia preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa în cadrul organizaţiei, despre atacurile pe care acesta le-a avut la adresa unor colegi de partid şi de administraţie.

„Nu o să comentez, așa cum a făcut domnul președinte al Consiliului Județean. Dânsul se vede că este mai tânăr în Partidul Social Democrat și nu are experiența necesară pentru a discuta aceste probleme în cadrul Organizației. Trebuie să-i aduc aminte domnului președinte că este președinte al Consiliului Județean Dâmbovița ales dintre cei 22 de consilieri județeni ai Partidului Social Democrat.

PSD a câștigat alegerile la Consiliul Județean Dâmbovița și nu a câștigat dânsul alegerile uninominal. În al doilea rând, îmi doresc și ne dorim cu toții, am discutat și cu parlamentarii, și cu primarii, să înceteze aceste atacuri la adresa colegilor, și în interiorul partidului, și în exteriorul partidului, și pe anumite pagini de Facebook.

Eu cred că lucrurile acestea nu aduc nimic bun Partidului Social Democrat, unității despre care tot vorbim la fiecare conferință de presă, dar o afișăm mai puțin în anumite cazuri. Din punctul meu de vedere, domnul președinte Alexandru Oprea a luat un cartonaș galben cu acel atac asupra multor colegi din Partidul Social Democrat.Îmi pare rău că nu a învățat nimic de când a luat cartonașul roșu și a fost eliminat.

Eu cred că aceste lucruri trebuie să le discutăm în cadrul Organizației noastre și îmi mai doresc, o spun pentru a doua oară, să înceteze cu toate atacurile și cu triada aceasta de acuze la adresa colegilor din Partidul Social Democrat! Acest lucru nu este valabil neapărat doar pentru dânsul, ci este valabil pentru toți colegii, pentru a îndepărta odată această atmosferă de tensiune, care nu este benefică nici pentru membrii Partidului Social Democrat și nici pentru dâmbovițeni”, a spus deputatul PSD.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

120 de drone au dansat pe cerul Târgoviștei într-o coregrafie desăvârșită!

Publicat

pe

Târgoviște. 5 decembrie 2022. Centrul municipiului. Locul unde timp de o lună de zile bucuriile, speranțele, zâmbetele și candoarea se vor contopi pentru a hrăni spiritul nemuritor al sărbătorilor.

Câteva mii de târgovișteni s-au adunat în această seară pe platoul Prefecturii, transformat într-o cetate a luminii, a jucăriilor de tot soiul, a aromelor de turtă dulce, porumb fiert, mere coapte și vin fiert cu scorțișoară. Toate acestea gravitatau parcă în jurul bradului care aștepta să se umple de mii de licurici.

Toți cei prezenți au avut parte de un spectacol de lasere cum nu a mai fost vreodată. O armonie de culori, raze de toate nuanțele ce săgetau văzduhul într-un dans ritmic, lumini ce parcă îmbrățișau cald întregul decor. Și nu a fost totul. Pentru prima dată, pe cerul Târgoviștei un nemaivăzut recital al dronelor. Într-o coordonate milimetrică, superfinuțele dispozitive de zbor echipate pentru spectacol au creat imagini uluitoare. Pur și simplu, au dansat în aer într-o coregrafie desăvârșită.

O adevărată artă a timpurilor pe care le trăim. Tot micuțele obiecte de zbor au pornit numărătoarea inversă pentru aprinderea bradului și a tuturor instalațiilor de lumini din orășelul Sărbătorilor de Crăciun.

Alături de miile de târgovișteni, au trăit acest moment unic primarul municipiului Târgoviște – Cristian Daniel Stan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan, viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu și city managerul Gabriel Boriga.

„A fost un spectacol foarte frumos în această seară în Piața Tricolorului din municipiul Târgoviște. Am avut lasere și, pentru prima dată, 120 de drone au făcut un spectacol extraordinar. Mă bucur să văd atât de multă lume. Mă bucur că, iată, am reușit să oferim târgoviștenilor un moment de bucurie.

Surprizele nu se opresc aici. În data de 16 decembrie vine Moș Crăciun! Va rămâne trei zile în Piața Tricolorului. Va veni cu parada, așa cum ne-a obișnuit în ultimii ani. De asemenea, Moșul va oferi daruri și la Primăria Târgoviște. Iată, intrăm, oficial, în cea mai frumoasă perioadă a anului”, a spus primarul Cristian Daniel Stan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Marian Țachianu, deputat: Merităm să fim primiți în spațiul Schengen. Am îndeplinit tot ce ni s-a cerut!

Publicat

pe

În această perioadă întreaga, clasă politică românească este în fierbere. România se află, din nou, la o răscruce de vânturi, de interese ascunse, sau prinsă în menghina orgoliilor apusene.

Intrarea țării noastre în spațiul Schengen se află iarăși sub semnul incertitudinii și asta fiindcă acolo, undeva, în Europa, sunt unii care zic că nu suntem încă pregătiți, că mai avem multe lucruri de pus la punct.

Deputatul PSD de Dâmbovița, Marian Țachianu, considerat că, dacă pe 8 decembrie, nu pășim în Europa, liber, fără graniță și controale, suntem de fapt supuși nedreptății. Marginalizați.

„Ne-am achitat de toate obligațiile. Am pus la punct instituțiile. Justiția funcționează la parametrii normalității. Drepturile și libertățile cetățeanului sunt respectate. S-a investit enorm pentru securizarea granițelor. Am îndeplinit tot ceea ce ni s-a cerut pentru a intra acolo unde ne este locul, în marea familie europeană. Sper ca pe 8 decembrie să fim în spațiul Schengen, să beneficiem și noi de această imensă oportunitate în plan social și economic”, a declarat, pentru incomod-media.ro, deputatul Marian Țachianu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats