Connect with us

Dâmboviţa

Corneliu Ştefan, deputat: PSD a câştigat alegerile la CJ Dâmboviţa, nu domnul preşedinte uninominal!

Publicat

pe

Tânărul deputat Corneliu Ştefan, cel care ar putea să aducă unitatea, coeziunea, colaborarea şi comunicarea corectă în PSD Dâmboviţa, a avut astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, un punct de vedere bine închegat, politicos, obiectiv şi calat pe problemele interne ale filialei, pe ceea ce ar trebui întreprins rapid, acum, înainte de declanşarea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale.

„Cred că, și la nivel național, și în județul Dâmbovița, a sosit momentul să strângem rândurile și să luptăm pentru interesele românilor, ale dâmbovițenilor. Singurul proiect concret al alegerilor prezidențiale este cel al Partidului Social Democrat, proiectul nostru prezidențial este programul nostru de guvernare, lucrurile bune pe care le-am făcut pentru români.

Pentru greșelile pe care le-am făcut la alegerile europarlamentare, și în țară, și în Dâmbovița, cred că am plătit cu scorul pe care l-a avut PSD. Astăzi, este timpul să strângem rândurile pentru a lupta cu cei care ne vând doar iluzii, care nu au nimic concret pentru români.

Alegerile prezidențiale nu sunt o competiție între candidați. Alegerile prezidențiale reprezintă o luptă între partide. Important este ca, în ciuda dificultăților prin care am trecut, să arătăm românilor că suntem o echipă strânsă, o echipă cu rezultate ale guvernării, o echipă care se aliază cu românii și care se adresează zi de zi numai românilor.

În această guvernare, fiecare român a beneficiat de creștere salarială, de mărirea punctului de pensie, de facilități fiscale, de scutiri de taxe și impozite și de multe alte beneficii.

În timpul guvernării PSD, nimeni nu a fost dat la o parte și am reușit să ținem cont de toate interesele românilor. Nu vreau să uite nici dâmbovițenii și nici românii că, atâta timp cât dreapta a fost la guvernare, oamenii au fost neglijați, în detrimentul altor interese și, mai mult decât atât, au fost supuși unor experimente de austeritate. De astăzi, în cele două săptămâni de precampanie și în toată campania electorală, trebuie să le vorbim românilor, fără frică, despre tot ceea ce am făcut pentru ei”, a precizat Corneliu Ştefan.

Fiindcă a fost întrebat, tânărul deputat PSD nu s-a prevelat de răspuns şi a lansat şi câteva concluzii vizavi de prestaţia preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa în cadrul organizaţiei, despre atacurile pe care acesta le-a avut la adresa unor colegi de partid şi de administraţie.

„Nu o să comentez, așa cum a făcut domnul președinte al Consiliului Județean. Dânsul se vede că este mai tânăr în Partidul Social Democrat și nu are experiența necesară pentru a discuta aceste probleme în cadrul Organizației. Trebuie să-i aduc aminte domnului președinte că este președinte al Consiliului Județean Dâmbovița ales dintre cei 22 de consilieri județeni ai Partidului Social Democrat.

PSD a câștigat alegerile la Consiliul Județean Dâmbovița și nu a câștigat dânsul alegerile uninominal. În al doilea rând, îmi doresc și ne dorim cu toții, am discutat și cu parlamentarii, și cu primarii, să înceteze aceste atacuri la adresa colegilor, și în interiorul partidului, și în exteriorul partidului, și pe anumite pagini de Facebook.

Eu cred că lucrurile acestea nu aduc nimic bun Partidului Social Democrat, unității despre care tot vorbim la fiecare conferință de presă, dar o afișăm mai puțin în anumite cazuri. Din punctul meu de vedere, domnul președinte Alexandru Oprea a luat un cartonaș galben cu acel atac asupra multor colegi din Partidul Social Democrat.Îmi pare rău că nu a învățat nimic de când a luat cartonașul roșu și a fost eliminat.

Eu cred că aceste lucruri trebuie să le discutăm în cadrul Organizației noastre și îmi mai doresc, o spun pentru a doua oară, să înceteze cu toate atacurile și cu triada aceasta de acuze la adresa colegilor din Partidul Social Democrat! Acest lucru nu este valabil neapărat doar pentru dânsul, ci este valabil pentru toți colegii, pentru a îndepărta odată această atmosferă de tensiune, care nu este benefică nici pentru membrii Partidului Social Democrat și nici pentru dâmbovițeni”, a spus deputatul PSD.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Dascăl din Târgoviște, în finala competiției naționale „Liga Profesorilor Excepționali”. Dă-i votul tău!

Publicat

pe

Elena Amalia Tatomir, profesoară de psihopedagogie specială la Școala Gimnazială Specială din Târgoviște, este unul dintre cei 20 de dascăli ajunși în finala campaniei naționale „Liga Profesorilor Excepționali” organizată de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

În această etapă, publicul este invitat să-și voteze favoritul online, până în data de 15 iulie 2024, pe platforma vot.fundatiadanvoiculescu.ro. Toți profesorii calificați în finală vor fi premiați în funcție de numărul de voturi obținut cu tabere educaționale în vara anului 2024, materiale educaționale, tablete Samsung, reader Kindle sau enciclopedii. Pentru primele trei locuri se vor acorda burse de merit în valoare de: 30.000 lei, 20.000 lei și 10.000 lei, pe parcursul următorului an educațional.

Dă-i votul tău profesoarei Elena Amalia Tatomir de la Școala Specială din Târgoviște!

Elena Amalia Tatomir este un exemplu de dedicare și inovație în domeniul psihopedagogiei speciale. Ea a transformat educația elevilor cu deficiențe severe într-o poveste de succes. Rezultatele le-a obținut punând accent pe metode moderne de predare, cum ar fi constructivismul, și se asigură că fiecare elev beneficiază de o educație adaptată nevoilor sale. Elena Amalia este cunoscută pentru abilitățile sale de comunicare, empatie și adaptabilitate, reușind să creeze un mediu educațional optim pentru elevii cu tulburare cu spectru autism, deficiențe mintale, sindromul Down, ADHD și alte. De-a lungul carierei, a implementat diverse proiecte educaționale și a implicat elevii în activități extrașcolare, cum ar fi ateliere de literație, voluntariat SNAC și parteneriate cu alte instituții.

Motto: „Dovada de predare excelentă este actul de iubire, empatia față de elevi și relația de încredere pe care o creezi cu aceștia”.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Patru bărbați au bătut un adolescent în curtea Liceului Agricol din Găești

Publicat

pe

Sursa foto: Cronica de Găești

Patru bărbați cu vârste între 19 și 45 de ani au ajuns în arestul Poliției pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Astăzi – 19 iunie 2024, au fost prezentați în fața magistraților, care au hotărât măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Ancheta în cazul celor 4 indivizi cu apucături violente, din Pătroaia Gară, comuna Crângurile, și Potocelu, comuna Ludești, a scos la iveală faptul că, la data de 3 iunie, pe fondul unui conflict spontan, bănuiții au agresat un elev de 16 ani în curtea Liceului Agricol C Angelescu din orașul Găești.

Scandalul s-a declanșat în timpul unei ceremonii de sfârșit de an școlar. Doi elevi s-au luat la harță. Unul dintre ei și-a chemat în ajutor rudele și prietenii. Lucrurile au degenerat rapid și s-a ajuns la împărțit de pumni și picioare.

Unul dintre indivizi, în vârstă de 19 ani, nervos nevoie mare, s-a dus în grabă la un autoturism, de unde a luat un cuțit cu care a revenit în incinta unității de învățământ.

Cercetările în acest caz sunt coordonate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite