Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Arctic SA a donat 25 de frigidere pentru unităţile de învăţământ din Dâmboviţa

Publicat

pe

Reprezentanţii Companiei Arctic s-au aflat astăzi, 8 octombrie 2019, la Inspectoratul Şcolar Dâmboviţa pentru a oferi 25 de frigidere unor unităţi de învăţământ din judeţ. Au beneficiat de acest sprijin şcoli şi grădiniţe din Târgovişte, Bilciureşti, Crângurile, Şelaru, Ocniţa, Raciu, Petreşti, Niculeşti, Poiana şi Crângurile.

La acţiunea de predare-primire a aparatelor electrocasnice, alături de inspectorul şcolar general Cristina Stroe, au fost prezenţi: Kemal Ozmen – directorul economic Arctic SA, Alexandru Oprea – preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alin Manole – vicepreşedinte CJ, primarii şi directorii instituţiilor de învăţământ care primesc donaţile oferite de Compania Arctic. Frigiderele vor fi folosite pentru păstrarea în condiţii optime a produselor lactate oferite şcolarilor prin programul naţional „Cornul şi laptele”.

Directorul Kemal Ozmen consideră că este o datorie nobilă, un gest de normalitate pentru Arctic de a se implica şi sprijini comunităţile din Dâmboviţa, judeţul unde compania deţine acum două dintre cele mai mari fabrici din Europa.

„Arctic, așa cum bine știți, s-a născut în Dâmbovița. Astăzi, sediul social al companiei noastre este în continuare la Găești, în Dâmbovița. Cele două fabrici ale noastre sunt în Dâmbovița. Salariații noștri, 4.500 la număr, în cea mai mare parte sunt oameni din Dâmbovița.

Arctic este astăzi lider nedisputat al pieței aparatelor electrocasnice din România. Fabrica noastră din Găești este cea mai mare fabrică de frigidere din Europa și, după ce completăm faza a doua a investiției de la Ulmi, fabrica de la Ulmi va deveni cea mai mare fabrică de mașini de spălat rufe din Europa.

Toate lucrurile acestea s-au realizat în Dâmbovița, cu oamenii din Dâmbovița. Era firesc și normal, atunci când ni s-a solicitat ajutorul, într-o cauză nobilă, ca aceasta, să venim în ajutor. Ori de câte ori suntem chemați, ori de câte ori este nevoie, cu cea mai mare plăcere, suntem disponibili să ajutăm comunitățile locale din Dâmbovița, deoarece Dâmbovița e casa noastră”, a spus Kemal Ozmen – director economic Arctic.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Prefectul judeţului Ialomiţa cere carantină pentru oraşul Ţăndărei

Publicat

pe

Toniţa Manea - prefect judeţul Ialomiţa (Sursa foto: obiectiv.net)

Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa a aprobat, astăzi, propunerea prefectului Toniţa Manea ca oraşul Ţăndărei să intre în carantină, având în vedere numărul mare de cazuri COVID-19 înregistrate. Propunerea a fost înaintată spre analiză Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Reamintim faptul că, în acest moment, sunt în carantină municipiul Suceava şi opt localităţi din jur.

Situaţia epidemiologică la nivelul judeţului Ialomiţa se prezintă astfel:
– 37 persoane confirmate
– 208 persoane în carantină instituţionalizată
– 2.429 de persoane în autoizolare la domiciliu.

Potrivit surselor noastre, în judeţ, s-au înregistrat 4 decese din cauza COVID-19.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Asistentă medicală, hărţuită de vecini fiindcă îngrijeşte bolnavi COVID-19!

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Doamne, în ce ţară trăim! O asistentă medicală din orașul Galați este hărţuită şi umilită de vecinii din bloc pentru că lucrează într-un spital care primește bolnavi de COVID-19! Oameni buni, chiar suntem lipsiţi de umanitate? Ce comportament este acesta? Reveniţi-vă!

„Vecinii din scara blocului unde am locuit mai bine de 20 de ani… Mi-au aruncat cu clor pe ușa apartamentului… Mi-au trimis poliția acasă… M-au dat afară din magazinul blocului doar pentru că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase.!!!! Ce să înțeleg…. E discriminare????”, a scris Mihaela Moga Pal pe pagina sa de Facebook.

Ne-am bucurat să vedem că sunt sute de comentarii de încurajare. Se pare că, totuşi, noi, ca români, mai avem o şansă să dovedim că suntem oameni. Am ales să publicăm doar câteva dintre aceste mesaje.

– Ce nenorociti !! In loc sa sustinem oamenii din „prima linie” , ca fac ceea ce fac pentru binele nostru, ca nu dau bir cu fugitii ca altii si ca intotdeauna, nu doar pe timpul acestei pandemii , au avut grija de noi, in diferite momente critice, ale vietii si a fost nevoie sa le calcam pragul.. SA NE FIE RUSINE ca suntem .. prosti! Asta nu e discriminare, este hartuire, este atac la persoana..maine /poimaine va treziti cu un lemn in cap, in scara blocului.

– Doamna, ma inclin in fata dumneavoastra! Capul sus, putere si sanatate! Va fi bine! Priviti cate persoane au reactionat la postarea Dumneavoastra si veti intelege ca vecinii nu pot fi luati in seama, aveti grija de dumneavoastra cu calm si cu speranta! Noi va suntem alaturi!

– Nu doar ca as da mana cu dumneavoastră, dar v-aș îmbrățișa.

– Dumnezeule!Am fost internat,in sectia in care isi desfasoara activitatea.E o dulceata de asistenta!Oameni buni,suntem nebuni?Scuipam si-n ultima drama de speranta ce ne-a mai ramas?

– Draga mea am avut ocazia să te cunosc, tu ești un om minunat nu are rost să te consumi pentru niște persoane fără inima care in loc să-ți ofere o floare și să-ți mulțumească că nu ți-ai dat demisia și lupți in prima linie ei fac ceia ce fac .Îți doresc multă sănătate și puterea te îmbrățișez cu drag!

– Eu… le-aș ura să-i văd pe secție intubați…dar ar însemna să ne coborâm la nivelul lor și nu merităm noi asta… Sănătate și… acționați pe cale legală. Dacă îi lăsăm, ne decimează.

– Eu ii intreb pe acesti imbecili care se plimba pe strada aiurea pe strada nu le este frica de virus.Voi astia fara cap puteti lua virusul si atunci cind mergeti cu gunoiul.piine cumparaturi etc.aceasta asistenta stie fff.bine cum sa se protejeze pe ia si cei din jur.dar voi cum va protejati dind cu noroi si clor in ea.rusine sa va fie.acum sau mai tirziu tot la serviciile ei o sa ajungeti.Doamne ma mir cum ne mai tii pe pamint cu atita rautate.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT