Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa nu poate face faţă la două avarii deodată!

Publicat

pe

Mai mulţi târgovişteni care locuiesc pe strada General IE Florescu (zona Direcţiei Agricole), adică la doi paşi de sediul Companiei de Apă, ne-au sesizat că, în această dimineaţă, s-a produs o avarie a conductei care intră în blocul C1.

Oamenii au anunţat imediat furnizorul de apă, însă li s-a comunicat că n-au echipe să trimită în teren, întrucât sunt toate concentrate la Moreni, unde, reamintim, cetăţenii stau fără apă de vineri.

Revenind la Târgovişte, în această seară, s-a umplut până la refuz subsolul blocului, urmare faptului că nu s-a intervenit în niciun fel. Apa aproape că a năvălit în spaţiile comerciale de la parter. În acest caz, cel mai afectat este magazinul alimentar Profi.

ACTUALITATE

Punte între trecut şi prezent la Muzeul de Istorie din Târgovişte

Publicat

pe

Luni – 24 februarie 2020, Muzeul de Istorie din Târgovişte deschide expoziţia ”Costumul popular românesc – artă şi tradiţie”, care va putea fi vizitată până în data de 31 martie, de marţi până duminică, între orele 08:00-16:00.

„Prin astfel de expoziţii, instituţia muzeală se dovedeşte a fi o punte între trecut, prin obiectele de valoare excepţională care se regăsesc în colecţiile sale, şi prezent, prin evenimentele culturale organizate.

Portul dintotdeauna al românului a fost costumul popular. Sobru atunci când era purtat la lucru dar elegant când era îmbrăcat la sărbători sau cu prilejul evenimentelor importante din viaţa oamenilor, costumul popular este povestea ţăranului român”, se precizează într-un comunicat remis de Complexul Naţional Muzeal 2Curtea Domnească” Târgovişte.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Sărbătoreşte Dragobetele la Biblioteca Judeţeană Dâmboviţa!

Publicat

pe

Biblioteca Judeţeană „I.H. Rădulescu” Dâmboviţa va marca, luni – 24 februarie 2020, de la ora 12:00, sărbătoarea iubirii la români – Dragobetele.

Programul include momente muzicale, recital poetic, expoziţie de obiecte tradiţionale şi vizionare de film.

Vor participa elevi şi profesori de la colegiile „Constantin Cantacuzino” şi „Ion Ghica” şi de la liceul „Nicolae Ciorănescu”.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT