Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

PLUS Dâmboviţa îşi face simţită prezenţa pe scena politică din judeţ

Publicat

pe

Daniel Blaga - preşedinte PLUS Dâmboviţa

Reprezentanţii PLUS Dâmboviţa au organizat, astăzi – 10 octombrie 2019, o conferinţă de presă, prima de la înfiinţarea filialei, în care nu au tratat teme politice, deşi ne-am aflat în ziua de foc a moţiunii de cenzură, ci probleme ce ţin de dezvoltarea municipiului Târgovişte.

Liderul Daniel Blaga politicos, disciplinat, a expus un proiect interesant, bine închegat, cu exemplificări şi soluţii novatoare pentru viitorul socio-economic al municipiului fostă capitală a Ţării Româneşti. Sincer, materialul elaborat ar fi fost mai bine impus şi valorificat în cadrul unei sesiunii de comunicări de proiecte sau păstrat pentru perioada campaniei electorale.

Totuşi, PLUS Dâmboviţa a demonstrat că poate să stea, deocamdată, departe de bulibăşeala politică şi că ţine să iasă în faţă cu proiecte şi iniţiative concrete. Partidul care a scos un scor frumos în Dâmboviţa la europarlamentare, în alianţă cu USR, nu are în judeţ decât 7 comunităţi, aşa se numesc structurile politice pe care le-au dezvoltat în Târgovişte şi Moreni. La alegerile prezidenţiale, dar şi la cele locale din 2020 şi probabil chiar şi la parlamentarele de anul viitor, PLUS merge tot în alianţă cu USR.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Atenție! Se întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Dragomirești

Publicat

pe

de

Joi – 25 aprilie 2021, între orele 08:00-16:00, se întrerupe alimentarea cu apa potabilă în satele Dragomirești, Decindeni, Râncaciov, Geangoești, Mogoșești, comuna Dragomirești, pentru lucrări de reabilitare a rețelelor de apă.

„Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale, vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

SC Stones Business Development, anunț public parcurgere etapă de încadrare

Publicat

pe

de

SC STONES BUSINESS DEVELOPMENT SRL, cu sediul in municipiul Bucuresti, sectorul 1, str. Căderea Bastiliei, nr. 41, titular al planului / programului”Realizare lac pentru agrement prin exploatarea agregatelor minerale, stație de sortare și concasare agregate minerale”, în amplasamentul din comuna Salcioara, județul Dâmbovița, anunţă publicul interesat asupra parcurgerii etapei de încadrare în cadrul ședinței Comitetului Special Constituit din data de 12.04.2021, urmând ca planul / programul propus să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Comentarii privind decizia etapei de încadrare se primesc în scris la sediul APM DÂMBOVIȚA, str. Calea Ialomiței, nr.1, județul Dâmbovița, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT