Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

PLUS Dâmboviţa îşi face simţită prezenţa pe scena politică din judeţ

Publicat

pe

Daniel Blaga - preşedinte PLUS Dâmboviţa

Reprezentanţii PLUS Dâmboviţa au organizat, astăzi – 10 octombrie 2019, o conferinţă de presă, prima de la înfiinţarea filialei, în care nu au tratat teme politice, deşi ne-am aflat în ziua de foc a moţiunii de cenzură, ci probleme ce ţin de dezvoltarea municipiului Târgovişte.

Liderul Daniel Blaga politicos, disciplinat, a expus un proiect interesant, bine închegat, cu exemplificări şi soluţii novatoare pentru viitorul socio-economic al municipiului fostă capitală a Ţării Româneşti. Sincer, materialul elaborat ar fi fost mai bine impus şi valorificat în cadrul unei sesiunii de comunicări de proiecte sau păstrat pentru perioada campaniei electorale.

Totuşi, PLUS Dâmboviţa a demonstrat că poate să stea, deocamdată, departe de bulibăşeala politică şi că ţine să iasă în faţă cu proiecte şi iniţiative concrete. Partidul care a scos un scor frumos în Dâmboviţa la europarlamentare, în alianţă cu USR, nu are în judeţ decât 7 comunităţi, aşa se numesc structurile politice pe care le-au dezvoltat în Târgovişte şi Moreni. La alegerile prezidenţiale, dar şi la cele locale din 2020 şi probabil chiar şi la parlamentarele de anul viitor, PLUS merge tot în alianţă cu USR.

Dâmboviţa

PRO România vrea să pună în valoare zonele de agrement ale Târgoviștei

Publicat

pe

Cosmin Bozieru, candidatul PRO România pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște, înaintează vertiginos în plan electoral și, împreună cu colaboratorii săi apropiați, cu membrii echipei sale de consilieri, aduce în fața târgoviștenilor proiecte unice, noutăți pe tărâmul socio-administrativ, vine în față cu lucruri care să contribuie pe deplin la dezvoltarea municipiului și care se pot realiza în timp util.

La ultima întâlnire cu presa, alături de Cosmin Bozieru s-a aflat omul de afaceri Adrian Piperea, Account Manager la Telekom România, candidat pentru o funcție de consilier municipal, care a prezentat un amplu și bine elaborat proiect de mobilitate urbană. Practic, reprezentanții PRO România Târgoviște vor să schimbe fața orașului. Pentru atingerea acestui deziderat au nevoie de sprijinul nemijlocit al concetățenilor, sprijin care, în prima fază, se poate manifesta prin votul și încrederea acordată.

Cosmin Bozieru și Adrian Piperea, sub egida „Educație, Infrastructură Sănătoasă, Producție Locală”, doresc să reabiliteze și să modernizeze șanțul Prisecii. De asemenea, se are în vedere reabilitarea și transformarea într-o zonă cu adevărat turistică și de agrement a binecunoscutului și emblematicului șanț al Cetății. Aleșii PRO România doresc să creeze o zonă de agrement în vecinătatea Pădurii Mierea și în jurul lacului Priseaca.

Se mai vrea amenajarea unor trasee de promenadă, piste de bicicletă și a unei zone de agrement pe o lungime de 9,8 km. Acest perimetru dedicat petrecerii timpului liber va dispune de monitorizare video, iluminat stradal inteligent, wi-fi și 24 de toalete inteligente.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Polițiștii din Dâmbovița au împușcat, în legitimă apărare, doi bărbați din Văcărești

Publicat

pe

Echipajul de poliție care a răspuns unui apel la 112, prin care un bărbat din Văcărești, județul Dâmbovița, a sesizat, în această noapte, că are un conflict cu vecinii, a fost nevoit să facă uz de armă, după ce oamenii legii s-au trezit ameninţaţi cu un obiect ascuțit.

Întrucât agresorul nu a respectat somația, unul dintre polițiști a executat foc de arma în urma căruia agresorul a fost vătămat in membrul inferior. În sprijinul bărbatului a venit fratele acestuia, care a sărit asupra politistii cu același obiect ascutit. Și de această dată, a fost utilizat armamentul din dotare, dâmbovițeanul fiind împușcat în zona abdomenului.

În urma evenimentului, cei doi bărbați și agenții de poliție au fost transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Sub coordonarea procurorului de caz, polițiștii continuă cercetarea la fața locului, urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!