Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

„Cupa Rotary”, concurs naţional de înot dedicat copiilor, organizat la Târgovişte

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Clubul Rotary Târgovişte continuă seria de acţiuni şi manifestări de angrenare a copiilor şi tinerilor în activităţi culturale şi sportive. Asociaţia, condusă în prezent de inginerul silvic Adrian George Bîlcan, derulează, la o perioadă scurtă de timp după concursul de pescuit de la Nucet, o altă competiţie sportivă şi de petrecere a timpului liber într-un mod plăcut, constructiv şi sănătos, prima ediţie „Cupa Rotary” la înot, adresată copiilor.

Evenimentul de mâine, 2 noiembrie 2019, este organizat în colaborare cu Primăria Târgovişte, Clubul Sportiv Municipal, Complexul Turistic de Nataţie şi Palatul Copiilor din Târgovişte. Coordonatorul acestui concurs în premieră la Târgovişte este profesorul Gheorghe Tzitzeclis. S-au înscris în competiţie circa 220 de copii proveniţi de la diferite şcoli de înot din judeţ, dar şi din ţară.

Printre concurenţii veniţi de la cluburile de profil din Târgovişte, Titu, Bucureşti şi Braşov se numără şi o înotătoare suedeză, dar cu origini române, Rebecka Ungureanu. Sportiva este legitimată la S71 Hassleholm Solvesborg. Probele sunt: 50 m crawl, spate, bras, fluture, 200 m liber mixt şi ştafete combinate.

„Educaţia, opţiunea pentru o viaţă sănătoasă şi echilibrată, adaptarea la un regim de activitate care să îmbine armonios efortul fizic cu cel intelectual, formarea respectului faţă de reguli, manifestarea spiritului de fair-play sunt valorile pentru care optăm şi care ne determină să ne angrenăm cu sufletul, cu mintea, în organizarea unor competiţii, a unor evenimente de acest tip. Trebuie să fim alături de copiii noştri, să îi pregătim, să le valorificăm aptitudinile şi potenţialul, să fim alături de ei, să îi încurajăm să facă pasul spre marea performanţă”, ne-a declarat Adrian George Bîlcan – preşedintele Rotary Club Târgovişte.

ACTUALITATE

Fostul senator Valentin Calcan este noul preşedinte al Camerei de Comerţ Dâmboviţa

Publicat

pe

De astăzi – 20 ianuarie 2020, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița are o nouă structură de conducere. Președinte al CCIA Dâmbovița pentru următorii patru ani a fost ales, cu unanimitate de voturi, fostul senator Valentin Calcan – antreprenor în domeniul turismului.

„Obiectivul meu este acela de a transforma Camera într-un Club de Afaceri. Îmi doresc să devină locul unde membrii săi, printr-o simplă strângere de mâini, să poată încheia contracte cu o siguranță mai mare decât cea oferită de asistența marilor case de avocatură”, a declarat președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița” – Valentin Calcan.

Consiliul de Conducere este alcătuit din următorii membri: Caraveteanu Marius, Gabriel Cioaca, Mihail Drugă, Alin Ioniță, Florin Lopătaru, Cristi Pușcaru și Doru Stefan. Un loc de drept în Colegiu îl are şi fostul preşedinte al Camerei – Gelu Rusescu.

CCIA Dâmboviţa va fi reorganizată, urmând să fie înfiinţate patru Secțiuni, în funcție de interesele mediului de afaceri local: Comerț si Servicii; Industrie, Construcții și Transport; Agricultură și Industrie Alimentară; Turism.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Fostul şef al PNL Dâmboviţa se judecă cu fiul cel mic al Rovanei Plumb

Publicat

pe

de

Răzvan Plumb (Sursa foto: Facebook)

Pe rolului Judecătoriei Sectorului 2 al Capitalei se află în această perioadă un proces interesant. Cunoscutul om de afaceri Mihai Volintiru, care, la un moment dat, a condus organizația PNL Dâmbovița, se judecă cu fiul cel mic al europarlamentarei Rovana Plumb.

Din datele publicate pe portal.just.ro, Mihai Volintiru are calitatea de reclamant, iar Răzvan Dan Plumb este pârât. Sursele noastre spun că ar fi vorba de o datorie neonorată. Dosarul cu numărul 24038/300/2019 are ca obiect al cauzei pretenții.

Următorul termen de judecată în faţa completului Nr. 7 civil ar fi 21 ianuarie 2020, la ora 10:00. Se aude că, în ședința respectivă, ar fi fost citată ca martor Rovana Plumb.

Nu cunoaştem amănunte cum de ce s-a ajuns în această situaţie. Ştim însă că familiile Volintiru şi Plumb erau în relaţii de strânsă prietenie. VOM REVENI.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT