Connect with us

ACTUALITATE

Proiectele derulate prin GAL Titu, dezvoltare şi confort pentru cetăţeni!

Publicat

pe

Astăzi – 17 decembrie 2019, la Titu, s-a desfăşurat o conferinţă de presă organizată de echipa de coordonare a Grupului de Acţiune Locală Titu, având ca temă informarea şi promovarea Strategiei de Dezvoltare Locală în cadrul proiectului „Sprijin pentru cheltuieli de funcţionare şi animare”.

Alături de preşedintele GAL Titu – Ion Nicolae şi de managerul Cătălin Anghel, s-au aflat edilii comunelor din zona de influenţă a GAL Titu şi alţi reprezentanţi desemnaţi din cadrul primăriilor. Aceştia au fost informaţi cu privire la activitatea echipei de management, de la 1 ianuarie 2017 şi până în prezent.

Au fost subliniate rezultatele înregistrate în ceea ce priveşte contractarea fondurilor nerambursabile prin proiecte viabile de către autorităţile publice din teritoriul GAL, respectiv: oraşul Titu, Braniştea, Brezoaele, Corbii Mari, Costeştii din Vale, Lunguleţu, Odobeşti, Poiana, Potlogi şi Slobozia Moară. S-a vorbit, de asemenea, şi despre proiectele ai căror beneficiari sunt agenţi economici privaţi, SRL-uri sau Întreprinderii Individuale.

„Din cele peste 2,3 milioane de euro, fonduri nerambursabile alocate prin contractul de finanțare, au fost contractate 25 de proiecte depuse de solicitanți publici și privați (din cele 42 depuse în total), însumând peste 97%, și au fost rambursate de către AFIR (Autoritatea de management pentru PNDR 2014-2020) peste jumătate din valoare, respectiv aproape 59%. Din cele 25 de proiecte, 15 au fost finalizate deja, iar restul se află în diferite stadii de execuție”, a arătat managerul Cătălin Anghel.

Investiţiile derulate în localităţile aflate în competenţa GAL Titu au vizat amenajarea de spaţii publice de agrement şi sport, achiziţia de utilaje şi echipamente specifice pentru serviciile publice de gospodărire comunală şi pentru intervenţii în situaţii de urgenţă.

Pe măsurile care vizează domeniul agricol şi non-agricol, proiectele contractate de către societăţile comerciale şi întreprinderile individuale au urmărit dotarea cu utilaje şi echipamente agricole, precum şi înfiinţarea de pensiuni agroturistice.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

19 – 21 august 2022, o nouă acțiune de dezinsecție în orașul Titu

Publicat

pe

Primăria Titu va executa, în perioada 19 – 21 august 2022, în intervalul orar 06:30 – 10:00, o nouă acțiune de dezinsecție prin pulverizare aeriană, a treia în această vară, pe toată suprafaţa orașului, respectiv în Titu, Titu-Târg, Fusea, Codreanu, Atârnați, Plopu, Sălcuța și Hagioaica. Tratamentele vizează combaterea dăunătorilor și insectele de disconfort: ţânţari, muşte, omizi, căpușe, gândaci etc.

Se vor folosi substante avizate de Ministerul Sanatatii Publice, care sunt toxice pentru albine și organisme acvatice. Produsul cu care se va acționa este SOLFAC TRIO 140 NF, insecticid formulat special pentru avio-tratamente și aplicare ULV. Produsul nu este dăunător oamenilor și nici mediului înconjurător.

Combaterea se efectuează doar într-o singură zi, în funcție de condițiile meteo. Dacă vremea nu este favorabilă în data de 19 august, aplicarea tratamentului se amână pentru următoarea zi propice acestei activități.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

CAS Dâmbovița, agenda de contractare august 2022

Publicat

pe

de

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa organizează în luna august 2022 sesiune de contractare pentru următoarele categorii de furnizori de servicii medicale:
– asistență medicală primară;
– asistență medicală pentru specialități clinice.

Documentele necesare incheierii contractelor se transmit in format electronic asumate fiecare in parte prin semnatura electronica extensa/calificata a reprezentantului legal al furnizorului. Reprezentantul legal al furnizorului raspunde de realitatea si exactitatea documentelor necesare incheierii contractelor.

Lista documentelor necesare contractarii pentru fiercare tip de asistenta medicala poate fi consultata accesand pagina web a CAS Dambovita, www.casdb.ro in sectiunea “FURNIZORI -CONTRACTARE 2021”

DIRECTOR GENERAL,
JR. CRISTINA SIMA

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT