Connect with us

Dâmboviţa

Este timpul să dăm dovadă de maturitate și seriozitate şi să facem o schimbare la nivelul conducerii PSD Dâmboviţa

Publicat

pe

Ionuț Bănică, primarul comunei Corbii Mari, fost vicepreședinte PSD Dâmboviţa, eliminat de Rovana Plumb și Codrin Ştefănescu, este unul dintre contestatarii duri ai grupului aflat la cârma PSD Dâmboviţa.

CITEŞTE ŞI: Opriţi dezbinarea din PSD Dâmboviţa! Scrisoare către CEX şi liderul Marcel Ciolacu

Banică afirmă că organizația își poate reveni numai dacă se instalează la conducere o echipă aleasă statutar, prin vot secret, alcătuită din oameni care să ţină cu adevărat cu judeţul Dâmboviţa. La atingerea acestui deziderat nu se poate ajunge decât respectându-se decizia luată de forurile de conducere ale PSD Dâmboviţa de a organiza o conferință județeană de alegeri în cel mai scurt timp.

CITEŞTE ŞI: Haideţi, să ne mobilizăm! Reacţia primarului de la Voineşti urmare scrisoarii către liderul PSD

„Susțin orice demers care duce la punerea în aplicare a hotărârii CEx-ului județean. Am vorbit cu Constantin Ana și am convenit, mai mulți primari, că este momentul ca noi, toți edilii din organizația județeană, să mai tragem un semnal de alarmă conducerii naționale, că lucrurile nu merg bine în organizaţia noastră. Este timpul să dăm dovadă de maturitate și seriozitate și să facem o schimbare la nivelul conducerii organizației, să putem câștiga Consiliul Județean”, ne-a precizat Ionuț Banică.

ADMINISTRAŢIE

Ritm bun de lucru pe cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din județul Dâmbovița

Publicat

pe

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a prezentat stadiul lucrărilor pe cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din județul Dâmbovița, cel mare vizează reabilitarea DJ 720, DJ 720B, DJ 711 și DJ 101B.

În total, este vorba despre 62,161 km care străbat 15 localități din județul Dâmbovița, de la granița cu Prahova, la Moreni, până la granița cu Ilfov, la Niculești.

Investiția, în valoare de aproape 212 milioane de lei (43 milioane de euro) a fost împărțită în patru loturi.

Lot 1: DJ 720, Răzvad – Gura Ocniței – Moreni, și DJ 720 B, Ulmi – Nisipuri – Gura Ocniței.

În Gura Ocniței se toarnă strat de asfalt și tot în această comună ieri s-au montat cele 10 grinzi ale podului de pe DJ 720.

Lotul 2: DJ 711, Târgoviște – Ulmi – Comișani – Bucșani – Băleni

În comuna Băleni se reprofilează stratul de piatră astfel încât, de luni, să înceapă turnarea primului covor de asfalt.

 

Lotul 3: DJ 711, Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca

În comuna Băleni, podul este aproape de finalizare, iar în Bilciurești se lucrează la șanțuri și rigole.

Lotul 4: DJ 711, Cojasca – Cornești, și DJ 101B, Butimanu – Niculești

Pe acest tronson, în comunele Niculești și Cojasca se lucrează la șanțuri și rigole, se toarnă asfalt și se amenajează accesele în gospodării. Tot la Cojasca, execuția podului avansează conform graficului.

Citește în continuare

Dâmboviţa

O fată de 14 ani și un băiat de 18 ani au decedat într-un accident rutier lângă Târgoviște

Publicat

pe

Sursa foto: ISU Dâmboviţa

O fată de 14 ani și un băiat de 18 ani au decedat, azi-noapte, într-un accident rutier petrecut pe DN 72, în satul Dumbrava, comuna Ulmi. Mașina condusă de tânărul de 18 ani, de fel din Morteni, a intrat într-un TIR, la volanul căruia se afla un bărbat de 34 de ani. Alte două persoane, în vârstă de 14 și 21 de ani, pasageri în autoturism, au fost transportate la UPU Târgoviște cu multiple traumatisme.

La fața locului au acționat pompierii, cu o autospecială de descarcerare și una de stingere cu apă și spumă pentru sablarea carosabilului, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută de art. 196 din Codul Penal, și ucidere din culpă, faptă prevăzută de art. 192 din Codul Penal, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT