Connect with us

Dâmboviţa

PSD-iştii din Dâmboviţa, întâlnire de gradul zero cu liderul Marcel Ciolacu!

Publicat

pe

Inquam Photos / Ilona Andrei

PSD Dâmboviţa are nevoie de o schimbare, cel puţin o schimbare de atitudine în perspectiva alegerilor locale. Este răspunsul pe care l-a dat secretarul general al organizaţiei – Daniel Cristian Stan, primar al municipiului Târgovişte, la întrebările jurnaliştilor în legătură cu scrisoarea edilului de la Pucioasa către preşedintele PSD Marcel Ciolacu.

CITEŞTE ŞI: Opriţi dezbinarea din PSD Dâmboviţa! Scrisoare către CEX şi liderul Marcel Ciolacu

„Aşteptăm convocarea organelor statutare. Înţeleg că, luna aceasta, va fi o întâlnire cu conducerea centrală a PSD, în care se va putea discuta deschis şi vom putea să ne spune şi noi punctele de vedere. Oricum, eu şi toţi colegii mei primari, suntem interesaţi să avem o conducere stabilă a organizaţiei şi să putem să intrăm în alegerile locale în condiţii bune”, a declarat Daniel Cristian Stan.

Reamintim faptul că, la nivelul conducerii PSD Dâmboviţa, s-a decis organizarea unei conferinţe de alegeri în data de 10 ianuarie 2020, care a fost ulterior amânată fără a se anunţa pentru ce dată. Pe 18 ianuarie, va avea loc o conferinţă judeţeană, însă pentru desemnarea delegaţilor la congresul naţional din februarie.

Dâmboviţa

Doamnele din PSD Dâmbovița, alături de persoanele din trei centre sociale din județ

Publicat

pe

Deputata Carmen Holban – președinta Organizației Femeilor Social Democrate Târgoviște, Luciana Cristea – vicepreședinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Claudia Gilia – lidera OFSD Dâmbovița, Ionela Sandu – director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecției a Copilului Dâmbovița și cu alte reprezentate ale celor două structuri politice au mers în câteva centre de ocrotire socială din județ pentru a duce daruri și stropi de speranță și încredere celor care beneficiază de serviciile asigurate de stat. Femeile social-democrate au oferit fructe și sucuri de mere donate din toată inima de pomicultorii de pe Valea Dâmboviței.

„Merele și sucul natural pe care le-am dus la centrele Casa Speranței și Floare De Colț din Târgoviște și la Centrul Sfântul Andrei din Gura Ocniței vor îndulci perioada sărbătorilor de iarnă de care ne apropiem cu repeziciune”, a spus Carmen Holban.

Acțiunea de astăzi este doar una din multele activități de ajutorare a semenilor, de susținere a centrelor rezidențiale subordonate DGASPC Dâmbovița, cu gândul și speranța că vor ușura puțin din greutățile vieții persoanelor împovărate de tristețe și nevoi.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Moreni a preluat fosta cantină OMV Petrom. Vezi ce va amenaja aici!

Publicat

pe

OMV Petrom a cedat Primăriei Moreni imobilul în care a funcționat în trecut cantina unității, precum și clădirile anexă și terenul aferent acestuia. Contractul de sponsorizare a fost semnat astăzi.

Potrivit primarului Constantin Dinu, municipalitatea urmează să amenajeze aici o cantină socială, prin implementarea unui proiect care vizează reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor. Beneficiari vor fi nu doar etnicii romi, ci și alți locuitori din Moreni aflați în situații vulnerabile.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT