Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea, o nouă ieşire violentă în sediul PSD!

Publicat

pe

Am aflat că, aseară, în sediul PSD Dâmbovița, a fost, din nou, scandal. Spun sursele noastre că principalul protagonist ar fi fost Alexandru Oprea, președintele Consiliului Judeţean Dâmbovița. Demnitarul, într-un acces de furie, ar fi sărit să-l lovească pe deputatul Corneliu Ștefan.

De față la acest conflict ar fi fost mai mulți lideri ai partidului, ba chiar și europarlamentara Rovana Plumb. Evenimentul nedorit se întâmplă la câteva săptămâni după episodul când, nervos, Alexandru Oprea aproape că s-a bătut cu fostul parlamentar Radu Popa. De precizat că acesta din urmă este unul dintre cei care susţin cu vehemenţă necesitatea organizării unei conferinţe judeţene de alegeri, subliniind că numai aşa PSD Dâmboviţa poate să-şi recapete echilibrul.

PS – Sursele noastre spun că, urmare reacţiilor din ultimele două zile, conducerea centrală a PSD şi-ar fi dat acceptul ca, în data de 18 ianuarie, când a fost convocată o conferinţă judeţeană extraordinară la PSD Dâmboviţa, să aibă loc şi alegerea unei noi conduceri. Rămâne de văzut dacă se va întâmpla aşa.

Dâmboviţa

Polițist din Dâmbovița a accidentat un copil pe trecere de pietoni

Publicat

pe

Foto arhivă

Un copil de 10 ani a fost ieri accidentat de un autoturism în timp ce traversa strada, regulamentar, pe trecerea de pietoni. Nedorirul eveniment rutier s-a petrecut pe Bulevardul IC Brătianu, în zona Colegiului Național „Constantin Cantacuzino” Târgovişte. Micuțul se pare că, în urma rănilor suferite, a ajuns la un spital din Capitală, ba chiar a fost supus la o intervenție chirurgicală.

Din câte s-a aflat, șoferul care nu a acordat prioritate copilului care traversa pe trecerea de pietoni are 37 de ani și este agent de politie. Omul legii se afla la volanul autoturismului personal și în afara orelor de program. Este grav că tocmai un polițist, care ar trebui să reprezinte un exemplu pentru ceilalți membri ai comunității, a avut un asemenea comportament la volan.

În cazul respectiv, s-a deschis un dosar penal aflat în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prinşi în Hora Unirii, dar fiecare cam cu grupul său…

Publicat

pe

O dată pe an, pe 24 ianuarie, când se sărbătorește Mică Unire înfăptuită de domnitorul Alexandru Ioan Cuza, politicienii români, indiferent de partidul pe care-l reprezintă, reușesc să se prindă în istorica și tradițională horă a unității și să simuleze înțelegerea și coeziunea. Din păcate, stau prinși în Hora Unirii, dar fiecare aproximativ cu grupul său…

La Târgoviște, la evenimentul desfășurat în Piața Mihai Viteazul, au susținut alocuțiuni cu tematica Unirii de la 1859, cu rezonanță în actualitate, preotul vicar eparhial Ionuț Ghibanu, prefectul județului Dambovita – Aurelian Popa, președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Alexandru Oprea și primarul municipiului Târgoviște – Cristian Daniel Stan. Nu au lipsit de la ceremonialul dedicat Micii Unirii nici liderii partidelor politice și parlamentarii.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT