Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Program activităţi „Ziua culturii naţionale” la Biblioteca „I.H. Rădulescu” Târgovişte

Publicat

pe

Biblioteca Judeţeană „I. H. Rădulescu” Dâmboviţa organizează, miercuri – 15 ianuarie 2020, în parteneriat cu Arhiepiscopia Târgoviştei, un amplu program dedicat „Zilei culturii naţionale”.

Evenimentul va începe de la ora 11:00 şi include: conferinţa cu tema „Târgovişte: istoric, personalităţi şi evenimente”; lansarea volumului „Colecţiile speciale ale Bibliotecii Judeţene Ion Heliade Rădulescu Dâmboviţa” – autori Agnes Erich, Victor Petrescu şi Alexandru Ştefănescu; vernisajul expoziţiei de grafică, realizată de Alexandru Coman, „Vreme trece, vreme vine…”; lecturi şi recital de poezie împreună cu cei mai mici utilizatori ai bibliotecii.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Statul Texas renunță la obligația de a purta mască de protecție

Publicat

pe

Sunt semnale că, pe mapamond, oamenii au început să dea semne că nu mai suportă masca de protecție, care a schimbat total modul de comunicare, de interacționare, relațiile interumane. Multe persoane au devenit irascibile, singuratice, din cauza purtării acestui element care, teoretic, ne apără de contaminarea cu coronavirus.

Semnalul de renunțare la mască a fost dat din Statele Unite, una dintre țările puternic afectate de COVID-19. Guvernatorul statului Texasului, Greg Abbott, a anunţat că se renunţă la obligativitatea cetățenilor de a purta masca de protecție. Ba mai mult, se redeschid total magazinele şi restaurantelor. A spus guvernatorul că statul pe care îl conduce, Texas, al doilea ca populaţie din SUA, dispune de suficiente mijloace pentru a-și apăra populația în caz de nevoie.

„Datorită progreselor medicale în domeniul vaccinurilor şi tratamentelor cu anticorpi, Texasul are acum mijloacele de a-şi proteja texanii de coronavirus”, a precizat guvernatorul Greg Abbott.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Se închid din nou școlile în Italia

Publicat

pe

Coronavirusul provoacă din nou mari probleme Italiei. Din cauza tulpinei din Marea Britanie, care se extinde cu repeziciune, mai ales la tineri, toate şcolile situate în regiunile cu risc ridicat vor trece la învăţământul la distanţă de la acest sfârșit de săptămână.

Până în acum erau închise doar şcolile de nivel secundar situate în zonele roşii. Anunțul a fost făcut de Roberto Speranza – ministrul Sănătății.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!