Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Judeţul Dâmboviţa trebuie să aibă un stand comun la Târgul de Turism!

Publicat

pe

Târgul de Turism al României constituie un bun prilej pentru promovare, însă judeţul Dâmboviţa nu trebuie să se mai regăsească niciodată în situaţia de a avea standuri diferite, fără o viziune comună, fiecare cu câte un Turn al Chindiei – spune Valentin Calcan, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Dâmboviţa.

„Dacă vrem să avem un impact major, ar trebui să avem Consiliul Judeţean la aceeaşi masă cu Primăria Târgovişte, cu Camera de Comerţ, asociaţiile turistice şi întreprinzătorii din turism. Trebuie să-i aducem pe toţi sub acelaşi numitor. Cred că promovarea trebuie făcută sub un singur band. Am văzut-o la alţii, funcţionează la alţii. Este o măsură testată.

Altfel, vă aduc aminte o imagine pe care nu pot să mi-o şterg din minte. Era standul Consiliului Judeţean cu un Turn al Chindiei măricel, de vreo 2 metri, şi, la câţiva metri, era standul municipiului Târgovişte cu nişte domniţe extrem de frumos îmbrăcate şi cu un Turn al Chindiei mai mic. Cred că acesta este un exemplu «aşa nu». Haideţi să nu mai facem aşa! Turnul Chindiei este un simbol extraordinar, este un simbol prin care putem să identificăm România, nu numai Târgovişte. Ca şi Sfinxul. Asta este opinia mea”, a explicat Valentin Calcan.

CCIA Dâmboviţa, spune preşedintele Calcan, îşi va asuma în mod foarte serios rolurile de reprezentare, mediere şi promovare. De altfel, s-a făcut şi un prim pas în această direcţie: încheierea unui protocol de colaborare cu Primăria Târgovişte, care prevede, între altele, participarea cu stand comun la ediţia din noiembrie a Târgului de Turism al României.

„Nu putem participa la Târgul de Turism din februarie pentru că, deja, standurile au fost contractate. Nu se mai poate face absolut nimic în acest moment. Târgul din noiembrie este specializat pentru promovarea agenţilor de turism din România. Târgul din primăvară crează vizibilitate, dar este axat în special pe turismul de vară pentru exterior. Practic, impactul pe care-l va avea prezenţa noastră este de 100% în noiembrie şi undeva la 60% în februarie. Cred că trebuie mers însă la amândouă ediţiile.

Referitor la cum au fost alte ediţii, vă spun sincer că mi-a plâns sufletul de fiecare dată în parte. Din punctul meu de vedere, niciunul nu a fost ceea ce ar trebui. Ar trebui un singur stand, nu de o mărime colosală, ci de calitate şi de brand. Haideţi să stabilim împreună ce promovăm în judeţul Dâmboviţa. Promovăm turismul montan, turismul cultural, Turnul Chindiei, promovăm zimbrii?

Haideţi să stabilim ce promovăm şi să mergem cu un singur brand, poate la un moment dat găsim o soluţie astfel încât acesta să fie actualizat într-o anumită perioadă, dar trebuie unul singur”, spune preşedintele CCIA Dâmboviţa.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Grindina a „măturat” comunele din nord-vestul județului Dâmbovița

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Un nou val de grindină deasă s-a abătut, în această după-amiază, asupra unor localități din nord-vestul județului Dâmbovița. Au fost afectate grav comunele Văleni și Cândești. Pagubele din livezile de pomi fructiferi și grădinile cu legume sunt foarte mari.

„A fost urgie. Nu am mai văzut așa ceva de foarte multă vreme. Cine a mai pomenit să bată piatra în halul ăsta în luna mai?! Astea sunt semne de la Dumnezeu. Dacă mai vine o dată, nu mai avem ce recolta la toamnă”, ne-a spus un localnic.

Sursa foto: Facebook

Primarul comunei Văleni-Dâmbovița a anunțat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență despre pagubele înregistrate, pentru că, în cel mai scurt timp, o comisie să se deplaseze la fața locului pentru a evalua stricăciunile produse grindină.

VIDEO

Citește în continuare

ACTUALITATE

Ludovic Orban, declaraţii de presă de la Centrul Renault Titu

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!