Connect with us

ACTUALITATE

Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa angajează inspector resurse umane

Publicat

pe

Compania de Apă Târgovişte – Dâmboviţa S.A. organizează în data de 13.02.2020, ora 10:00, la sediul social din Târgovişte, Bld. I.C.Brătianu, nr. 50, concurs pentru ocuparea postului vacant de INSPECTOR RESURSE UMANE, cod COR 333304, în cadrul Oficiului Juridic – Gestiune Personal.

Cerinţe minime pentru ocuparea postului:
– studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalent;
– cunostinţe de utilizare a PC;
– programe/cursuri de formare/pregatire profesională în specializarea Inspector Resurse Umane;
– fără fapte înscrise în cazierul judiciar;
– apt pentru a munci;

Descrierea postului:
– Comunicarea cu superiorii, egalii şi subordonaţii pentru asigurarea informării superiorilor, colegilor şi subordonaţilor printelefon, înscris, e-mail sau în persoană;
– Intocmirea şi gestionarea documentelor de evidenţă a personalului, organizarea recrutării şi selecţiei personalului, lucrul cu programul REVISAL, întocmirea dosarelor de personal, oferirea informaţiilor privind problemele de personal, precum şi administrarea bazei de date de evidenţă a personalului utilizând computerul;
– Asigurarea activităţilor de recrutare şi selecţie, de orientare şi integrare a noilor angajaţi, de evaluare a performanţelor individuale ale angajatilor şi de motivare;
– Stabilirea sarcinilor şi responsabilităţilor personalului în fişele de post conform structurii organizatorice şi ROF;
– Asigurarea secretariatului comisie de cerecetare disciplinară;

Procedura de selecţie:
În vederea înscrierii la concurs, candidaţii vor depune la Oficiul Juridic – Gestiune Personal al Companiei de Apa Targoviste-Dambovita S.A., Bld. I.C. Bratianu, nr.50, telefon 0245614403, până la data de 12.02.2020, ora 12.00, un dosar de înscriere la procedura de selecţie conţinând următoarele documente care să dovedească îndeplinirea cerinţelor minime pentru ocuparea postului:
– Dosar cu şină;
– Cerere de înscriere la concurs – se completează la depunerea dosarului;
– Curriculum vitae;
– Copie act de identitate;
-Copie a diplomei de studii, copii certificate calificare /competenţe profesionale care să dovedească îndeplinirea cerinţelor minime de calificare (diplomele şi certificatele de calificare/ competenţe profesionale vor fi aduse în original în vederea certificarii pentru conformitate cu originalul de către angajator urmând ca acestea să fie remise candidatului la momentul depunerii dosarului);
– Adeverinţă care să ateste starea de sanitate corespunzătoare, eliberată de medicul de familie;

Vor fi declaraţi admişi şi vor participa la concurs numai candidaţii care îndeplinesc cerinţele minime de mai sus.

Candidaţii declaraţi admişi după verificarea îndeplinirii condiţiilor minime vor participa la proba scrisă de specialitate.

Proba scrisă de specialitate (cu subiecte din bibliografia de concurs) – test grilă – va avea loc în data de 13.02.2020, ora 10.00 la sediul angajatorului.

Candidaţii care vor obţine minim 70 de puncte la proba scrisă de specialitate vor participa la proba practică.

Proba practică va avea loc în data de 13.02.2020, ora 12.00 la sediul angajatorului.

Bibliografie:
1. Legea nr. 53/2003, republicată –Codul Muncii;
2. Legea nr. 62/2011 a dialogului social;
3. Hotărârea nr. 905 din 14 decembrie 2017 privind registrul general de evidenţă a salariaţilor;
4. Legea nr.241/2006 a serviciului de alimentare cu apa şi de canalizare;
5. Legea 319/2006 privind protecţia şi securitatea în muncă;

BIROUL DE PRESĂ AL COMPANIEI DE APĂ TÂRGOVIŞTE DÂMBOVIŢA

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PERPLEX. I-au tăiat microfonul ÎPS Teodosie în timpul slujbei de „Ziua Marinei”

Publicat

pe

Ceea ce s-a întâmplat astăzi la Constanța, de Ziua Marinei, arată fie faptul că iubiții noștri conducători vor să facă totul în mare grabă, cum este obiceiul, să punctezi activitatea și evenimentul, fie au început să facă alergie la Biserica Străbună și la unii dintre slujitorii săi. Altfel nu se explică impardonabila întrerupere a microfonului, tocmai în timpul slujbei religioase, Înalt Preasfințitului Teodosie.

De față la manifestările dedicate acestei zile au fost prezenți și președintele Klaus Iohannis și premierul Nicolae Ciucă. Oare nu s-au simțit un pic stânjeniți de faptul că au fost martorii unui asemenea afront marcă pur birocratică? Jenant.

ÎPS Teodosie a simțit penibilul momentului, faptul că i s-a dat cu flit și a mai continuat vreo 5 minute slujba fără sunet după care a plecat supărat din port.

Încă o ciudățenie organizațională care a pus într-o lumină urâtă evenimentul militar și i-a diluat importanța din cauza acestei gafe de tip funcționăresc pusă în practică de niște oameni pentru care contează doar să nu îți superi șeful și să tratezi totul numai la modul figurativ. De asta am ajuns unde am ajuns…

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A fost sfințită a patra fântână istorică din comuna Voinești

Publicat

pe

Astăzi, de Sfânta Marie Mare, în satul Manga, comuna Voinești, a fost sfințită cea de-a patra fântână istorică, refăcută de primarul Gabriel Dănuț Sandu.

Celelalte trei izvoare dătătoare de viață, cu o vechime de peste 100 de ani, pe care autoritățile locale le-au pus la punct se găsesc în satele Voinești, Oncești și Suduleni.

De față la acest eveniment de suflet, alături de localnici, de primarul Gabriel Dănuț Sandu și vicele Claudiu Popescu, s-a aflat și deputatul PSD Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT