Connect with us

Argeș

Reţinut pentru înşelăciune cu servicii de transport

Publicat

pe

Poliţiştii argeşeni de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat patru percheziţii în bjudeţ şi două în olt şi Ilfov, la locuinţele unor persoane bănuite de înşelăciune. Valoarea prejudiciului este estimată la 30.000 de lei.

Cei în cauză, în perioada 2019-2020, au utilizat datele de identificare ale unor societăți comerciale ori şi-ar fi atribuit identități false, inducând în eroare mai multe persoane, de la care au încasat sume de bani reprezentând avansuri pentru servicii de transport ori vânzarea unor bunuri, pe care nu le-au prestat.

După administrarea probatoriului, a fost reţinut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Piteşti, care va fi prezentat astăzi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Jandarm, reținut alături de polițiști în cazul bărbatului omorât la Pitești

Publicat

pe

Se complică lucrurile în cazul bărbatului de 63 de ani omorât de oamenii legii în timpul unei acțiuni de forță, brutale, comisă parcă fără discernământ.

După ce procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș au reținut doi polițiști, astăzi a venit și rândul unui jandarm care a participat la acea barbarie să fie încătușat.

Mâine, militarul va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. În această situație, dosarul a fost preluat pentru continuarea cercetărilor de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Militar București. Cei trei sunt anchetați pentru lovituri cauzatoare de moarte și purtare abuzivă.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Autostrada Pitești-Sibiu a fost deblocată

Publicat

pe

de

Președinta Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate a anunțat, astăzi, la interviurile DC News, că autostrada Pitești-Sibiu a fost deblocată.

„Banii au venit pe autostrada Pitești – Sibiu. A fost primul nostru succes major când Comisia a spus: Gata. Cred că vreo 800 de milioane de euro a costat autostrada Pitești – Sibiu și banii au venit în vistieria țării. Au mai urmat 10 autostrăzi, bucăți care trec prin arii protejate”, a dezvăluit Adi Croitoru.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT