Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Președintele Iohannis plantează arbori în Dâmbovița

Publicat

pe

Surpriză! Președintele Klaus Iohannis va descinde mâine, 6 martie 2020, în județul Dâmbovița. Se pare că șeful statului va fi însoțit de Ludovic Orban și de premierul desemnat Florin Cîțu.

Culmea, despre această călătorie a înalților politicieni în Dâmbovița nu aveau date decât mărinimiile din PNL, care au ținut la secret vizita, deși presa din București a fost anunțată și invitată de Ministerul Mediului să participe la acest program desfășurat pe un șantier de împădurită de la Uliesti, Ocolul Silvic Găești.

Nici măcar șefii de la Direcția Silvică Dâmbovița nu au anunțat nimic, preferând să tacă slugarnic, să nu deranjeze șefii, deși, din câte știm, se declanșează binecunoscuta „Lună a Pădurii ” și, de obicei, această manifestare dedicată aurului verde al țării, de ani și ani, se organizează într-o totală transparență. Liberalii vor să o treacă pe contul lor!

Citește mai departe
Reclamă
2 Comentarii

2 Comments

 1. lucian enache

  martie 5, 2020 at 2:46 pm

  E rau ca vine seful statului la Uliesti la plantari? E bine ca ai macar o bucata de Autostrada in judet.

 2. moshu49

  martie 5, 2020 at 4:02 pm

  consider că nu „tac slugarnic”, este desconsiderarea la adresa presei locale
  vinovați, voi! că din penița voastră nu curge sînge… 🙁

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Cinci din cele șase spitale COVID din Argeș vor să acceseze fondurile europene speciale

Publicat

pe

Emanuel Soare - prefect județul Argeș

Ministerul Fondurilor Europene a lansat, în data de 15 mai 2020, apelul de proiecte “Consolidarea capacității sistemului medical public de gestionare a situației de urgență cauzată de criza COVID-19”, cu o alocare de 350 milioane de euro. Este vorba despre un apel de proiecte necompetitiv (primul venit, primul servit), deschis în perioada 15 mai – 30 septembrie 2020. Valoarea maximă eligibilă a unui proiect este de 10 milioane de euro.

“Instituția Prefectului Argeș a evaluat necesitățile de finanțare ale unităților medicale eligibile din județ, în vederea accesării acestui program, pe care îl considerăm extrem de necesar în contextul epidemiologic actual. Cinci spitale din județ ne-au trimis necesarul de aparatură și echipamente pentru care ar putea obține finanțare nerambursabilă. Cum spitalele ne-au răspuns că nu au compartiment pentru atragerea fondurilor europene, ne-am adresat Consiliului Județean și Primăriilor care le administrează”, spune prefectul Emanuel Soare.

Dintre cele șase unități COVID din Argeș, doar Spitalul Orășenesc Mioveni nu și-a manifestat interesul până în prezent. Spitalul Județean de Urgență Pitești a transmis la Prefectură o listă cu echipamente și aparatură medicală în valoare de 5,39 milioane lei, Spitalul de Pedatrie Pitești – de 3,75 milioane lei, Spitalul Municipal Câmpulung – de 75 milioane lei, Spitalul de Pneumoftiziologie Câmpulung – de 114.000 lei și Spitalul de Pneumoftiziologie Valea Iașului – de 2,6 milioane lei.

Prin programul POIM “Consolidarea capacității sistemului medical public de gestionare a situației de urgență cauzată de criza COVID-19” pot fi achiziționate: ventilatoare mecanice, injectomate, infuzomate sau paturi suplimentare și altă infrastructură de terapie intensivă (suplimentară față de cea existentă), recoltoare/teste extracție și diagnostic SARS-Cov-2, biocide, substanțe pentru decontaminare, combinezoane, viziere de protecție, mănuși de unică folosință, măști de protecție și izolete.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Primăria Târgoviște a redeschis două cabinete dentare școlare

Publicat

pe

Astăzi – 2 iunie 2020, s-au redeschis la Târgoviște primele două cabinete medicale dentare școlare, aflate în subordinea Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei. Programul de lucru va fi între orele 08:00 – 20:00, de luni până vineri.

„Cele două cabinete dentare școlare deschise funcționează în cadrul Colegiului Național „Constantin Carabela” (telefon 0751.900.087) și, respectiv, la Liceul Tehnologic „Nicolae Ciorănescu” (telefon 0751.900.088). Programările se fac telefonic, iar consultațiile și tratamentele de specialitate sunt gratuite pentru elevii școlilor din Municipiul Târgoviște.

 

De precizat că cele două cabinete sunt situate în afara clădirii în care se desfășoară cursurile. Toate dotarile cabinetelor stomatologice școlare sunt asigurate de către administrația locală”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Târgoviște.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!