Connect with us

ACTUALITATE

20 martie – Ziua internaţională a fericirii!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: http://www.rador.ro/)

Preotul Ionuţ Ghibanu, vicar eparhial la Arhiepiscopia Târgoviştei, a remarcat că românii, aflaţi sub panica noului coronavirus, sub stresul supravieţuirii cu orice preţ, au uitat că astăzi, 20 martie, se sărbătoreşte „Ziua Fericirii”. De fapt, câte nu uităm în această perioadă coborâtă parcă din fantasme!

„Acest timp dominat de COVID-19, copleșit de multe știri, de agitație și îngrijorare, ne arată că fericirea se leagă de lucruri simple, prea simple și aparent mărunte, dar fundamentale.

Vedem că cel mai important lucru în viață este să nu te știi singur, să fie măcar cineva căreia să-i pese că exiști, să se intereseze de tine, să te iubească și să o facă întotdeauna, nu pentru ce ai, nu pentru ce ai putea aduce, nu pentru ce dai, ci doar pentru ceea ce nu ai!

Da, așa am scris, pentru ceea ce nu ai, adică pentru a împărtăși viața ca dăruire, de a fi fericit doar pentru că exiști și doar pentru că poți iubi”, spune Ionuţ Ghibanu.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Alertă! Cum sunt păcăliți românii care merg în Grecia!

Publicat

pe

Centrul Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO) avertizează asupra faptului că au apărut site-uri prin intermediul cărora sunt escrocați românii care merg în Grecia și au nevoie să completeze formularul solicitat la intrarea în această țară.

“Cei care călătoresc sau plănuiesc să se deplaseze în Grecia trebuie să fie atenți unde își introduc datele pentru generarea formularului necesar pentru intrarea în țară. Site-ul oficial, recomandat inclusiv de Ministerul Afacerilor Externe, este https://travel.gov.gr.

Au apărut deja site-uri care pot profita de neatenția utilizatorului pentru a-i colecta date cu caracter personal sau date financiare, așa cum putem observa în imaginile de mai jos.

Evitați accesarea surselor neoficiale și nu furnizați date pe astfel de site-uri! Mai mult, în acest caz utilizatorului i s-au cerut inclusiv date de card, deși în mod normal formularul NU specifică necesitatea oferirii acestor detalii”.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Moment festiv la Jandarmeria Dâmboviţa. 73 de avansări în grad și 5 ieșiri la pensie

Publicat

pe

Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa a organizat, astăzi – 30 iulie 2021, festivitatea de avansare în gradul următor, la termen, a 73 de militari care au obţinut rezultate deosebite în activitatea profesională.

Au primit noile grade 3 ofiţeri şi 70 de subofiţeri, cu toții fiind felicitați de col. Viorel Matei – inspectoratul șef al IJJ Dâmbovița. De asemenea, comandantul unității a acordat și cinci diplome de apreciere pentru cinci subofițeri care au trecut în rezervă cu drept de pensie.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT