Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Titus Corlăţean: Prefectul Aurelian Popa nu i-a dat nici măcar un telefon primarului de la Corbii Mari!

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook / Ionuţ Bănică

Senatorul Titus Corlăţean, preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa, a pledat astăzi pentru primarii din Dâmboviţa, care se simt părăsiţi de autorităţile judeţene. Parlamentarul l-a acuzat pe prefectul Aurelian Popa că, în cazul de la Corbii Mari, unde situaţia este acum una critică – 1 deces, alte 7 cazuri COVID confirmate şi 167 de persoane izolate la domiciliu, nu a dat nici măcar un telefon edilului localităţii.

Senatorul Corlăţean atrage atenţia celor de la putere că administraţiile locale vor intra într-un impas puternic din cauza lipsei de fonduri. Efectiv, primăriile nu au bani pentru a implementa măsuri de prevenire a infecţiei cu noul coronavirus. Astăzi – 27 martie 2020, edilul de la Corbii Mari a mers să împrumute combinezoane de protecţie de la primăria Voineşti, pentru a le folosi pe timpul efectuării acţiunilor de dezinfecţie în perimetrele publice.

La faţa locului sunt forţe de ordine care supraveghează respectarea măsurii de izolare la domiciliu de către cele 167 de persoane.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PERPLEX. „Distanțare” fizică la o instituție subordonată Prefecturii Dâmboviţa!

Publicat

pe

Municipiul Târgovişte este în scenariu roşu. În concluzie, sunt restricţii cu nemiluita. Restaurante, baruri, cofetării închise, iar terasele trebuie să funcţioneze cu 30% din capacitate. Prefectura ne tot trimite informaţii despre cum stau lucrurile la nivel de județ. Ni se dau sfaturi, ne avertizează că cei care nu se conformează vor fi sancţionaţi.

Din păcate, în instituţiile subordonate Prefecturii, lucrurile stau taman invers. Ce norme, ce distanţare socială! Exemplu concret: Serviciul Permise şi Înmatriculări care îşi desfăşoră activitatea în cadrul Mall Dâmboviţa. La celelalte unităţi din preajmă, distanţare, nene, mesele scoase din decor, trebuie să păstrezi distanţa de 2 metri între persoane. La respectivul serviciu, neam! Erau astăzi oameni acolo ca la nuntă. Cred că cel puţin 100 de persoane, la grămadă! Aşteptau să intre la examen! Nu am văzut nici un organ prin zonă care să le atragă atenţia asupra nerespectării legii. Se întâmplă într-un loc unde lucrează statul, nu orice covrigar şi unde ar trebui să fie în vervă forţa exemplului!

Citește în continuare

ACTUALITATE

Timișoara intră în carantină, începând cu 8 martie

Publicat

pe

Dominic Fritz - primarul municipiului Timișoara

Se complică lucrurile în România. Numărul de infectări cu coronavirus crește de la o zi la alta, iar noile tulpine încep să-și facă de cap. Aproape nu mai știi dacă vaccinurile, de câte soiuri sunt ele, mai pot face față teribilului coronavirus care, iată, știe să disimuleze, să-și creeze alte înfățișări și variante de atac, de parcă l-a programat cineva.

Din 8 martie, Timișoara, unul dintre cele mai mari și mai cunoscute orașe din România, intră în carantină pentru 14 zile. Situația este una critică. Capitala se pregătește, de asemenea, pentru scenariul roșu. Bănuim că, deocamdată, nu se va lua în calcul carantinarea Bucureștiului. În Dâmbovița numărul de persoane infectate este în creștere. Spitalele, care au răsuflat un pic câteva săptămâni, se pare că vor fi din nou luate cu asalt de pacienții infectați cu coronavirus aflați într-o stare gravă. În România, peste 20.000 de oameni au fost răpuși de COVID-19.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!