Connect with us

Dâmboviţa

Am aflat rezultatele sondajului PSD Dâmboviţa! (SURSE)

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Activitatea politică în judeţ pentru partidele care se respectă şi care îşi iau în serios rolul, mai ales că traversăm o perioadă critică, trebuie continuată. Este nevoie de solidaritate, de decizie şi, mai ales, de urmărire atentă a implicării unor autorităţi în starea de urgenţă, astfel încât să nu existe derapaje prea mari de la respectarea libertăţilor şi drepturilor cetăţeanului. O clasă politică puternică şi o societate civilă la fel de tare, pot preîntâmpina eventualele abuzuri săvârşite cu voie sau fără voie.

Am aflat că aseară PSD Dâmboviţa şi-a ţinut, online, şedinţa de Birou Prermanent Judeţean. Întâlnirea virtuală, care a ţinut peste 3 ore, a fost prezidată de liderul filialei, deputatul Corneliu Ştefan.

Sursa foto: Facebook

Pe lângă multele probleme ce ţin de modul în care politicienii, reprezentanţii din administraţie ai PSD trebuie să se implice în această perioadă tulbure, a fost prezentat, spun sursele noastre, şi rezultatul sondajului comandat de PSD şi realizat în judeţ.

Rezultatele erau cumva previzibile. În municipiul Târgovişte, primarul Cristian Daniel Stan ar avea peste 50% la încrederea populaţiei. La nivel de judeţ, conform sondajului, Partidul Social Democrat este creditat de 47%. Pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, lucrurile ar sta astfel. Pe primul loc ar fi deputatul Corneliu Ştefan (PSD), urmat de liberalul Sorin Ion. Pe 3 s-ar situa senatorul PRO România Adrian Ţuţuianu, iar pe locul 4 îl regăsim pe actualul preşedinte al CJD – Alexandru Oprea.

ACTUALITATE

Municipiul Târgoviște, foarte aproape de pragul pentru noi restricții

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Municipiul Târgoviște a înregistrat astăzi, 16 octombrie 2021, o rată de incidență de 7,32 cazuri COVID la mia de locuitori. Asta înseamnă că este foarte aproape de pragul pentru noi restricții impus de autorități, respectiv 7,5 la mia de locuitori. Odată atinsă această rată de incidență, se va institui carantina de noapte pe parcursul întregii săptămâni, nu doar în weekend. De asemenea, se poate decide oricând măsura carantinei zonale.

Citește și: Restricții care se aplică în Târgoviște. Mesajul primarului Daniel Cristian Stan

Astăzi, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmboviţa a constatat că alte opt localități din județ au înregistrat o rată de incidență peste 7,5 la mia de locuitori, după cum urmează: Găești (9,6/1000 locuitori), Tărtășești (8,56/1000 locuitori), Brezoaele (8,39/1000 locuitori), Gura Ocniței (8,35/1000 locuitori), Mătăsaru (8,16/1000 locuitori), Ciocănești (7,86/1000 locuitori), Odobești (7,6/1000 locuitori) și Vișinești (7,52/1000 locuitori).

Județul Dâmbovița a înregistrat, astăzi, o rată de incidență de 5,58 la mia de locuitori, cu 288 de cazuri COVID în ultimele 24 de ore.

Localitățile din județul Dâmbovița cu rată de incidență peste 3 cazuri COVID la mia de locuitori:

Citește în continuare

ACTUALITATE

Carmen Holban, deputat, mesaj cu prilejul „Zilei internaționale a femeilor din mediul rural’

Publicat

pe

În data de 15 octombrie, se sărbătorește „Ziua internaţională a femeilor din mediul rural”. Celebrarea a fost decisă de Organizația Națiunilor Unite printr-o rezoluție dată în 18 decembrie 2007. S-a avut în vedere rolul pe care îl au femeile de la sate în bunăstarea familiilor și în dezvoltarea economiilor din mediul rural.

„Femeile din satele și comunele noastre sunt inima familiilor și a gospodăriilor lor. Ziua Internațională a Femeilor din Mediul Rural, pe care astăzi o sărbătorim, le este dedicată lor, celor care prin munca lor, plătită sau neplătită, își hrănesc familiile. De multe ori, munca și efortul acestora nu sunt mai prejos de cele ale partenerilor lor de viață. Meritele lor nu pot fi puse la îndoială, iar pentru acest lucru trebuie să le fim alături și să le mulțumim, zi de zi”, este mesajul transmis de deputata Carmen Holban.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT