Connect with us

Dâmboviţa

Am aflat rezultatele sondajului PSD Dâmboviţa! (SURSE)

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Activitatea politică în judeţ pentru partidele care se respectă şi care îşi iau în serios rolul, mai ales că traversăm o perioadă critică, trebuie continuată. Este nevoie de solidaritate, de decizie şi, mai ales, de urmărire atentă a implicării unor autorităţi în starea de urgenţă, astfel încât să nu existe derapaje prea mari de la respectarea libertăţilor şi drepturilor cetăţeanului. O clasă politică puternică şi o societate civilă la fel de tare, pot preîntâmpina eventualele abuzuri săvârşite cu voie sau fără voie.

Am aflat că aseară PSD Dâmboviţa şi-a ţinut, online, şedinţa de Birou Prermanent Judeţean. Întâlnirea virtuală, care a ţinut peste 3 ore, a fost prezidată de liderul filialei, deputatul Corneliu Ştefan.

Sursa foto: Facebook

Pe lângă multele probleme ce ţin de modul în care politicienii, reprezentanţii din administraţie ai PSD trebuie să se implice în această perioadă tulbure, a fost prezentat, spun sursele noastre, şi rezultatul sondajului comandat de PSD şi realizat în judeţ.

Rezultatele erau cumva previzibile. În municipiul Târgovişte, primarul Cristian Daniel Stan ar avea peste 50% la încrederea populaţiei. La nivel de judeţ, conform sondajului, Partidul Social Democrat este creditat de 47%. Pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, lucrurile ar sta astfel. Pe primul loc ar fi deputatul Corneliu Ştefan (PSD), urmat de liberalul Sorin Ion. Pe 3 s-ar situa senatorul PRO România Adrian Ţuţuianu, iar pe locul 4 îl regăsim pe actualul preşedinte al CJD – Alexandru Oprea.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Se fac înscrieri pentru clasa de baschet-volei de la Liceul Voievodul Mircea Târgovişte

Publicat

pe

de

Citește în continuare

Dâmboviţa

Biciclist acroșat de un ATV în comuna Pietrari

Publicat

pe

Accident de circulație, astăzi – 9 mai 2021, în comuna Pietrari, zona Șipot. Un adolescent de 16 ani, care se deplasa pe drumul comunal cu o bicicletă, mergând pe contrasens, a fost acroșat de un ATV, condus de un bărbat de 42 de ani.

Victima a fost transportată la spital. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut acest eveniment rutier.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT