Connect with us

Dâmboviţa

Angajaţii Supercom, ostaşi tăcuţi şi nevăzuţi în lupta cu COVID-19!

Publicat

pe

În această perioadă de pandemie COVID-19, când pericolul ne pândește la tot pasul, nu mai știi dacă este vorba de contactul cu vreo persoană contaminată, cu obiecte etc., curățenia este absolut indispensabilă. Și, pentru a fi menținută, este nevoie de resurse, de oameni, de instituții implicate și, de ce nu, și de curaj.

Nici nu trebuie să ne gândim prea mult ce ar însemna apariția unor focare de infecție în această perioadă tulbure. Așa că putem spune, cu toată responsabilitatea, că cei câteva sute de lucrători de la Spercom, operator unic pentru colectarea și transportul deșeurilor menajere din județul Dâmbovița, sunt adevărați ostași, eroi tăcuți și nevăzuți. Acum, ascunși în combinezoane, cu măștile de protecție pe față, muncesc zi-lumină, bat localitățile județului pentru a aduna gunoiul și a-l transporta acolo unde trebuie, pentru a nu ne pune sănătatea în pericol.

Acești oameni sunt de apreciat. Contribuie, alături de alte structuri, la menținerea unui sentiment de siguranță și de normalitate. Mă întreb acum, constrâns de această situație, ca noi toți de altfel, ce am fi făcut fără operatorii de la Spercom în vremurile astea de coronavirus? Ar fi venit și holera sau alte boli peste noi? Se dovedeşte încă o dată că aprecierea unor oameni, a unor profesiuni vine în situații limită. Tot respectul!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Se fac înscrieri pentru clasa de baschet-volei de la Liceul Voievodul Mircea Târgovişte

Publicat

pe

de

Citește în continuare

Dâmboviţa

Biciclist acroșat de un ATV în comuna Pietrari

Publicat

pe

Accident de circulație, astăzi – 9 mai 2021, în comuna Pietrari, zona Șipot. Un adolescent de 16 ani, care se deplasa pe drumul comunal cu o bicicletă, mergând pe contrasens, a fost acroșat de un ATV, condus de un bărbat de 42 de ani.

Victima a fost transportată la spital. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut acest eveniment rutier.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT