Connect with us

ACTUALITATE

Info util. În Dâmboviţa, transmiţi indexul şi plăteşti apa direct pe site-ul CATD

Publicat

pe

Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa îi sfătuieşte pe consumatori, în contextul ordonanţelor militare prin care s-a restricţionat circulaţia persoanelor, să utilizeze portatul prin intermediul căruia pot transmite indexul, consulta facturile şi efectua plăţi online. #StaiAcasă şi reduci riscul de infecţie cu noul coronavirus!

„Vă puteţi crea un cont la adresa https://portal.catd.ro sau pe site-ul www.catd.ro, la secţiunea ”PORTAL”, folosind codul de client și datele de pe două facturi diferite, şi puteţi beneficia de toate serviciile de mai sus”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

 1. LB

  martie 30, 2020 at 6:36 pm

  „Vă puteţi crea un cont la adresa https://portal.catd.ro sau pe site-ul http://www.catd.ro, la secţiunea ”PORTAL”, folosind codul de client și datele de pe două facturi diferite, şi puteţi beneficia de toate serviciile de mai sus”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa.
  – Intrebare> de ce au bagat catd logarea la portal numai pe un cont de email? Nu stiu catd ca astfel de logari nu sunt legale cf directivei aleia dgpr? E destul de riscant pentru clienti sa-si puna la dispozitie contul de email personal la discretia catd, pentru ca: Pe lângă informațiile de profil oferite atunci când vă conectați, site-ul sau aplicația poate solicita permisiunea de a accesa date în oricare dintre serviciile de email pe care le folosiți.să vadă anumite informații din Contul de amil pe lângă informațiile de bază ale profilului, unele site-uri și aplicații pot solicita permisiunea să vadă și să copieze informațiile din cont. Printre acestea se pot număra informații precum Agenda, Fotografiile, playlisturile YouTube și multe altele.
  Deci, de ce vrea catd acces la contul de email al clientilor, cand poate crea acces simplu cu nume de utilizator si parola, ca toate celelalte servicii la care sunt inregsitrat: curent, gaze, cablu etc.? Asteptam un raspuns din partea catd. Pana atunci astept factuura prin posta, ca prin email nu-s in stare s-o trimita.

  client catd – LB

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Se fac înscrieri pentru clasa de baschet-volei de la Liceul Voievodul Mircea Târgovişte

Publicat

pe

de

Citește în continuare

ACTUALITATE

Sărbătorim astăzi materializarea unui vis, a unei speranțe

Publicat

pe

de

Am fost și suntem dintotdeauna în Europa. Rezonăm cu valorile culturale ale bătrânului continent. Am fost, poate, despărțiți vremelnic, din cauza unor conjuncturi istorice, de această familie, dar niciodată nu am uitat de Europa, de democrație, de economia, cultura, tradițiile și civilizația care au contribuit pe deplin la schimbarea globală a societății, a aprecierii depline a omului, a drepturilor sale.

Astăzi – 9 Mai, sărbătorim Marea Europă, cel mai elocvent și puternic exemplu al unității întru binele cetățeanului, al colaborării al prosperității, al prieteniei și dorinței de mai bine. Sărbătorim materializarea unui vis, a unei speranțe. Trăim cu toții într-un spațiu mai democratic, mai liber, mai liniștit ca niciodată. Ceea ce s-a realizat pentru Europa Unită din 1950 încoace este un rezultat al diplomației, al consecvenței și al dorinței de unitate economică, socială și culturală.

La mulți ani, Europa! La mulți ani, România!

Marian Ţachianu,
Deputat PSD de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT