Connect with us

POLITIC

Traseismul politic al fostului ministru Graţiela Gavrilescu n-are lecuiere!

Publicat

pe

Grațiela Gavrilescu se dovedește a fi o traseistă politic adevărată. De ani de zile, invocând întotdeauna interesul țării, s-a perindat cam pe la toate partidele de pe scena politică românească. De notorietate este plecarea fostului ministru de la ALDE la PSD, trădându-l pe față pe Călin Popescu Tăriceanu pentru a-și păstra o funcție guvernamentală.

Acum, aflăm că a revenit în barca umaniștilor conduși de Dan Voiculescu. Probabil țintește un loc în viitorul Parlament, iar formațiunile politice cu care a cochetat nu i-au mai dat nicio șansă.

„Detest traseismul politic și dorința de a rămâne în permanență în apropierea ciolanului. Pentru mine politica chiar are principii si se face cu demnitate dincolo de interesele mai mult sau mai puțin obscure.

In politica nu vi sa te căpătuiești sau sa iti găsești loc de munca, vi sa iti pui la dispoziția societății competențele, experienta profesională și de viata. Daca nu doresti aceste lucruri mai bine iti continui activitatea profesională. Altfel nu se numeste că faci politică ci demagogie”, spune Ionel Petre – președinte ALDE Dâmbovița.

POLITIC

PERPLEX. Madam Chichirău, de la USR PLUS, în ciorapi la Parlament!

Publicat

pe

Deputata USR PLUS de Iași Cosette Chichirău merge neabătut pe drumul creat de aceste formațiuni politice, acela de a ieși în evidență prin lucruri anormale. Sunt doar ei și atât. Restul contează mai puțin.

De pildă, parlamentara Chichirău, crezându-se probabil la prășit porumbul nu în înaltul for legislativ al țării, s-a descălțat de opincuțe. Era mai confortabil. Și asta pare a fi o atitudine neomarxistă țopârlănească. Evident, imaginea cu pricina a ajuns pe rețelele de socializare, fiecare comentând în fel și chip mesajul care răzbatea din respectiva fotografie.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Cosmin Tătulescu este noul președinte interimar PRO România Târgovişte

Publicat

pe

Cosmin Celestin Stejerel Tătulescu, de profesie inginer, a fost desemnat, aseară – 12 mai 2021, președinte interimar al PRO România Târgovişte. Spune că își asumă cu onoare responsabilitatea de a reconstrui cea mai importantă organizație a partidului în plan județean și să o pregătească pentru anul electoral 2024.

Având în vedere noua postură, Tătulescu a început să analizeze în detaliu activitatea administrației publice locale. Și s-a oprit în prima fază asupra cifrelor din execuția bugetară și din proiectul de buget aferent anul 2021, așa cum au fost afișate pe site. Și a ajuns la concluzia că, în lipsa unor rectificări bugetare, Primăria Târgoviște riscă să intre în blocaj financiar, având în vedere că avea, la data de 31 martie 2021, plăți restante în valoare de 31 de milioane de lei.

„Spre exemplu, mă întreb cum va putea să funcționeze Direcția de Salubritate cu un buget pentru salarii de 8.934 de mii de lei, având în vedere că, în anul 2020, plățile cu salariile au fost în valoare de 10.905 de mii de lei.

De asemenea, pentru întreținerea străzilor, trotuarelor și a marcajelor, a fost alocată suma de 2.500 de mii de lei, în condițiile în care, anii trecuți, reparațiile curente au fost de aproximativ 60.000 de mii de lei. (…)

La ora actuală, Primăria Târgoviște plătește peste 50 de miliarde de lei pe an, atenție, doar dobânzi la creditele pe care le-a angajat. Suma este una uriașă”, a punctat Cosmin Tătulescu.

Noul lider al PRO România Târgovişte și-a propus să vină periodic în fața jurnaliștilor pentru a dezbate problemele Primăriei, astfel încât opinia publică să fie informată corect.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT