Connect with us

Dâmboviţa

Cezar Preda, deputat: Problemele muncitorilor români în străinătate nu au apărut acum din neant

Publicat

pe

Deputatul PNL Cezar Preda a declarat, astăzi, la Antena 3, că situaţia muncitorilor români care au probleme în afara ţării, care sunt trataţi necorespunzător de către angajatorii occidentali, nu este una nouă, apărută acum din neant. Se cunoaşte şi despre comisioane şi despre sistemul de recrutare de multă vreme, dar niciun Guvern nu a reuşit să rezolve până acum acestă problemă. Lucrurile acestea se întâmplă de mai bine de 20 de ani – a spus Cezar Preda.

„Am înţeles că, în această stare de urgenţă, totuşi, nu am fost trataţi egal. Noi asta am văzut. O zonă roşie care nu permitea deplasarea. Românii trebuiau să stea în case. Dacă nu era Clujul, dacă nu erau ziariştii acolo, cred că nici nu aflam.

Iată, ne-am trezit până la urmă cu explozia mămăligii şi trebuie să o luăm, pe rând, sistematic, şi să ne facem treaba, astfel încât românii să vadă, să simtă, că le sunt apărate drepturile”, a spus deputatul Cezar Preda.

Parlamentarul liberal consideră că nu cei doi miniştri, Bogdan Aurescu de la Externe şi Violeta Alexandru de la Muncă, sunt vinovaţi de această situaţie. De asemenea, Preda nu crede că a existat vreo înţelegere la nivel diplomatic pentru plecarea românilor la muncă în Germania.

„Cei 4.000 de români care au ieşit din ţară cu maşinile proprii aveau contracte semnate, că eu nu văd cum puteau să iasă. Şi atunci acest comandament şi domnul ministru de Interne sunt cei care trebuie întrebaţi cum au ieşit cei 4.000 de români în condiţiile astea. Cum s-au dus aceşti oameni şi au trecut graniţa când nimeni nu avea voie să mişte în Europa?”.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Persoană rănită în Cheile Zănoagei. Intervenție de 2 ore a salvamontiștilor

Publicat

pe

Salvamontiștii din Dâmbovița au intervenit, în această după-amiază, în sprijinul unei persoane care s-a accidentat în Cheile Zănoagei, fiind în imposibilitatea de a se deplasa.

Ajunși la victimă, au constatat că aceasta prezenta dureri în zona maleolara externă și internă, decizia medicului echipei Salvamont Salvaspeo Dâmboviţa fiind de imobilizare a articulației afectate, cât și a celei superioare cu ajutorul atelelor vacuum și transportul către lacul Scropoasa.

Din cauza efectelor vremii din ultima perioadă, traseul fiind afectat de viituri, transportul victimei a fost unul dificil și s-a întins pe o perioadă de aproximativ 2 ore. Victima a fost apoi dusă la spital cu mașina aparținătorilor, care au refuzat chemarea ambulanței.

Telefoane utile:
Salvamont Salvaspeo Dâmbovița: 0726.686.685
Dispeceratul Național Salvamont: 0725.826.668 (0salvamont)

Citește în continuare

Dâmboviţa

Noua echipă de conducere a PNL Dâmboviţa

Publicat

pe

Comitetul de Coordonare Județean al PNL Dâmbovița s-a reunit în ședință de alegeri pentru a stabili componența Biroului Politic Județean la Sala Casei de Cultură a Sindicatelor.

În urma votului exprimat a rezultat următoarea componență:
1. Virgil Guran – Președinte
2. Gabriel Plăiașu – Prim-vicepreședinte – Strategii politice şi comunicare
3. Aurelian Popa – Prim-vicepreședinte – Politici Publice
4. Daniel Lucian Andrei – Vicepreședinte – Departamentul pentru Strategii şi Relații Politice
5. Adrian Mocanu – Vicepreședinte – Departamentul Imagine, Comunicare, Relații cu mass-media şi Purtător de cuvânt
6. Silviu Grigorescu – Vicepreședinte – Departamentul pentru Politici Economice, Mediu de afaceri, Dezvoltare Regională şi Fonduri Europene
7. Gabriel Ion Grozavu – Vicepreședinte – Departamentul pentru Politici Sociale, Relații cu Sindicate, Patronate, Organizații Neguvernamentale şi grupuri de cetățeni
8. Teodora Anghelescu – Vicepreședinte – Departamentul pentru Politici privind Administrația Publică, Justiție, Siguranță Națională, Ordine Publică şi Siguranța Cetățeanului
9. Grigore Gheorghe – Vicepreședinte – Departamentul pentru Politici în Agricultură, Silvicultură, Mediu şi Dezvoltare Rurală
10. Sorin Ion – Vicepreședinte – Departamentul pentru Politici în Educație, Cercetare, Cultură, Culte, Minorități şi Sport
11. Lavinia Ionescu – Vicepreședinte – Departamentul pentru Politici în Sănătate
12. Marcel Bamboi – Membru
13. Teodor Buta – Membru
14. Marin Petre – Membru
15. Aurelian Ilie Cotinescu – Membru
16. Iulian Buibăr – Membru
17. Valentin Mihalache – Membru
18. Cristina Sima – Membru
19. Gabriel Cezar Dragnea – Membru
20. Maria Vîrjoghe – Membru
21. Alexandru Cosmin Tudora – Membru
22. Teodor Rădoi – Membru
23. Gheorghe Cigăran – Membru
24. Dragoș Paraschiv – Membru
25. Marius Aristotel Oncescu – Membru
26. Cătălin Pechea – Membru
27. Maria – Mirabela Pîscoveanu – Trezorier
28. Adrian Chițescu – Președinte Comisia Județeană de Arbitraj
29. Constantin – Tiberiu Popa – Președinte Comisia Județeană de Revizie și Cenzori

La ședință au participat un număr de 289 de delegați.

Departamentul de comunicare al PNL Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT