Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

54 de elevi din comuna Gura Ocniţei au primit tablete de la Primărie

Publicat

pe

Pandemia de coronavirus a creat reguli speciale şi în procesul de învăţământ, elevii fiind forţaţi de situaţie să se educe folosindu-se de mediul virtual. Acest lucru se poate face dacă dispui de tehnica necesară. Şi cum nu toţi părinţii au bani pentru a achiziţiona tablete sau laptop-uri pentru interacţiunea online elev-profesor, a trebuit o implicare a autorităţilor locale într-un astfel de demers.

Astăzi – 19 mai, la Gura Ocniţei, judeţul Dâmboviţa, prin grija primarului Sorin Vasile Ioniţă, 54 de elevi din comună au primit tablete. Acţiunea s-a desfăşurat în curtea şcolii, respectându-se toate regulile de distanţare socială. De faţă la acest eveniment a fost şi deputatul Corneliu Ştefan – preşedintele PSD Dâmboviţa.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

9 școli și grădinițe din Dâmbovița, în scenariul roșu începând cu 3 martie

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Potrivit Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmboviţa Nr. 52/3 martie 2021, încă nouă unități de învățământ din județ au intrat în scenariul roșu de funcționare, adică merg la școală doar copiii de la grădiniță și cei din clasele primare. Recent, ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat că ia în calcul să meargă la clasă și elevii din anii terminali (a VIII-a şi a XII-a). Consiliul Naţional al Elevilor este împotriva acestei măsuri.

Citește în continuare

ACTUALITATE

George Miloș este noul preot de la Centrul de recuperare Gura Ocniței

Publicat

pe

Astăzi – 3 martie 2021, Arhiepiscopia Târgoviștei l-a instalat preot al Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Gura Ocniței din cadrul  Spitalului de Județean Urgență din Târgoviște pe George Miloș, care a activat începând cu anul 1997 în Parohia Vizurești, comuna Ciocănești.

La eveniment au fost prezenți: Sorin Ioniță – primarul comunei Gura Ocnitei, dr. Claudiu Dumitrescu – managerul Spitalului Județean din Târgoviște, Rodica Nicolae – directorul de îngrijiri al Spitalului Județean și dr. Ioana Radu – coordonator al Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Gura Ocniței.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!