Conectați-vă cu noi

ADMINISTRAŢIE

Investiţii în valoare de peste 32 de milioane de lei noi în municipiul Moreni

Publicat

pe

Preşedintele PSD Dâmboviţa, deputatul Corneliu Ştefan, s-a aflat, astăzi – 19 mai 2020, în municipiul Moreni, pentru a discuta cu primarul pe marginea proiectelor aflate în lucru. Liderul PSD Dâmboviţa a fost însoţit de cei doi consilieri social-democraţi din zonă – Liviu Vasilescu şi Mihai Stănescu. Este cea de-a doua deplasare efectuată după lansarea apelului la conlucrare „Uniţi pentru Dâmboviţa„, menit să facă auzită vocea dâmboviţenilor până la cel mai înalt nivel.

„Nevoile oamenilor au fost întotdeauna luate în seamă de PSD Dâmboviţa, iar munca echipei noastre de la Moreni s-a concretizat prin implementarea şi finalizarea următoarelor investiţii:
– modernizarea Bulevardului 22 Decembrie, lucrări finanţate prin PNDL în valoare de 13 milioane de lei;
– modernizarea drumului în cartierul Ţuicani, investiţie în valoare de 310.000 lei;
– modernizarea Bulevardului Petrolul, investiţii de 600.000 de lei, tot prin PNDL;
– construirea unui bazin didactic de înot pentru copii prin Compania Naţională de Investiţii. Valoarea acestui proiect s-a ridicat la 6.400.000 de lei;


– reabilitarea, modernizarea, extinderea și echiparea Grădiniței cu Program Prelungit nr. 4 Moreni. Finanţarea este asigurată din fonduri europene – POR, iar investiţia se ridică la 5.400.000 de lei;
– modernizarea reţelei de gaze naturale pe Bulevardul 22 Decembrie şi realizarea de branşamente noi;
– extinderea reţelei publice de apă şi canal în cartierul Ţuicani. Investiţia derulată prin PNDL a avut valoarea de 6.500.000 de lei.

Acestea sunt fapte, sunt lucruri vizibile. Sunt rezultatul unor planuri gândite pentru oameni, alături de oameni2, se arată într-un comunicat remis de PSD Dâmboviţa.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Străzi noi, trotuare și piste pentru bicicliști în orașul Titu

Publicat

pe

Administrația de la Titu, județul Dâmbovița, derulează, în această perioadă, ample lucrări care vizează infrastructura de transport. Se construiesc străzi, trotuare și piste pentru bicicliști în Titu-Nou, Titu-Târg și pe strada Gării. Totodată, Primăria Titu continuă și programul de reabilitare a blocurilor.

Sursa foto: Gazeta de Titu

Sursa foto: Gazeta de Titu

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Târgoviște: Când și unde vor fi montate stații de reîncărcare pentru vehicule electrice şi hibrid

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a semnat, în această dimineață, contractul de achiziție publică privind furnizarea, montarea, instalarea și punerea în funcțiune a patru stații de reîncărcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in.

Valoarea contractului este de de 576.000 lei fără TVA, iar finanțarea este asigurată printr-un proiect gestionat de Administrația Fondului pentru Mediu.

„Cele patru stații de reîncărcare pentru vehicule electrice vor fi montate în următoarele locații: strada Ialomitei (în vecinătatea Complexului Turistic de Natație), în parcarea de lângă Piața Bărăției, pe strada Justiției (lângă Casa Armatei și stadion) și în parcarea de lângă BRD (vis-a-vis de Biblioteca Judeteana), cu precizarea că infrastructura de alimentare cu energie electrică este deja executată. Stațiile au o capacitate de minim două încărcări/oră/stație și vor fi livrate și montate în cel mult 60 de zile”, spune primarul Daniel Cristian Stan.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!