Connect with us

POLITIC

Impozitarea pensiilor speciale cu 90% a fost respinsă în Senat

Publicat

pe

Astăzi – 10 iunie, a fost respinsă în Senatul României propunerea USR de impozitare cu 90% a pensiilor speciale.

„Este o nouă dovadă a ipocriziei politice. În ultima perioadă, liderii vechilor partide au dat asigurări că vor eliminarea pensiilor speciale, dar la momentul adevărului au respins propunerea USR de impozitare cu 90%.

Cum le explică românilor diferența dintre pensia minimă de 704 lei și cea mai mare pensie specială de 70.000 lei? De ce nu vor să aducem la buget miliarde de lei care să intre în investiții în sănătate, în această perioadă de criză? Cât să mai îndure românii această nedreptate? USR vrea si dreptate socială”, precizează deputatul Dumitru Lupescu – preşedintele USR Dâmboviţa.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Reprezentanţii puterii PNL – USR PLUS în Dâmbovița au ignorat Ziua Europei

Publicat

pe

Deputatul PSD de Dâmboviţa Radu Popa nu a rezistat „ispitei” politice de a-i critica pe reprezentanţii actualei puteri în Dâmboviţa, fie de la PNL, fie de la USR PLUS, care, la acest sfârşit de săptămână, când au fost organizate de către Consiliul Judeţean ample manifestări dedicate Zilei Europei, au dat bir cu fugiţii. Nu că asta nu ar fi starea lor de la alegeri încoace! De obicei, sunt scumpi la vedere şi nu se mai ostenesc să comunice cetăţenilor ceea ce fac în calitate de demnitari locali sau parlamentari, pe bani destul de mulţi.

Vicepreşedintele PSD Dâmboviţa i-a taxat, la rând şi la foc automat, pe prefectul Aurelian Popa, pe subprefecta USR PLUS Daniela Manea şi pe parlamentarii de la cele două formaţiuni strâns uniţi într-o coliţie pe care Radu Popa a numit-o de „centru-noaptea”, pentru faptul că nu au vrut să onoreze măcar cu prezenţa fizică evenimentele consumate la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi şi în Piaţa Tricolorului din Târgovişte.

„Mă întreb dacă pentru PNL Ziua Europei mai contează? Dacă pentru prefect, ca reprezentant al Guvernului în teritoriu, are vreo însemnătate acest moment? Dacă pentru domnul senator Vigil Guran, nu ştiu, o fi în ţară, o mai fi viu, l-o fi răpit cineva, pentru că nu l-am văzut în acest weekend să participe la vreo acţiune dedicată Zilei Europei.

Cred că este foarte important ca, în momentele simbolice ale ţării, ale unui judeţ, autorităţile să fie prezente, indiferent că sunt parlamentari, preşedinte al Consiliului Judeţean, prefect, primari sau reprezentanţii ai altor instituţii publice. Este tributul pe care îl plătesc cetăţenilor în momentele cele mai importante.

Din păcate, prefectul şi parlamentarii PNL şi cei ai USR PLUS au găsit doi mici în jurul cărora să danseze, dar nu au avut timp să vină să salute tricolorul. Este regretabil şi cred că oamenii vor şti să răspundă acestui tip de comportament atunci când vor fi chemaţi la vot”, a declarat Radu Popa.

Citește în continuare

POLITIC

Ciolacu: Guvernul a irosit luna de vacanță forțată a elevilor!

Publicat

pe

Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat, atrage atenția asupra faptului că problemele din învățământ, generate de incapacitatea actualei puteri de a gestiona situația din educație pe fondul crizei pandemice, rămân. Faptul că s-a anunțat, cu surle și trâmbițe, că va reîncepe școala cu prezența fizică la cursuri a elevilor nu înseamnă că intrăm în normalitate.

„Au irosit luna de vacanță forțată în care i-au trimis pe copii și le-au chinuit părinții fără să rezolve testarea extinsă și non-invazivă a elevilor. Mâine, copiii încep școala și problema rămâne!

Le doresc elevilor care revin la ore în formatul clasic să se bucure pe deplin de redeschiderea școlilor! Ceilalți copii sunt, din păcate, condamnați în continuare de un guvern care ne tot minte, în loc să ia decizii cu un pic mai multă minte”, a scris Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT