Connect with us

ALEGERI

Primarul de la Tătărani este pregătit pentru încă o competiție electorală

Publicat

pe

Constantin Pătru, primarul comunei Tătărani, din județul Dâmbovița, poate fi considerat un social-democrat pur sânge. Spunem asta fiindcă, în ciuda unor atacuri venite, nu de puține ori, chiar din partea propriilor tovarăși, a rămas în partid. Pătru este cunoscut și drept edilul căruia i se potrivește de minune sintagma „ce mi-e în gușă și-n căpușă”. Asta fiindcă primarul de la Tătărani nu s-a sfiit niciodată, chiar și în cadrul întâlnirilor cu reprezentanții de seamă ai partidului, să le spună în faţă tot ceea ce îl nemulțumește și cum vede el lucrurile.

Activitatea în administrație și-a început-o în anul 2000, ca viceprimar al comunei. În 2004, a candidat din partea PSD pentru funcția de primar și, de atunci, conduce destinele localității, câștigând încrederea concetățenilor săi, care, de fiecare dată, l-au ales cu un scor care i-a îngenuncheat pe contracandidații săi. Pe 27 septembrie 2020, Constantin Pătru va veni din nou în fața cetățenilor din Tătărani, pentru a le solicita votul și încrederea.

La Tătărani, este știut, tot Pătru iese primar, chiar dacă, ne-a spus, unii dușmani politici au acum cuib chiar în Primărie și sunt, cel puțin teoretic, membri în același partid. Situația curioasă ne-a tradus-o astfel: fiul viceprimarului, care este membru PSD, candidează pentru funcția de primar din partea PRO România și spiritele nu sunt unele tocmai liniștite. Pătru este înfuriat pentru că a apărut o asemenea gâlmă în încredere și în ideea de echipă.

Primarul de la Tătărani, la ultima conferință de presă, s-a adresat deputatei Claudia Gilia solicitându-i că, în Parlament, să se încerce schimbarea legii aleșilor locali, astfel încât viceprimarii să fie și ei aleși uninominal, ca și primarii. Adică, a explicat Pătru, să nu se mai cocoațe tot soiul de indivizi pe astfel de funcții, nemeritate și nemuncite, doar prin simplul vot al consilierilor locali. Pe undeva are dreptate…

Constantin Pătru nu prea are obiceiul să se laude cu realizările sale şi ale echipei pe care o coordonează la Primărie, deşi are destule. Drumurile comunale au fost puse la punct – peste 15 km de drumuri asfaltate, şanţuri dalate, şcoli, grădiniţe, cămine culturale, dispensare medicale modernizate sau construite de la zero. Acum are în plan să racordeze comuna la reţeaua de gaze naturale, un proiect care nu va demara curând, dar care are şanse mari de reuşită.

De asemenea, pe POIM, comuna Tătărani va beneficia de reţea de canalizare şi staţie de epurare. Este vorba de un megaproiect în care sunt prinse şi comunele Dragomireşti şi Măneşti.

ALEGERI

Consilierul județean Ionuț Popa este candidatul PNL pentru Primăria Dragodana

Publicat

pe

PNL Dâmbovița și-a desemnat candidatul pentru funcția de primar al comunei Dragodana. Va intra în lupta electorală din 9 iunie 2024 tânărul consilier județean Ionuț Popa, pentru care vârsta, 33 de ani, nu constituie un dezavantaj, cum ar fi unii tentați să creadă, ci un atuu, întrucât Ionuț Popa are deja suficientă experiență administrativă, dar și politică. În plus, este muncitor, onest, dornic să dezvolte localitatea natală și familiarizat cu dinamica din instituțiile statului, datorită experienței de consilier parlamentar la Camera Deputaților și Senatul României.

„Comuna Dragodana are nevoie de o schimbare, de mai multă implicare, de un dialog deschis cu oamenii, de pragmatism și viziune pe termen lung. Cunosc problemele localității, cunosc oamenii și doleanțele lor. Poziția comunei este una bună, oportunități există, însă până acum a lipsit implicarea. Am sprijinul echipei PNL de la nivel local și județean și voi face toate eforturile să nu dezamăgesc”, ne-a declarat tânărul candidat PNL.

Consideră Ionuț Popa, care se ghidează în viață după principiul „toate la timpul lor”, că abia acum a atins maturitatea emoțională și profesională să poată candida pentru funcția de primar al comunei natale, Dragodana, localitatea unde dorește să își întemeieze o familie.

„Implicarea tinerilor în administrație și în politică reprezintă un pas curajos și lăudabil. Ionuț Popa este unul dintre acești tineri cu inițiativă. Avem încredere în el și îl susținem pentru funcția de primar al comunei Dragodana”, a precizat președintele PNL Dâmbovița – senatorul Virgil Guran.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ALEGERI

Fostul polițist Alexandru Iorga a pornit pe drumul de viitor primar al orașului Găești

Publicat

pe

PSD Dâmbovița a făcut una dintre cele mai tari și inspirate mișcări politice din ultimul timp. L-a desemnat pe fostul comandant al Poliției Orașului Găești, acum avocat, Alexandru Iorga, drept candidat pentru funcția de primar la alegerile locale din 2024. Decizia a fost luată ieri, de Biroul Permanent Județean al PSD, în ședința desfășurată la sediul filialei social-democraților din Găești. Iorga, propus și susținut de organizația locală, a fost desemnat pentru candidatură cu unanimitate de voturi. Evident, meritul acestei promovări, aparține președintelui PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, care, în afară de flerul și intuiția în a-și alege oamenii de echipă, investește în aceștia și multă încredere.

Cunoscând personalitatea, caracterul, conduita, stilul de comunicare, de impresionare a cetățeanului alegător, a concetățenilor săi din Găești, bazate pe forța argumentării și soluții, cu siguranță, contracandidații săi au puternice motive să se teamă. Inclusiv, primarul în funcție, Gheorghe Grigore, căzut într-un ciudat și anost con de umbră.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite