Connect with us

VIDEO

Doi copii sub 10 ani își bat mama cu bâta! VIDEO

Publicat

pe

România. Anul 2021. O femeie, posibil cu probleme psihice, este torturată de doi copii cu vârsta sub 10 ani. Pare că le este mamă, iar actele de violență se derulează sub privirile și indicațiile tatălui și ale unei fete, sora mai mare a celor doi. Tânăra este cea care filmează. Cu toții se amuză. După o lovitură mai puternică, unul dintre copii țipă către celălalt să se oprească, fiindcă i-a spart femeii capul cu bâta. Degeaba! Tortura continuă.

„Lasă-i, mă, în pace, că are copiii cu cin’ să se joace! Tată, uite aici dau! Ah, când te prind… Vrei să cazi pe jos? Nenicule, nu mai da, că i-ai spart capul! Ei, i-a spart… Nu i-a spart, mă, nimic! Ia să vedem unde…Las-o că nu moare. Adu nuia! Nenicule, nu cu făcălețul! Du-te tu, mă, și ia-i făcălețul. Aoleu, curge sânge…”.

VIDEO AICI: https://www.facebook.com/tudortimionescu.oficial/videos/127282049258222/

Poliția Română trebuie să se autosesizeze imediat și să pornească o anchetă pentru a identifica locuința și familia unde s-au petrecut aceste scene greu de imaginat.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ROMANI IN LUME

Experiență de groază pentru o familie de români pe o șosea din Bulgaria, aproape de Ruse! VIDEO

Publicat

pe

O familie de români care se întorcea din vacanța petrecută în Grecia a trecut printr-o pățanie de groază în Bulgaria. Întâmplarea care i-a pus pe gânduri pe toți cititorii „Forum Grecia” s-a petrecut pe o șosea, la 20 de kilometri de Ruse, într-o regiune înconjurată de păduri.

Un individ cu o constituție atletică, îmbrăcat doar în chiloți și un tricou, vine din afara carosabilului și se așează în fața mașinii. Se urcă pe capota autoturismul și face niște gesturi specifice bolnavilor psihici sau persoanelor sub influența drogurilor.

Românii din mașină au dat dovadă de stăpânire de sine. Nu au intrat în acest joc extrem de periculos. Au rămas în autoturism. Camera video, cu o rezoluție foarte bună, a surprins întreaga scenă. Totul s-a consumat în perimetrul unei parcări. Pe margine, lângă câteva autoturisme, stăteau câțiva indivizi. Probabil, complici cu bărbatul care i-a timorat în trafic pe români.

Bieții oameni, cu inima cât un purice, au reușit să plece din acel loc periculos. Din comentariile celor care au vizionat filmarea postată pe rețelele de socializare reiese că ar fi vorba despre o metodă prin care răufăcătorii bulgari vor să regizeze producerea unor accidente cărora le-ar cădea victime. Ulterior, anunță Poliția despre incident, invocând tot soiul de lucruri false, de genul că au fost loviți și autorul a fugit de la locul faptei etc. Pe margine stau posibili martori ai pseudo-prejudiciatului, și ei membri ai acestui angrenaj diabolic. Unii chiar spun că astfel de metode sunt folosite și de tâlhari. Te forțează să oprești și, dacă ieși din mașină, te prăduiesc.

Și, așa cum se întâmplă pe Facebook, toată lumea își dă cu părerea și își expune experiențele de acest gen prin care au trecut. Nu este trecută cu vederea nici ideea că acest tip de scenariu de groază este realizat de unii care vor să pună într-o lumină nefavorabilă turismul din Bulgaria și Grecia, marșându-se pe nesiguranța de pe șoselele Bulgariei și pe gradul ridicat de infracționalitate.

Românii care au trecut prin această experiență groaznică au anunțat și Ambasada țării noastre la Sofia despre acest teribil incident. Autoritățile consulare s-ar fi implicat în legătură cu acest incident. Deocamdată, nu a fost comunicată o poziție oficială despre ciudata întâmplare.

VIDEO 1

VIDEO 2

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Aurelian Cotinescu, PNL: Am fost mințit în Consiliul Local Municipal Târgoviște ani la rând! VIDEO

Publicat

pe

Am fost mințit în Consiliul Local Municipal Târgoviște ani la rând, în legătură cu proiectul de la Stadionul „Eugen Popescu” – a declarat, astăzi – 24 februarie 2023, secretarul general al PNL Dâmbovița, Aurelian Cotinescu, în cadrul unei conferințe de presă. A punctat alesul liberal că i s-a cerut votul pentru o minciună.

„Am plecat de la o sumă, am ajuns la altă sumă. Aveam un termen, nu l-am respectat niciodată. Unde ajungem, nu știm. Nu avem nicio perspectivă care este finalitatea. Mă simt păcălit”.

La rândul său, consilierul local municipal PNL Adrian Economu a venit cu câteva calcule în legătură cu proiectul pe care Primăria Târgoviște îl derulează la Stadionul „Eugen Popescu”. A arătat liberalul că, în cei trei ani care s-au scurs peste termenul de finalizare asumat, s-au pierdut bani frumoși, pe trei componente: creșterea costurilor de reabilitare, lipsa de încasări de la spectatori și chiria ce se plătește pentru ca echipa de fotbal să joace „acasă” în vecini.

„Totul a început în luna iulie 2019, atunci când, printr-o hotărâre a Consiliului Local, a apărut proiectul de renovare a stadionului într-un termen de 10 luni, cu un buget de 1,2 milioane de euro. La momentul acesta, s-a ajuns la un preț estimativ de 17 milioane de euro. Cine răspunde de toți banii ăștia cheltuiți în plus? Pentru că s-a ajuns la suma de 17 milioane de euro pentru că sunt întârzierile acestea foarte mari. S-a plecat de la 10 luni și s-a ajuns la aproape 4 ani”, a precizat Adrian Economu.

Cât privește fondurile pierdute întrucât stadionul nu a fost finalizat la timp, liberalul a ajuns la concluzia că se puteau încasa din vânzarea de bilete la meciuri circa 1,5 milioane de euro, plus 300.000 euro cât a costat chiria pentru terenul de la Ploiești, bani care puteau fi redistribuiți către grupurile de copii și juniori.

A mai spus liberalul Adrian Economu că nu înțelege de ce sunt restanțe la plata salariilor către fotbaliști, din moment ce în Consiliul Local s-au aprobat fondurile necesare.

Reamintim că, de fiecare dată când au apărut acuzații cu privire la proiectul derulat la Stadionul „Eugen Popescu”, primarul Daniel Cristian Stan a declarat că întârzierile au fost generate de situații neprevăzute și că municipalitatea este prima interesată ca investiția să fie finalizată. A mai punctat edilul că, între timp, nu mai este vorba despre o simplă reabilitare a arenei sportive, ci despre o reconstrucție în proporție de 90%.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite